arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

ya bu konu bir tek bende mi ucuz bir erotik hikaye etkisi yarattı diyecektim ki değilmiş...

bu anlatım tarzı falan bir garip. bence sadece kafasından uydurmuş. ve erkeklerin kendisinin arkasından bakarken "off yavrum bee ne biçim şaaparım öperim ederim beee" falan demesini arzulayan cinsel yönden takıntılı birisi imajı çiziyor.

Ben eski konuları falan yeni görüyorum hiç dikkatimi çekmemişti daha önce, şimdi bakipta pes pese okuyunca bir hoş oldum

Kimse kimseye hele ki köşedeki pastaneciyse aman şöyle aman böyle demez yüzüne demez yani, kime diyecek en fazla arkadaşına derse kulağına gelir, yönetici kadınlar kocalariyla kavga ediyo diyecek falan, bu kadar detay verir mi yaa Allah aşkına orda üslup genelde burda aileler yaşıyo şeklindedir rahatsızlar denir de karı koca kavgasına kadar neden anlatsınlar günde 3 kıyafet değiştirmeyi falan

Adamlar güzelsin demeye getiriyor sonuçta ben de bir teşekkürü çok görmedim. Nezakete karşılık nezaket yaptığım. :) Demek ki adamların ve kadınların gözüne onlar güzel görünmüş, ben nazik insanları severim ve nezaketlerine karşılık veririm, anlatmak istediğinizi de anladım bu arada ilk mesajınızda, boşa yoruyorsunuz kendinizi. :)

Ay bir guzelik tartismasi da burda var konu icn de konu

Bir de ben
Hatta bazen sert yorumlarıma neyin öfkesi bu diyenler oluyo evet itiraf ediyorum çirkinim
Valla bilmiyorum geçen de biri çılgınlar gibi arzulanıyordu kocası tarafından, adam eşinin regli dönemlerinde düz duvara tırmanıyormuş diyola. Bi tanesi de her ama her iş yerinde tacize uğruyormuş falan Tüm VIP kullar kk'da.. Allah benden almış almış onlara vermiş

İşte bende bunu milletime yapılan bir hakaret olarak görüyorum .aman sen bizim erkeklere ne bakıyorsun onlar zaten Türk kadınını sürekli gömmeye yer arar ..

Ziyaaaa diyesi geliyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…