Peki planınız ne?Zaten böyle bir niyetim yok. Ben kendim konuştum arkadaşımla onun konuşmasına gerek yok. İnsanlar yazıp çiziyorlar boş boş.
Yani bilip bilmeden yorum yapıyorlar onu demek istiyorum.Evet çok klişe
Peki ne yapmayı planlıyorsunuz? Uzun zamandır arkadaşınızın yanındasınız daha fazla kalamazsınız kalmamalısınız.
Arkadaşınız ben olsaydım çoktan bir konuşma yapmıştım bile sizinle
Bi iş arıyorum. Çocuğumla yatılı kalamam belki ama garsonluk yapabileceğim ya da bulaşıkçılık gibi vs bişey arıyorum.Peki planınız ne?
Eee siz çalışırken çocuğunuza kim bakacak?Bi iş arıyorum. Çocuğumla yatılı kalamam belki ama garsonluk yapabileceğim ya da bulaşıkçılık gibi vs bişey arıyorum.
Mesele de orda başlıyor zaten. Yaşlı bakımından anlamam ben o yüzden bulaşık garsonluk gibi Bi iş olabilir. Burda tıkanıyorum işte. Çocuğum ne olacak napcam bilmiyorum.Eee siz çalışırken çocuğunuza kim bakacak?
Yasli bakımından anlamayacak ne var ki saati gelince ilaçlarını verirsiniz yemegini verirsiniz arkadaşlık edersiniz gerekiyorsa ozbakimini yaparsınız olay bu ameliyathane hemşiresi olmanız beklenmiyor kiMesele de orda başlıyor zaten. Yaşlı bakımından anlamam ben o yüzden bulaşık garsonluk gibi Bi iş olabilir. Burda tıkanıyorum işte. Çocuğum ne olacak napcam bilmiyorum.
Hep böyle birilerinden beklenti içinde misinizdir? Arkadaşımın ailesi ve hatta gelinleri onlarda yaşamamı tolere etsin çünkü aileme gidemem ama kadın sığınma evine de gitmek istemiyorum, çocuğu bırakacak yer bulup kalıcı işe gidemem evde kek satarım(artık ne kadar kazanıp kime ne faydanız oluyorsa; ev bütçesine katkı mı, kişisel ihtiyaçlarınız mı yoksa 2 yaşında çocuğun olabilecek tüm masrafları mı karşılanıyor kek parasıyla), kadınlar kulübünde konu açayım ama insanlar bu böyle olmaz kalıcı bir düzen kur derse bu tür yorumlar duymayayım, konuda benim yaptıklarımın da sorgulanması yerine hep birlikte yenge çekiştirilsin. Çözüm bulmak için geldik demişsiniz insanların ilk sayfadaki çözüm önerilerini duymak istemediğini söyleyen de sizsiniz.Bu site neden var Allah aşkına? Kadınlar buraya içlerini dökmeye çözüm bulmaya geliyor onun için yazıyorlar. Moral bozuk içleri dolu dolu yazıyorlar. Ama destek olacağınıza linç ediyorsunuz dalga geçiyorsunuz ve daha çok moral bozuyorsunuz. Nefret ettim burdan bravo kadınlar.
Sırf kadınsınız diye niye size gözü kapalı destek olalım ki? Hep birilerinden bir şeyler beklemek üzerine kurulu hayatınız. Şuradaki insanlardan bile konudaki tüm falsoları gözardı edip sizi desteklemelerini beklediniz. Bu arada konunun başından ilk 5 sayfasına kadar sizce ben ne iş yapabilirim çocuğu nereye bırakabilirim de bu evden ayrılırım gibi konularda akıl danışmak yok. Sadece yenge dedikodusu var. Yenge kötüymüş konunun özeti bu.Bana lütfen böyle olmaz kalıcı çözüm vs ya da büyük çocuktan haber var mı gibi şeyler söylemeyin. Ya da sormayın. Çünkü ben bunların mücadelesi içindeyim zaten. Size o durumla o derdimle gelmedim. Bunca şeyin içinde bide böyle bişey yaşadım. Belki kadınlar olarak bana bi akıl verirsiniz az da olsa rahatlarım çocuğundan ayrı olan anneyi Bi nebze de olsa rahatlatırsınız diye düşünerek geldim.
