arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

enişteyle daha önceden de samimi olmasaydınız keşke
adam sevgilinize karışacak kadar hadsiz davranmış zamanında

asla yüzlerine bakmayın
ayşe ile değil de ablasıyla ve enişteyle aynı ortama bir daha girmeyin
işyerine gelirse de yüzüne bakmayın
pişkin ve yüzsüz şekilde ne oldu diye sormaz umarım

Yani evet, çok utanıyorum ama evet

Mereokan ve vilolet kim.
Diyarbakır'in konu ile ilgisi ne.
Sitedeki evli çiftler niye kavga etmiş.
çok güzel pür ü pak alnından öpüyoruz seni. Dünya kötü biz de böyle doğmadık zamanla olduk. Sen böyle saf ve temiz kal

Burada en çok merak ettigim 2 üye var birisi konu sahibi diğeri de adam olacak kız... konuya gelecek olursam ayseye soylemelisin yoksa adamla görüşmek zorunda kalırsın kızın haberi olsun ki eniştesinin oldugu ortamda seni çağırmasın böyle böyle olmuş sevgilim bidaha aynı ortamda bulunmamizi istemiyo diye bilirsin

Burada en çok merak ettigim 2 üye var birisi konu sahibi diğeri de adam olacak kız... konuya gelecek olursam ayseye soylemelisin yoksa adamla görüşmek zorunda kalırsın kızın haberi olsun ki eniştesinin oldugu ortamda seni çağırmasın böyle böyle olmuş sevgilim bidaha aynı ortamda bulunmamizi istemiyo diye bilirsin

Konuyu neresinden tutsam elde kalacak cinsten fakat eniştenin fantezi dünyasını süslediğin kesin, mideler de genişse başka tekliflerle gelebilirler dikkat et.

Sevgilisi de ağzını açmamış ben kız halimle böylesine şahit olsam ne diyorsun ulan sapık diye dalarım mahalle ortamı değil sonuçta bir müessesedesin en fazla ne olabilir? Garip.

@Jewels_ zaten fransızlara benzetiliyorum diye övünmedi ki..
Onun laflarına tepki gösterdin de, aynı şeyi kendinde yaptın benide italyanlara benzetiyorlar diyerek ama bunu kendine çevirirken çok güzel yumuşatarak çevirdin..
Ama kızın anlattığını sert bi şekilde yorumladın..
YANLIŞ ANLAMA POLEMIK IÇIN YAZMADIM....

Çok teşekkür ederim, yazarken yanlış anlaşılacağımı da hesap ederek yazdım; ama birilerinin beni anlaması iyi hissettirdi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…