Sen ne olgun kadınsın ya o kadar şey yazıldı en ufak ters laf etmemiş. Gel öpücem gelll brrrrrrr
Yorumlarin hepsini henüz okuyamadim. Ters şeylerin çoğunu görmedim daha. Yavaş yavaş yazarım okudukça
Yaa olgunum tabii..
Yani şurda benim konumun altında sinirlenip kendi saçini başini yolma raddesine gelen kadınları görmek beni gulduruyor.
Ben kendimden eminim. Bir konu açtım ve hata bende degil. Bunun altına gelip de ağzına geleni sayıp, yalan söylüyorsun diyip, gerçek hayattaki ezikliklerini benden çıkarmaya çalışanlara ne diyebilirim ki. Sadece gulerim
Hani mahallenin şişman dedikoducu teyzeleri olur ya. Bitmeyen bir öfkeleri vardir. Gözleri hep birilerinin üstündedir. Bunlar da aynen öyle. Ve benim olduğum yerden çok mutsuz ve sorunlu görünüyorlar. Insan kocalariyla mi mutsuzlar, kendilerini mi sevmiyorlar, dertleri ne diye düşünüyor.
Celebrity olmak için acmisim bu konuyu. Bak sen. Celebritylige çok daha başka bir platformda doydum ben. Artık yazmıyorum bile pek.
Ben olsam bu konuya ne yazardım? Enisteden uzak dur. Ayşeye söyleme yazardim sanırım. Bu kadar.
Ne başkasını ve açtığı konuyu bu kadar dert edinir hafiye gibi takip ederdim, kaçta siteye girmis de okumuş yazılanları diye, ne bişey.
Linç edin. Hobi olarak yine linç edin. Ama sizi bu kadar hircin yapan ne bi düşünün. Hayatınızda bişi eksik ki saldirgansiniz.
Haa bi de herkes her gece sevisse ve aşık olsa, dunya daha güzel bir yer olurdu.