Ama sizin derdiniz hala nişanlı.En fazla nişanlıyla alakalı 2 sayfa geçmiş ondan sonrası nerde nişanlı? Bomboş gerçekten bomboş. Burdan bile belli uğraşmaktan başka dersiniz yok sizin insanlarla.
Allah aşkına hadi bu numarayı arama, işkurun sitesine gir, olmadı bir sürü iş bulma siteleri var. Dünya kadar ilan vardır. Oralardan şehrini filtreler bakarsın.Hangi ilden demek istedim ne mana ya
O zaman hangi ilden yazsaydınızHangi ilden demek istedim ne mana ya
Karapürçek diyor, çubuk diyor, iki tıkla buraların nerede olduğunu bulabilirdiniz.Hangi ilden demek istedim ne mana ya
Kadın kadının düşmanı yazmayı unutmuşsunuz.Burda istediğiniz gibi yazıp çizebilirsiniz bu saatten sonra kimseye cevap vermiyorum. Ben kimsenin stres topu değilim. Kaç konu okudum kaç kadın sizin gibilerden şikayetçi bu platformda. Burda kestiğiniz ahkamı dışarda kesemediğinizden adım gibi eminim. Klavye delikanlıları sizi.
İYİ AKŞAMLAR.
Allahtan babaanneleri torunlarına düşkün sever korur. O yüzden içim rahat o konuda
Başta büyük oğlunuzu sorup durmasınlar diye babaanneleri toruna düşkündü ve içiniz rahattı. İlerleyen sayfalarda içiniz rahat olmamaya başlamışHer gün oğlumu düşünüyorum. Ne yaptı ne etti.
Ha deyince çocuk olmuş amaBazı yorumlar gerçekten çok incitici. İnsanlar sanki hiçbişeyin farkında değilmiş gibi düşünerek konuşup yorum yapıyorsunuz. Bişeylerin ucundan tutarak bişeyler yapmaya çalışarak zaten bişeyleri yoluna koymaya çalışıyorum. Ha diyince olmuyor hiçbişey.
Beni kinayan benim göynegimi giysinKadın kadının düşmanı yazmayı unutmuşsunuz.
BabaannedeÇok konuşma olmuş. İzin özü büyük çocuk nerede arkadaşlar?
Oh be dunya varmis dernegi var sahibi esra ozcan. İnstagramdan ulasabilirsiniz yada ankara abisine yazin. Bilgileriniz resminiz olmadan yardim ederler size. Ev kurup senelik kiranizi faturanizi ustleniyorlar. Calisma imkanida sunarlar iki dernekte guvenilirm hatta birde ayazda kalanlar dernegi vae oranin sahibi cocukta iyidir. Eski uyelerindenim ordan biliyorum. Tabi isinize gelirmi bilmem. Yani baskasinin evinde kek satarak olmaz bu isler. Birde bende istemezdim nisanlimin evinde ne kadar kalacagi belli olmayan birini. Yani yardim baska ama gidisatinizin ne olacagida belli degil. Evet siz guvenilirsiniz belki nisanlisi degil. Belki nisanlisi iui siz degilsiniz. Herseyi gectim eski esiniz duysa bunu kullanabilir. Sikinti olabilirm erkekler yardim gozuyle bakmazlar. Bekar bir erkegin oldugu evde sen bosanma asamasindasin ne alaka diyebilir hakliylen haksiz durume dusmeyin. Dedigim derneklere ulasin mis gibi evler tutuyorlar. İnstagramdan bakin cok iyi gelirBüyük çocuğa eş kişisinin annesi bakıyor şuan. Elimde imkanım yok. Daha önce de şiddet uyguladı darp raporu vs alıp kadın sığınma evine gitmiştim oraya tekrar girmek istemiyorum bilenler bilir kötü olan psikoloji orda daha da beter hale geliyor. Çaresizlikten napcamı bilmiyorum. Şuan durum böyle fakat Bi yol bulmaya çalışıyorum. Bu şekilde olmaz bende biliyorum. Bana lütfen böyle olmaz kalıcı çözüm vs ya da büyük çocuktan haber var mı gibi şeyler söylemeyin. Ya da sormayın. Çünkü ben bunların mücadelesi içindeyim zaten. Size o durumla o derdimle gelmedim. Bunca şeyin içinde bide böyle bişey yaşadım. Belki kadınlar olarak bana bi akıl verirsiniz az da olsa rahatlarım çocuğundan ayrı olan anneyi Bi nebze de olsa rahatlatırsınız diye düşünerek geldim.
Olsaydı bunu demezdiniz. Yaşlı bakımında anlamayacak ne var? Atla deve değil, bir tahsil gerektirmiyor. Sizin şuan iş beğenmeme lüksünüz yok sizin. Babaannede duran bir çocuk daha var. Siz yatılı bakıcılık dışında bir yerde çalışamazsınız. Ev yok, birikmiş para yok, çocuğa bakacak biri yok, kreş parası yok. Bu yoklar arasında hala garsonluk falan diyip insanlara iş arıyormuş havası veriyorsunuz. Burada söylediklerimiz size ağır geliyor olabilir ama kendi gerçeklerinizle de yüzleşin ve biran önce oluruna bakın. Zira arkadaşınız yarın bir gün size "artık kalacak bir yer bul lütfen" diyecek haberiniz olsun.Mesele de orda başlıyor zaten. Yaşlı bakımından anlamam ben o yüzden bulaşık garsonluk gibi Bi iş olabilir. Burda tıkanıyorum işte. Çocuğum ne olacak napcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?