Arkadaşımın abisinin nişanlısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet çok klişe
Peki ne yapmayı planlıyorsunuz? Uzun zamandır arkadaşınızın yanındasınız daha fazla kalamazsınız kalmamalısınız.
Arkadaşınız ben olsaydım çoktan bir konuşma yapmıştım bile sizinle
Yani bilip bilmeden yorum yapıyorlar onu demek istiyorum.

Bulunduğunuz ilde veya yakın çevre illerde yatılı yaşlı bakımı bulmaktan başka çare gelmedi aklıma. Çünkü gündüz bir iş bulsaniz yanınızda kalan çocuğunuz için kreş gerekiyor, bırakacak kimseniz yok. Aldığınız olduğu gibi kreşe gidecek bu şartlarda zaten ayrı eve falanda çıkamazsınız. Çalıştığınız süre boyunca da birikim yapar, boşanma sonrası nafakanizida alıp hayatınızi düzene sokabilirsiniz.

Eee siz çalışırken çocuğunuza kim bakacak?
Mesele de orda başlıyor zaten. Yaşlı bakımından anlamam ben o yüzden bulaşık garsonluk gibi Bi iş olabilir. Burda tıkanıyorum işte. Çocuğum ne olacak napcam bilmiyorum.

Bakın bu danışıklı dövüş gibi geldi bana
Ne kadar zamandır o şekilde kalıyorsunuz bilmiyorum ama o insanlar size evini temelli acmadilar geçici bir süre için açtılar siz bu kısmı iyi anlamamış olsaniz gerek o nişanlı devreye girdi
Yoksa düşünüyorum benim evimde benim misafirime kimse bu lafları edemez ederse kiyamet kopar
Kadin size onca söz etmiş kimseden bir tepki gelmemiş ev ev üstüne zaten olmaz ben yerinizde olsam enerjimi kendi aileme dönmek yönünde harcardjm

Mesele de orda başlıyor zaten. Yaşlı bakımından anlamam ben o yüzden bulaşık garsonluk gibi Bi iş olabilir. Burda tıkanıyorum işte. Çocuğum ne olacak napcam bilmiyorum.
Yasli bakımından anlamayacak ne var ki saati gelince ilaçlarını verirsiniz yemegini verirsiniz arkadaşlık edersiniz gerekiyorsa ozbakimini yaparsınız olay bu ameliyathane hemşiresi olmanız beklenmiyor ki
Yaşlı bakim işlerine başvurun derim

KARAPÜRÇEK TE APARTMAN DAİRESİ EVDE 3 BUÇUK YAŞINDA ERKEK ÇOCUĞUN BAKIMINDA VE GÜNLÜK EV İŞLERİNDE YARDIMCI KADIN ELEMAN
ANNE GECE ÇALIŞIYOR
BABA YOK
EVDE 1 KEDİ 1 KÖPEK VAR
38.000 MAAŞ 500 LİRA İZİN PARASI 24 SAAT İZİN
0501 333 71 00

ÇUBUKTA KIZI İLE YAŞAYAN 83 YAŞINDA 85 KİLO DEMANS HASTASI AYAKTA ANNEYE BAKACAK KADIN ELEMAN
40.000 MAAŞ 500 LİRA İZİN PARASI 24 SAAT İZİN
0552 885 71 00

Bu site neden var Allah aşkına? Kadınlar buraya içlerini dökmeye çözüm bulmaya geliyor onun için yazıyorlar. Moral bozuk içleri dolu dolu yazıyorlar. Ama destek olacağınıza linç ediyorsunuz dalga geçiyorsunuz ve daha çok moral bozuyorsunuz. Nefret ettim burdan bravo kadınlar.
Hep böyle birilerinden beklenti içinde misinizdir? Arkadaşımın ailesi ve hatta gelinleri onlarda yaşamamı tolere etsin çünkü aileme gidemem ama kadın sığınma evine de gitmek istemiyorum, çocuğu bırakacak yer bulup kalıcı işe gidemem evde kek satarım(artık ne kadar kazanıp kime ne faydanız oluyorsa; ev bütçesine katkı mı, kişisel ihtiyaçlarınız mı yoksa 2 yaşında çocuğun olabilecek tüm masrafları mı karşılanıyor kek parasıyla), kadınlar kulübünde konu açayım ama insanlar bu böyle olmaz kalıcı bir düzen kur derse bu tür yorumlar duymayayım, konuda benim yaptıklarımın da sorgulanması yerine hep birlikte yenge çekiştirilsin. Çözüm bulmak için geldik demişsiniz insanların ilk sayfadaki çözüm önerilerini duymak istemediğini söyleyen de sizsiniz.

