- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
- Konu Sahibi lou salome
Nickinize uygun davranın ve adam olun da gelin.Bugün sen olursun yarın başkası olur yeter ki muhabbet dönsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nickinize uygun davranın ve adam olun da gelin.Bugün sen olursun yarın başkası olur yeter ki muhabbet dönsün
Yav he he teyze. Ayağını altina ala ala yaziyorsun hala.Ben şu konuya kadar diğer konularından haberdar bile değildim,hiç dert edindiğim de yok daha önce de yazdığım gibi zaman geçiyo 5 olsa da eve gitsem ama eşim oruç bak hemen sevişemeyiz o yüzden hırçın olabilirim
En azından sende bir tane çocuk var,okadar faaliyet olmuş yani,bende o da yok,düşün ne durumdayım off...Şimdi bi dk, ben yeterince sevişmediğimi düşünüyorum,nasıl yapacam ki 2.çocuğu bu durumda, ah benim acınası hayatım ve çirkinliğim
Bakin kizlar bura da bile konjda gectigimiz dalgayi kendine hayranlik olarak algilayan uye eminim ahmet eniste hikayesi de tamamen onun abartmasi hepimiz ahmet enisteyizSaka gibisin.
Benim hakkimda bu kadar sey söylense oturup adam akilli kendimi anlatip cikarim icinden.
Sen konuya gelmis sevgilimle sarap ictik cicekleri suladik bilmem ne.
Kim senin ciceklerini şarabını soruyor ki burada?
Ayrica insanlar neden senin hayatina ozenip de aksama kadar senin konunu okusunlar? Millet zaman geciriyor.
Cogu da dalga geciyor sen olayi bana ozeniyorlar diye anlıyorsun.
Ne diyim..
Nickinize uygun davranın ve adam olun da gelin.
İşte daha olamamissin. Olacam demissin ama olamamissin. Ol öyle gel.Ama bebeğim az önce benim algımı sorgulayan sen şu an algisizlik içindesin, ben adam olan kız değilim ki, olacak demişim bak gelecek zaman kipi, haddim değil şu an adam.oldum demek daha yaşım 31, hayatta pişe pişe olacaz insallah
Yav he he teyze. Ayağını altina ala ala yaziyorsun hala.
İşte daha olamamissin. Ol öyle gel.
Allaam daha ne yazdığından habersiz..
Ay tarzin en az 50 gösteriyor da..Yaşıtız yalnız ama teyze demek istiyosan de belki de teyzeyimdir doğru diyosun ortalık fake kaynıyo
Ay tarzin en az 50 gösteriyor da..
Sizin tarziniz da ergen 13-14Ay tarzin en az 50 gösteriyor da..
Bence hergün sevismedigini düşünüyor yaşı o yuzden 50 diye belirtti....Uzak yerden bakıyorsun ya ondandır nerden baksan 1000 km var aramizda
Yok ya ara ara bana da yazdıBi tek benlen itisiyo çatlayın da patlayın bu şerefe ben nail oldum
Bence hergün sevismedigini düşünüyor yaşı o yuzden 50 diye belirtti....
Ay bana neden yazmadi elit kisilikYok ya ara ara bana da yazdı
Bızı begenmedi...Ay bana neden yazmadi elit kisilik
Valla sen aklıma geldin,yoruma etiketleyecektim ama bu mutsuz,şişko ve cahil halimle onu da başaramadım yaAy bana neden yazmadi elit kisilik