• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Balkondaki çiçek meselesine bir açıklık getirmek istiyorum :)

Sevgilimin balkonunda rengarenk çiçekler var. Saksilara beraber diktik mart sonu gibi. Beraber suluyoruz. Arkadaşlarımızı balkonda agirliyoruz. Manzarası da güzel.

Sevgilim bahçe işlerini hep sevmiş bir insan.

Yaa hayret bişi. Siz hep "kalın" zevkleri olan birileriyle mi beraber oldunuz. Bence estetik algısı olan adamlardan mahrum kalmışsiniz.

Bi erkeğin balkonunda çiçek, koltuk vesaire olamaz mi...olamaz mı. Olabilir. Hehe.

Hatta "seni düşündükçe gül dikiyorum ellerimin degdigi yere" .

Sevgilimin balkonunda rengarenk çiçekler var. Saksilara beraber diktik mart sonu gibi. Beraber suluyoruz. Arkadaşlarımızı balkonda agirliyoruz. Manzarası da güzel.

Yaa hayret bişi. Siz hep "kalın" zevkleri olan birileriyle mi beraber oldunuz. Bence estetik algısı olan adamlardan mahrum kalmışsiniz.

Bi erkeğin balkonunda çiçek, koltuk vesaire olamaz mi...olamaz mı. Olabilir. Hehe.

He yaw bir cicek yetistiren sevgilim olmadi olmusum aglayanim yok hep kalin zevkleri oldu(o da ne demekse):KK45:
Siz uc bayan ayni evde kaliyodunuz sevgilinizle balkon da misafir agirlayip cicek diktiginize gore orayami yerlestiniz:işsiz:
zaten actiginiz konular da tek inanmadigimiz konu balkondaki cicekler olmustu aydinlattiniz engin bilgilerinizle cok mersi:halay:

Ya hu konu sahibi okumuyor musun insanlar senin icin neler söylüyor?
Hala sevgilim de sevgilim.

Millet sana yalanci diyor ya hu kendini tatmin etmek icin buraya gelmis diyorlar haberin var mi?

He yaw bir cicek yetistiren sevgilim olmadi olmusum aglayanim yok hep kalin zevkleri oldu(o da ne demekse):KK45:
Siz uc bayan ayni evde kaliyodunuz sevgilinizle balkon da misafir agirlayip cicek diktiginize gore orayami yerlestiniz:işsiz:
zaten actiginiz konular da tek inanmadigimiz konu balkondaki cicekler olmustu aydinlattiniz engin bilgilerinizle cok mersi:halay:
Arada sevgilimde kalıyorum :)

Kız vallahi benim kocam evde bulduğu heryere kaktüs dikiyor,nerden bildin kalın zevkli olduğunu.
Bu arada çok düşündün mü bu çiçek mevzusuna açıklık getirmeden önce,yorumun biraz gecikti de...

Cicek meselesi anlaşıldı dağılın bi artık kalın kadınlar

Kıvrımlı ve zeksi ficüduma kalın dedirtmem ben hanım hanım kendinize gelin.

Korktum bir an ya gittim aynaya baktım geldim. Ohh, bugün de zeksiyim çok şükür, elhamdülillah.

Ya hu konu sahibi okumuyor musun insanlar senin icin neler söylüyor?
Hala sevgilim de sevgilim.

Millet sana yalanci diyor ya hu kendini tatmin etmek icin buraya gelmis diyorlar haberin var mi?
Okuyabildigim yerisebildigim kadarina bisiler yazıyorum.

Anlattıklarim doğru.
Neden bu kadar inanilmaz geliyorum şaşırıyorum...
Yalancı diyene ne diyim. Yalanci bir ailede büyümüş ve ondan paranoyaklasmis olabilirsin mi diyim.
Dogru söylüyorum diye kendimi yerlere mi atayim.sizin gibi okuyorum işte ben de yazılanları. Ve yazdıklarım doğru :)

Sesli güldüm:))
Ne kadar genel kültür artırıcı konular açıyorum :))
Evet ya sayende genel kulturumuz artiyor nere de at yarisi varmis ogrenmis olduk artik hic bir yarisi kacirmam:KK76:
Bu site de bir sen bir de limoncu allah basimizdan eksik etmesin :dua:
Limoncu sayeisnde birikimi ogrendik ama onda abarti ve yalan yoktu allah var.
Sizin sayenizde de genel kulturumuz artti:dondurma:
Siz hala elestirildiginiz konuyu algilayamadiniz gayet modern kulturlu,nazik bayan cizgisi cizmeye calisip altin da buram buram ozenti kokan konulariniz terli koltuk altina sikilan parfum etkisi yaratiyor uzerimiz de:ruh:

Evet ya sayende genel kulturumuz artiyor nere de at yarisi varmis ogrenmis olduk artik hic bir yarisi kacirmam:KK76:
Bu site de bir sen bir de limoncu allah basimizdan eksik etmesin :dua:
Limoncu sayeisnde birikimi ogrendik ama onda abarti ve yalan yoktu allah var.
Sizin sayenizde de genel kulturumuz artti:dondurma:
Siz hala elestirildiginiz konuyu algilayamadiniz gayet modern kulturlu,nazik bayan cizgisi cizmeye calisip altin da buram buram ozenti kokan konulariniz terli koltuk altina sikilan parfum etkisi yaratiyor uzerimiz de:ruh:

Aynen ben limoncuyu severim
Seveni var sevmeyeni var ama şurda şu tutarsızlığı var diyemez kimse olduğu gibi bir kız

Back