• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Jewels_ Jewels_ zaten fransızlara benzetiliyorum diye övünmedi ki..
Onun laflarına tepki gösterdin de, aynı şeyi kendinde yaptın benide italyanlara benzetiyorlar diyerek ama bunu kendine çevirirken çok güzel yumuşatarak çevirdin..
Ama kızın anlattığını sert bi şekilde yorumladın..
YANLIŞ ANLAMA POLEMIK IÇIN YAZMADIM....
Üff anlayan anladı .
İtalyanlara benzetiyorlar bunu iltifat etmiş gibi yapıyorlar çünkü bizim kızlarımız yabancılara benzetilince hoşuna gidiyor bunu biliyorlarda yapıyorlar benzediğim için değil demek istedim..illa lafı başka yerden alıp çarpıtıcaksınız ya ..üff çıkıyorum bu siteden hep aynı geyikler .,

Millet daha ayşe fatma abla enişte yazarken yaptığım ileri görüşlü yoruma bakın

Ben de Adam olacak kızın hakkını yiyemem benden 2 mesaj sonra bir şeyler yazmış benim kadar olamasa da:deli:
Ben de ilk fesat olmamak için pusuda bekliyordum:KK53:

Birbirimizin eksigini kapatiyoruz, destek oluyoruz.

Ayşe gülerek anlattı. Dedi ki "güzel kadınların yanındaki erkekleri kıskanır o. Neden sevmedin çocuğu dedik. Bi sebebi yok, kapmış güzel kızı diye uyuz oldum dedi" diye anlattı.

Olayi aynen ayseye anlat ve ayseyle aslinda o kadar da yakin olmadigini gor. Enistesi hakkinda "kerata yaa" tavrindaki biri sana inanir mi saniyorsun? Bu olayda tamamen yalnizsin. Erkek arkadasinin da tavri iyi hemen kavga cikarmamis ama akillica bir gozdagiyla dovmekten beter edebilirdi. Tamam kavga etsin demiyorum ama kiz arkadasi hakkinda o lafi duyan biri olarak fazla sakin geldi bana. Bilemeyecegim...

Üff anlayan anladı .
İtalyanlara benzetiyorlar bunu iltifat etmiş gibi yapıyorlar çünkü bizim kızlarımız yabancılara benzetilince hoşuna gidiyor bunu biliyorlarda yapıyorlar benzediğim için değil demek istedim..illa lafı başka yerden alıp çarpıtıcaksınız ya ..üff çıkıyorum bu siteden hep aynı geyikler .,
Üfff zaten @Jewels_ bundan övünerek anlatmadı. Garip bulduğun olayı, kendini de araya sıkıştırırak anlattın. Buda bana garip geldi...
Bunuda ben sana anlatamadım... neyse anlayan anlamıştır kesin..
Üfff hadi by by ozaman sana..
Kal sağlıcakla.....

İster inansim ister inanmasın ziiiirrt haspaaaasalar!
Bence hepsini bir bir anlat zaten onlar malzemelerini tanıdıkları için her türlü sen suçlu olursun.
Demem o ki evvelce sen anlat bari Allah korusun ileri bir durumla karşılaşmana önlem olsun.

Üfff zaten Jewels_ Jewels_ bundan övünerek anlatmadı. Garip bulduğun olayı, kendini de araya sıkıştırırak anlattın. Buda bana garip geldi...
Bunuda ben sana anlatamadım... neyse anlayan anlamıştır kesin..
Üfff hadi by by ozaman sana..
Kal sağlıcakla.....
Ya pardon da sen onun avukatı mısın ?biz konuştuk bitti .niye uzatıyorsun .
Ben kendimi övmedim italyana benzemek benim için övünç kaynağı olamaz .bütün İtalya Fransa çok mu güzel sanıyorsunuz .bir gidin görün oraları sonra yorum yapın bence . Tv de izlediğiniz kadarını biliyorsunuz sadece .
Oda kendini övmedi bende .kendini övdün demedim .yani anlamayana okadar zor ki anlatmak .açık açık yazıyorum yine anlamıyorlar .

Maşallah ailecek spora gidiyorsunuz :))
Ayşede biraz gevşek agızlı eniştesinden degil abisinden bshseder gibi rahat anlatmış.
Uzak durulması gereken tipler

Yaneeee gdoğu anadoluda

Spor salonu kızlı erkekli spor sonra da ben meyve suyumu içeyim kitap okuyayım sen röpdöşambırını gel hayatım

O sırada 3 ayılar köşede belirir

Valla bana gdoğu değil de aşkı memnu gibi geldi daha çok :halay:sözlükten biri bizi kekliyor sanki
:d :D

Yaneeee gdoğu anadoluda

Spor salonu kızlı erkekli spor sonra da ben meyve suyumu içeyim kitap okuyayım sen röpdöşambırını gel hayatım

Valla bana gdoğu değil de aşkı memnu gibi geldi daha çok :halay:sözlükten biri bizi kekliyor sanki

İstanbul daki büyük salonların bile cafelerinde kimse oturmuyor. Güneydoğu da nasıl faal bir salonmuş hayret cidden.

Ya pardon da sen onun avukatı mısın ?biz konuştuk bitti .niye uzatıyorsun .
Ben kendimi övmedim italyana benzemek benim için övünç kaynağı olamaz .bütün İtalya Fransa çok mu güzel sanıyorsunuz .bir gidin görün oraları sonra yorum yapın bence . Tv de izlediğiniz kadarını biliyorsunuz sadece .
Oda kendini övmedi bende .kendini övdün demedim .yani anlamayana okadar zor ki anlatmak .açık açık yazıyorum yine anlamıyorlar .
Avukatlıkla ne alaka sen kıza dururken övünmediği halde övünüyormuş muamelesi yaptın..
Kendindende örnek verdin...
Bende senin yanlış anladığını övünmediğini anlattım.. kız alttan aldıkça övündüğünü düşündün gittiğin ülkelere saydında saydın...
Kiminki övünmek ACABA........

Yaneeee gdoğu anadoluda

Ay öyle demesene ya Güneydoğuda bu hikayeyi geçirecek kadar bilinçsiz olmamalıydı özellikle onun gibi üniversite sınavı ilk bilmem kaçıncısı. Bununla da övünüyordu o. Bence kendisi Arzu Okay'ın erotik filmlerinde onu izleyip ondan etkilenen gözlüklü sivilceli bir ergen kafayı güneydoğuya da takmış olabilir tabii ;)

Avukatlıkla ne alaka sen kıza dururken övünmediği halde övünüyormuş muamelesi yaptın..
Kendindende örnek verdin...
Bende senin yanlış anladığını övünmediğini anlattım.. kız alttan aldıkça övündüğünü düşündün gittiğin ülkelere saydında saydın...
Kiminki övünmek ACABA........
Ya sen iyi misin ?
Ben ona övündün demedim ki .ikinci üyelik falan mısın ya .git artık yazma bana .

Konu sahibi ne hakkın var güzel olup elin kocasını aklını karıştırmaya hım:deli:
Ayhan ışıktan gelsin:

Ama o kadar güzelsiniz ki… Bu güzelliğiniz benim için çok mukaddes olan çalışma prensiplerimi incitiyor küçük hanım. Sevimlisiniz, naziksiniz, çok güzel kokuyorsunuz. Her dakikamın bir saniyesini sizin cazibenize feda etmek zorunda kalıyorum. 8 saatlik mesaide 8 dakika, ayda 4, senede 48 saat eder. Yani siz benim senede tam 6 çalışma günümü çalıyorsunuz demektir. Böyle bir şeye hakkınız var mı?

:eğlence:

Back