- 3 Eylül 2010
- 1.047
- 2.388
- 333
- Konu Sahibi lou salome
-
Adamlar güzelsin demeye getiriyor sonuçta ben de bir teşekkürü çok görmedim. Nezakete karşılık nezaket yaptığım. :) Demek ki adamların ve kadınların gözüne onlar güzel görünmüş, ben nazik insanları severim ve nezaketlerine karşılık veririm, anlatmak istediğinizi de anladım bu arada ilk mesajınızda, boşa yoruyorsunuz kendinizi. :)İşte bende bunu söylemek istiyorum İtalyan kadınlarına benziyorsun demek yada fransız kadınlatına benziyorsun demek iltifat değil .yani teşekkür e gerek yok.çok hoş bir kızsın çok güzelsin denmesi daha doğru .ama bizde böyle bir algı var .fransız kadını güzel kadın demek miş gibi geliyor bize.fransada bir çok kez bulundum.avrupa ortalamasının altındadır güzellik olarak bu arada.tarzlarını severim ama .
Bu konuda biraz doluyumda yeri geldi patladım..Ne didindin be canım anlatmak için, bizdeki bu Avrupa kompleksi...
Eski konularını hatırlıyorum fake değilse bile birşeyler eksik ya da fazla:)Konu fake mi?
Eski konularını hatırlıyorum fake değilse bile birşeyler eksik ya da çok:)
Evet bana da biraz garip geldi.Eski konularını hatırlıyorum fake değilse bile birşeyler eksik ya da fazla:)
Ay bir guzelik tartismasi da burda var konu icn de konuAdamlar güzelsin demeye getiriyor sonuçta ben de bir teşekkürü çok görmedim. Nezakete karşılık nezaket yaptığım. :) Demek ki adamların ve kadınların gözüne onlar güzel görünmüş, ben nazik insanları severim ve nezaketlerine karşılık veririm, anlatmak istediğinizi de anladım bu arada ilk mesajınızda, boşa yoruyorsunuz kendinizi. :)
Sorun sadece güzellik olsa buram buram kompleks.....sen böyle güzelsin:)Güzellik çok işte
Dudaklarımı yedim burda lanet olsun guzel kadınlara
Valla bilmiyorum geçen de biri çılgınlar gibi arzulanıyordu kocası tarafından, adam eşinin regli dönemlerinde düz duvara tırmanıyormuş diyola. Bi tanesi de her ama her iş yerinde tacize uğruyormuş falanBir de ben
Hatta bazen sert yorumlarıma neyin öfkesi bu diyenler oluyo evet itiraf ediyorum çirkinim
Bu konu değil üyenin genel ruh hali. Ama tabi direkt kopleksli demek daha makulse buyrun siz deyin.Valla bu konu bile evliliğe bağlanmış pes ..
İşte bende bunu milletime yapılan bir hakaret olarak görüyorum .aman sen bizim erkeklere ne bakıyorsun onlar zaten Türk kadınını sürekli gömmeye yer arar ..Adamlar güzelsin demeye getiriyor sonuçta ben de bir teşekkürü çok görmedim. Nezakete karşılık nezaket yaptığım. :) Demek ki adamların ve kadınların gözüne onlar güzel görünmüş, ben nazik insanları severim ve nezaketlerine karşılık veririm, anlatmak istediğinizi de anladım bu arada ilk mesajınızda, boşa yoruyorsunuz kendinizi. :)
Ben hanım arkadaşı anladım da bu yaştan sonra huy değiştiremem birisi nezaket gösteriyorsa ben de karşılık veririm, sonuçta bu kişilik benim, o da o. :)Ay bir guzelik tartismasi da burda var konu icn de konu
ben dedim:)Bu konu değil üyenin genel ruh hali. Ama tabi direkt kopleksli demek daha makulse buyrun siz deyin.
Valla bilmiyorum geçen de biri çılgınlar gibi arzulanıyordu kocası tarafından, adam eşinin regli dönemlerinde düz duvara tırmanıyormuş diyola. Bi tanesi de her ama her iş yerinde tacize uğruyormuş falanTüm VIP kullar kk'da.. Allah benden almış almış onlara vermiş
Valla bilmiyorum geçen de biri çılgınlar gibi arzulanıyordu kocası tarafından, adam eşinin regli dönemlerinde düz duvara tırmanıyormuş diyola. Bi tanesi de her ama her iş yerinde tacize uğruyormuş falanTüm VIP kullar kk'da.. Allah benden almış almış onlara vermiş
Adam olacak kız, Ankara podium civarlarında ara ara bulunduğunu okumuştum,birgün gelip bulacam seni,sırf meraktanBir de ben
Hatta bazen sert yorumlarıma neyin öfkesi bu diyenler oluyo evet itiraf ediyorum çirkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?