- Konu Sahibi lou salome
Valla diğer konularını bilmiyorum..Bu konu değil üyenin genel ruh hali. Ama tabi direkt kopleksli demek daha makulse buyrun siz deyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla diğer konularını bilmiyorum..Bu konu değil üyenin genel ruh hali. Ama tabi direkt kopleksli demek daha makulse buyrun siz deyin.
Adam olacak kız, Ankara podium civarlarında ara ara bulunduğunu okumuştum,birgün gelip bulacam seni,sırf meraktan
Yani evet, çok utanıyorum ama evetKızlar siz bu konuya inandınız mı ya :)) ?
Yani evet, çok utanıyorum ama evet
Mereokan ve vilolet kim.
Diyarbakır'in konu ile ilgisi ne.
Sitedeki evli çiftler niye kavga etmiş.
çok güzel pür ü pak alnından öpüyoruz seni. Dünya kötü biz de böyle doğmadık zamanla olduk. Sen böyle saf ve temiz kalYani evet, çok utanıyorum ama evet
Mereokan ve vilolet kim.
Diyarbakır'in konu ile ilgisi ne.
Sitedeki evli çiftler niye kavga etmiş.
Ozman ilk işim öğle arasında gideyim,danışmadan,"burda, sürekli kendine çirkinim de çirkinim diyen bi hanım gördünüz mü"diye anons ettireyim,sen gelirsin direkt zatenAnam ne ara arası her öğle arası desem yeri
Hipodrom da mı var konuda.Diyarbakır tahminini ben yaptım hipodrom verisinden mütevellit
Çocuğun olmasa ruh eşimsin ama biliyorsun çocuk sevmiyorum:))Diyarbakır tahminini ben yaptım hipodrom verisinden mütevellit
At yarışı izlemeye gittik yazmış ya. Ordan çıkarttık.Hipodrom da mı var konuda.
En kisa sürede b12 ve d vitamini ignemi yaptirayim
@Jewels_ zaten fransızlara benzetiliyorum diye övünmedi ki..Evet değişik bulabilirler .avrupai bir tipin de olabilir.benide Latinlere benzetirler .birde bu yabancılar bizdeki bu zaafı farketmiş her gören bana sen İtalyanlara benziyorsun diyordu .yahu diyorum İtalyanlar zaten Türk'lere benziyor .sen italyanlara benziyorsun deyince ben gurur mu duyacağım bundan .hep bozarım mesela insanları yabancı kadınlsra benziyorsun dediklerinde .çünkü bilerek yapıyorlar .iltifat ettiklerini sanıyorlar.italyan istiyorsan İtalya orda yani git bul .ben Türk'üm derim .
Senin güzelliğin için birsey demiyorum yanlış anlama sadece bu konu hakkında yorum yapmak istedim ..
Ben gidip fularlilarla takilacagim biraz.At yarışı izlemeye gittik yazmış ya. Ordan çıkarttık.
Kiz ben giyiyorum sitilettolarimi takir takir at gibi yuruyorum yinede erkler benim icin restlesmiyor
Çok teşekkür ederim, yazarken yanlış anlaşılacağımı da hesap ederek yazdım; ama birilerinin beni anlaması iyi hissettirdi. :)Jewels_ zaten fransızlara benzetiliyorum diye övünmedi ki..
Onun laflarına tepki gösterdin de, aynı şeyi kendinde yaptın benide italyanlara benzetiyorlar diyerek ama bunu kendine çevirirken çok güzel yumuşatarak çevirdin..
Ama kızın anlattığını sert bi şekilde yorumladın..
YANLIŞ ANLAMA POLEMIK IÇIN YAZMADIM....