Boşuna yazıyorsunuz farkında mısınızKARAPÜRÇEK TE APARTMAN DAİRESİ EVDE 3 BUÇUK YAŞINDA ERKEK ÇOCUĞUN BAKIMINDA VE GÜNLÜK EV İŞLERİNDE YARDIMCI KADIN ELEMAN
ANNE GECE ÇALIŞIYOR
BABA YOK
EVDE 1 KEDİ 1 KÖPEK VAR
38.000 MAAŞ 500 LİRA İZİN PARASI 24 SAAT İZİN
0501 333 71 00
ÇUBUKTA KIZI İLE YAŞAYAN 83 YAŞINDA 85 KİLO DEMANS HASTASI AYAKTA ANNEYE BAKACAK KADIN ELEMAN
40.000 MAAŞ 500 LİRA İZİN PARASI 24 SAAT İZİN
0552 885 71 00
Yine de hani bir şey yapmış olmak istiyor ya insan ne bileyimBoşuna yazıyorsunuz farkında mısınız
Benim konuma yorum yapmayın siz. Elinize ne geçiyor bilmiyorum insanları çileden çıkarıp çizgisinden çıkarıp banlatmaktan ne anlıyorsunuz? Dışarıdaki stresi burda atıyorsunuz o anlaşıldı.Boşuna yazıyorsunuz farkında mısınız
Ben çocuğumu bırakmadım. En anne en vicdanlı insan sizsiniz aynen.Yine de hani bir şey yapmış olmak istiyor ya insan ne bileyim
O bıraktığı cocuga cok üzüldüm gerçekten
Yahu onu yapamam bunu yapamam... Aylarca arkadaşın evine postu sereyim ama kimse rahatsız olmasın... Arkadaşlar onlarca çözümle gelmişler siz hala nişanlıya takıksınız. Evet boşuna çözüm önerisi yazıyorlar.Benim konuma yorum yapmayın siz. Elinize ne geçiyor bilmiyorum insanları çileden çıkarıp çizgisinden çıkarıp banlatmaktan ne anlıyorsunuz? Dışarıdaki stresi burda atıyorsunuz o anlaşıldı.
Birini alıp digerini bıraktım yazmissinizBen çocuğumu bırakmadım. En anne en vicdanlı insan sizsiniz aynen.
En fazla nişanlıyla alakalı 2 sayfa geçmiş ondan sonrası nerde nişanlı? Bomboş gerçekten bomboş. Burdan bile belli uğraşmaktan başka dersiniz yok sizin insanlarla.Yahu onu yapamam bunu yapamam... Aylarca arkadaşın evine postu sereyim ama kimse rahatsız olmasın... Arkadaşlar onlarca çözümle gelmişler siz hala nişanlıya takıksınız. Evet boşuna çözüm önerisi yazıyorlar.
Numaralar nerden peki? Ona göre alıcam numaraları.Birini alıp digerini bıraktım yazmissiniz
Kaldı ki ben en anne en vicdanliyim demedim size di mi böyle bir iddiam olmadi
Siz bunu bosverinde mesajımı okur okumaz o iş numaralarını aradınız mı
Ne demek numaralar nerdenNumaralar nerden peki? Ona göre alıcam numaraları.
Hangi ilden demek istedim ne mana yaNe demek numaralar nerden
İnsanlara iş bulan bir firmanın telefonu o
Arayın öğrenin.
Detayları konusun cocuklarinizdan bahsedin başka işlerde vardır durumunuzu anlatın
Siz bir telefon numarasıyla ne olur sanıyorsunuz hanfendi ben size yardımcı olmak istedim bu ne pervasızlik
Numaralar nerden pavyondan tövbe ya Rabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?