arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Arkadaş şu konu yüzünden ders çalışıyodum yarım bıraktım,leydi lou salome gelse de basın açıklaması yapsa.Yalnız daha etiketlemeyi bile öğrenemedim..Ne kadar da avam bir kadın(ım)...
Eevet hic modern degilsin
Kesin erkekler senin icin kavga da etmiyordur
Ayrica iyi para kazandigin isin de yoktur kesin
Hemen etiketlemeyi neyim ogrenmelisin yoksa elit ve modern bir lady olamazsin

Benim birbirimizin ayıplarını örtüğümüz modern mükemmel bir iş arkadaşım bile yok sen ne diyorsun.

Arkadaş şu konu yüzünden ders çalışıyodum yarım bıraktım,leydi lou salome gelse de basın açıklaması yapsa.Yalnız daha etiketlemeyi bile öğrenemedim..Ne kadar da avam bir kadın(ım)...

Al benden de o kadar, hemen sol tarafımda ders notlarıyla yan yan bakışıyoruz.. Du şimdi profili oraklı biri gelir seni beni toplar. Kodeste bol bol çalışırız.. Daha da yeni çıkmıştım mapustan..

Kız ne kavgası,kocama diyorum ki, yaşın küçük görünüyo diyolar,hep böyle küçük ol işte eheh he diyor, kıskanmıyor bile düşün,nekadar da şahane kıvrımları olmayan bir kadınsam artık

Evet fake mi soruları yükselmiş :)
Açıkçası böyle rahat giyinen toplumda rahat davranan kadınlar olabilir. Ama olay şu ki bu kadar çok olay yaşıyorsanız alışkın olmalısınız gelip burda her yaşadığınız olayı açmazsınız malum güzelliğinizden "alışkınsınızdır". Yani gelip kime neyi ispat etmek istiyorsunuz bilemiyorum sonuçta anomimiz sizi tanımıyoruz. İstediğiniz kadar güzel olun toplumda dikkat çekin evli erkekler de dahil herkesi de etkileseniz bize ne değil mi?

Derhal o saclar kizila boyanacak
Gogus ve kalcalar buyutulecek
Sonra topuklu sandalet ggiyilip spor salonuna gidilecek
Not al yapacaklar listen bunlar simdilik bak gor sonra kadinlar kocalarini kiskanacak senden, uss beee kadina bak diyecekler derhal topla kendini

Al benden de o kadar, hemen sol tarafımda ders notlarıyla yan yan bakışıyoruz.. Du şimdi profili oraklı biri gelir seni beni toplar. Kodeste bol bol çalışırız.. Daha da yeni çıkmıştım mapustan..
Ben girmeyeli baya oldu,hayırlısı ya,alnımıza ne yazıldıysa o,kader arkadaşım...

Senin hakkını yiyemem ödül senin! ben asla ortak olmam:)

Ha ha aynı ben...
Sürekli kodese gönderiyor benide o profili oraklı biri
Ne konuşacağımıda bilemez oldum zati
Bende diyordum ki tek ben miyim o kodese sürekli giden

Şuan evdeki tipimi görsen, pijama ve bunalım topuzu,dersler bir yerde ben bir yerde,kocam gelmiş.Nerdeyse, hacı naptın o işleri deyip, enseye şaplak vaziyetine gelmişim,hakkaten toplamam lazım kendimi

Senin hakkını yiyemem ödül senin! ben asla ortak olmam:)

Millet daha ayşe fatma abla enişte yazarken yaptığım ileri görüşlü yoruma bakın

Ben de Adam olacak kızın hakkını yiyemem benden 2 mesaj sonra bir şeyler yazmış benim kadar olamasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…