• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Aynen

Rahatsız mış gibi...hayır yani güzelim bekarım tozunu da attırıyorum de, kime ne

Güzelliğini vurgulayan çok üye var ama onlar tam da dediğim gibi güzelim böyle de yaşıyorum diyolar helal olsun, güzel kalsınlar ama sanki muzdarip gibi yazınca tuhaf oluyo sanal da olsa hissediliyo
malesef ki hissediliyor.
ben de konu uzamasın polemiğe girmesin diye yorumlarımı kısa kesmiştim
ancak mış gibi yapıyor ve çok belli ne yazık ki.
yoksa konuda kızıl saçların kıvrımlı kalçaların ne işi var:))

Evet değişik bulabilirler .avrupai bir tipin de olabilir.benide Latinlere benzetirler .birde bu yabancılar bizdeki bu zaafı farketmiş her gören bana sen İtalyanlara benziyorsun diyordu .yahu diyorum İtalyanlar zaten Türk'lere benziyor .sen italyanlara benziyorsun deyince ben gurur mu duyacağım bundan .hep bozarım mesela insanları yabancı kadınlsra benziyorsun dediklerinde .çünkü bilerek yapıyorlar .iltifat ettiklerini sanıyorlar.italyan istiyorsan İtalya orda yani git bul .ben Türk'üm derim .
Senin güzelliğin için birsey demiyorum yanlış anlama sadece bu konu hakkında yorum yapmak istedim ..
Belki cidden benziyorsundur, görmeden bilemem. :) Ben bana iltifat edenleri terslemedim hiç; çünkü fransız kadınlarına benzetenler arasında kadınlar da vardı ve erkekler de çok nazik bir biçimde söylüyorlardı, teşekkür ettim geçtim. :)
Konu sahibininse tavrı falan da bir acayip şikayetçi mi yoksa gurur mu duyuyor bundan, anlam veremedim. Gurur duysa bile böyle bir yerde bu alt mesajı verince eline ne geçecek ki? Olayın oluş yeri de bir garip, olaydaki diğer karakterlerin tepkileri de garip.

Dedi ki "güzel kadınların yanındaki erkekleri kıskanır o. Neden sevmedin çocuğu dedik. Bi sebebi yok, kapmış güzel kızı diye uyuz oldum dedi" diye anlattı.

Eniştem için böyle bir şey söylesem ablam beni mıhlar :ruh:. Siz Diyarbakır'ın Ottawa köyündensiniz galiba..
Kahretsin yine birileri çok güzel ve yine birileri hunharca beğeniliyor. Şu forumda tek çirkin benim galiba. :silah:

Eniştem için böyle bir şey söylesem ablam beni mıhlar :ruh:. Siz Diyarbakır'ın Ottawa köyündensiniz galiba..
Kahretsin yine birileri çok güzel ve yine birileri hunharca beğeniliyor. Şu forumda tek çirkin benim galiba. :silah:

Bir de ben
Hatta bazen sert yorumlarıma neyin öfkesi bu diyenler oluyo evet itiraf ediyorum çirkinim

Kendi adima soyleyeyim hicbir zaman guzel kadinlari kiskanmadim. Bakar miyim bakarim ama onu kiskanmam icin zeki olmasi ve zekasini akademik basarilara imza atip tescil etmesi gerek. Yurt disina da acildiysa kiskancliktan kopururum.

Belki cidden benziyorsundur, görmeden bilemem. :) Ben bana iltifat edenleri terslemedim hiç; çünkü fransız kadınlarına benzetenler arasında kadınlar da vardı ve erkekler de çok nazik bir biçimde söylüyorlardı, teşekkür ettim geçtim. :)
Konu sahibininse tavrı falan da bir acayip şikayetçi mi yoksa gurur mu duyuyor bundan, anlam veremedim. Gurur duysa bile böyle bir yerde bu alt mesajı verince eline ne geçecek ki? Olayın oluş yeri de bir garip, olaydaki diğer karakterlerin tepkileri de garip.
İşte bende bunu söylemek istiyorum İtalyan kadınlarına benziyorsun demek yada fransız kadınlatına benziyorsun demek iltifat değil .yani teşekkür e gerek yok.çok hoş bir kızsın çok güzelsin denmesi daha doğru .ama bizde böyle bir algı var .fransız kadını güzel kadın demek miş gibi geliyor bize.fransada bir çok kez bulundum.avrupa ortalamasının altındadır güzellik olarak bu arada.tarzlarını severim ama .

Ay yok uzulme tek degiĺsin banada hic uff kiza bak beee diye ic gecire olamadi yalniz bu tabir bizlr lisedeyken abaza erkelern laf atma sekliydi;)
Bu boynuz spor enistenin karisi niye yok hikaye de:KK34:

İşte bende bunu söylemek istiyorum İtalyan kadınlarına benziyorsun demek yada fransız kadınlatına benziyorsun demek iltifat değil .yani teşekkür e gerek yok.çok hoş bir kızsın çok güzelsin denmesi daha doğru .ama bizde böyle bir algı var .fransız kadını güzel kadın demek miş gibi geliyor bize.fransada bir çok kez bulundum.avrupa ortalamasının altındadır güzellik olarak bu arada.tarzlarını severim ama .

Ne didindin be canım anlatmak için, bizdeki bu Avrupa kompleksi...

Yani aslında konu fake olmayabilir
Güneydoğuda bir ilde, Doğuda da böyle, malesef ki çok rahat davranış sergiler, rahat davranırsanız erkekler bu tarz davranışları kendilerine hak görebiliyorlar, onların gözünde bu muameleyi hak eden kadın durumuna düşüyorsunuz , bunu konu sahibi için söylemiyorum, herkesin yaşantısı kendine, ama oralarda bu muameleyi görmek için çok güzel olmak gerekmiyor

Back