Bana lütfen böyle olmaz kalıcı çözüm vs ya da büyük çocuktan haber var mı gibi şeyler söylemeyin. Ya da sormayın. Çünkü ben bunların mücadelesi içindeyim zaten. Size o durumla o derdimle gelmedim. Bunca şeyin içinde bide böyle bişey yaşadım. Belki kadınlar olarak bana bi akıl verirsiniz az da olsa rahatlarım çocuğundan ayrı olan anneyi Bi nebze de olsa rahatlatırsınız diye düşünerek geldim.
Sırf kadınsınız diye niye size gözü kapalı destek olalım ki? Hep birilerinden bir şeyler beklemek üzerine kurulu hayatınız. Şuradaki insanlardan bile konudaki tüm falsoları gözardı edip sizi desteklemelerini beklediniz. Bu arada konunun başından ilk 5 sayfasına kadar sizce ben ne iş yapabilirim çocuğu nereye bırakabilirim de bu evden ayrılırım gibi konularda akıl danışmak yok. Sadece yenge dedikodusu var. Yenge kötüymüş konunun özeti bu.

Son düzenleme:
KARAPÜRÇEK TE APARTMAN DAİRESİ EVDE 3 BUÇUK YAŞINDA ERKEK ÇOCUĞUN BAKIMINDA VE GÜNLÜK EV İŞLERİNDE YARDIMCI KADIN ELEMAN
ANNE GECE ÇALIŞIYOR
BABA YOK
EVDE 1 KEDİ 1 KÖPEK VAR
38.000 MAAŞ 500 LİRA İZİN PARASI 24 SAAT İZİN
0501 333 71 00

ÇUBUKTA KIZI İLE YAŞAYAN 83 YAŞINDA 85 KİLO DEMANS HASTASI AYAKTA ANNEYE BAKACAK KADIN ELEMAN
40.000 MAAŞ 500 LİRA İZİN PARASI 24 SAAT İZİN
0552 885 71 00
Boşuna yazıyorsunuz farkında mısınız 🙃

Benim konuma yorum yapmayın siz. Elinize ne geçiyor bilmiyorum insanları çileden çıkarıp çizgisinden çıkarıp banlatmaktan ne anlıyorsunuz? Dışarıdaki stresi burda atıyorsunuz o anlaşıldı.
Yahu onu yapamam bunu yapamam... Aylarca arkadaşın evine postu sereyim ama kimse rahatsız olmasın... Arkadaşlar onlarca çözümle gelmişler siz hala nişanlıya takıksınız. Evet boşuna çözüm önerisi yazıyorlar.

Ben çocuğumu bırakmadım. En anne en vicdanlı insan sizsiniz aynen.
Birini alıp digerini bıraktım yazmissiniz
Kaldı ki ben en anne en vicdanliyim demedim size di mi böyle bir iddiam olmadi
Siz bunu bosverinde mesajımı okur okumaz o iş numaralarını aradınız mı

Yahu onu yapamam bunu yapamam... Aylarca arkadaşın evine postu sereyim ama kimse rahatsız olmasın... Arkadaşlar onlarca çözümle gelmişler siz hala nişanlıya takıksınız. Evet boşuna çözüm önerisi yazıyorlar.
En fazla nişanlıyla alakalı 2 sayfa geçmiş ondan sonrası nerde nişanlı? Bomboş gerçekten bomboş. Burdan bile belli uğraşmaktan başka dersiniz yok sizin insanlarla.

Birini alıp digerini bıraktım yazmissiniz
Kaldı ki ben en anne en vicdanliyim demedim size di mi böyle bir iddiam olmadi
Siz bunu bosverinde mesajımı okur okumaz o iş numaralarını aradınız mı
Numaralar nerden peki? Ona göre alıcam numaraları.

Numaralar nerden peki? Ona göre alıcam numaraları.
Ne demek numaralar nerden
İnsanlara iş bulan bir firmanın telefonu o
Arayın öğrenin.
Detayları konusun cocuklarinizdan bahsedin başka işlerde vardır durumunuzu anlatın
Siz bir telefon numarasıyla ne olur sanıyorsunuz hanfendi ben size yardımcı olmak istedim bu ne pervasızlik
Numaralar nerden pavyondan tövbe ya Rabbi

Ne demek numaralar nerden
İnsanlara iş bulan bir firmanın telefonu o
Arayın öğrenin.
Detayları konusun cocuklarinizdan bahsedin başka işlerde vardır durumunuzu anlatın
Siz bir telefon numarasıyla ne olur sanıyorsunuz hanfendi ben size yardımcı olmak istedim bu ne pervasızlik
Numaralar nerden pavyondan tövbe ya Rabbi
Hangi ilden demek istedim ne mana ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X