Arkadaşımı Kurtarmamız Gerek.

İnsanlar dertsiz başlarına dert açıyorlar göz göre göre. :KK53: Arkadaşınız ya çok küçük ve hayata dair tecrübesiz ya da çok cesur ve heyecan arayışı peşinde, bilmiyorum. İnsanları tanımak zaten kolay değilken, kilimcinin kör oğlu misali ne olduğu, kim olduğu belirsiz bir adamla konuşabilecek, paylaşabilecek ne bulmuş? Buradaki 15 yaş farka da dikkat çekmek isterim. Daha yüz yüze görüşmeden, arkadaşınızı tanımadan ondan hoşlandığını söylüyorsa, duyguları hiç de masumane değildir bence. Haa yaş farkı önemli mi diyeceksiniz; insanlar tanışır, görüşür, birbirlerini kafa dengi bulurlar o zaman sorun olmaz. Ama bunlar internette, telefonda olacak iş mi? Mantıklı düşününce cevap çok basit aslında. Anlattığınız hikayede avcı rolüne bürünmüş sapık bir adam ve av olabileceğinin farkında olmayan bilinçsiz bir kız profilinden başka bir şey canlanmadı gözümde ne yazık ki. Umarım arkadaşınızın aklı başına gelir. Ya da ona bir iyilik yapın ve KK'ya üye olmasını söyleyin. Belki burada okuyacağı şeylerden kendine bir pay çıkarır.

Adama iyi demeyelim de arkadaşınıza fazla iyi niyetli diyelim.

Yüzünü göstermeyecek, telefon numarasını vermeyecek..

E neye güvenilecek?

arkadaşın başına bela arıyor galiba kendini kaptırmış gidiyor.

yüzünü görmediği birine 2 haftada nasıl bağlanır bir insan

adam yanlışlarını düzeltiyormuş bir insan hiç tanımadığı birinin yanlışlarını telefon üzerinden nasıl düzeltir acaba.

İki ihtimal var.
Aralarında 15 yaş olduğuna göre
1 Bu adam evli , diğer zamparalar gibi karısını arkadaşınla aldatıyor .
2 Bu hesap fake yine biri, zamparalık yapıyor ..

Arkadaşınızın yaşı ufak sanıyorum oda kanıyor . Yada çok fazla toy ve duygusal .

Yapılması gerekense bu adamla siz muhatap olun birde farklı bir şekilde. Belki sizede ilgi gösterirse arkadaşınıza bunu gösterip vazgeçirebilirsiniz.

İkinci olarak hesapların fake olduğunu onun fake olduğunu bir şekilde açıklamanız lazım .

Üçüncü olarak sana şunu söylim. O arkadaşında biraz akıl varsa geç olmadan anlar . Sen ona iyilik yapayım derken bide bakmışsın kötü arkadaş olmuşsun.

O adam evlidir,kendi hesabında evli olduğu yazıyodur.Açmıştır bi fake hesap ordan takılıodur.Tırstığı içinde numarasını bilmem nesini vermiyodur.

Ne yazdım 2 dk da:)

Arkadaşın gözünü açsın madem aramız bu kadar iyi ya kendini göster ya da ben sana yolu gösterim desin olmaz böyle:S

Yok yazmadın. Yani yazdın da yazmadın :KK9:Kesinlikle budur. 1 e 10 bahse varım

arkadaşın telefonunu özel numaralardan aramaya kapat. vodafone internet sitesinden yapılıyor, avea telefondan *100# yapılıyordu galiba turkcell de de nasıl yapıldığını öğreniver ve arkadaşının telefonunu gizli aramalara kapat. adam ulaşamayınca mutlaka numaranın göründüğü bir numaradan irtibata geçecek demektir. he bunu yaparken de arkadaşına çaktırma.

böyle başlarsanız bir yerlerden patlak verecektir fake efendi.

Bence sen ne yap et engel olmaya çalış. Ama çok temkinli olmalısın. Sonra kötü olan sen olursun. Bence bu duruma benzer durumlar yaşayan insanların başına gelenleri laf arasına katarak anlat. Ama apaçıkta görüşme deme. Tabi ne kadar samimisiniz onuda bilmiyorum :KK61:

Adam bekar bile olmayabilir 35 yaşindaymiş bir de arkdaşin yakişikli mi buluyor onu neyi güzel gelmiş anlamadim :S
Numara gizlemek kendini göstermemek bunun sebebi ne olabilir ki ilginççç.
adamin baska planlariiiida olabilir
ya da bir tanidigi dalga geçiyor olmasin
ya da eski sevgililerinden biri oyun oynuyor olmasn
ya da arkadşainin reddettiği kişilerden biri olmasin reddedilip unutamayip konuşmak istyor olabilir biri fln
ya da bu adam iyi davranip sonradan sonradan tuzağa düşürmek istiyor olmasin

Benim anlamadığım birşey var... Sen bu duruma karşısın, yorumları okudum yazan herkes karşı, ben de karşıyım... Kısır bir döngü değil mi bu? Biz kime akıl vermeye çalışıyoruz ya da kime birşeyler anlatmaya çalışıyoruz? Buraya yazma nedenimiz nedir? Arkadaşın burayı okuyacaksa tamammm, okumayacaksa kendi kendimize neden oyalanıyoruz?...

Kızlar arkadaşım diyor ki eğer bu kişi fake olsa bile onunla son kez telde konuşup ona korku vermek istiyorum .Ne desin ki bu herif korksun benim aklım basmıyor şu kıza é!:KK58:

Kızlar alışkanlık haline gelmiş herşeyini paylaşıp anlaştığı dostlar gibilermiş o yüzden ama özeli kapadık ama şahıs normalde aramaz sanmıyorum sizlerede çok teşekkür ediyor ve ediyoruz.

valla arkadaşına pes dedim. neden SALYA SÜMÜK oldu şimdi. bizlerden aldığı yorumlara mı? sadece gözünü açmasını isteyip yardımcı olduk. kendi adıma PARDON diyorum, KUSURUMA BAKMASIN KARIŞTIĞIM İÇİN !!!!!!!

dipnot: (yazmadan edemeyeceğim) NE HALİ VARSA GÖRSÜN.......

Son düzenleme:
gerçekten aklım almıyor böyle şeyleri duydukça........ya bu adamın ne olduğu belli değil büyük ihtimallede evli gibi geldi bana gizemli kaçamak hareketlere bakılırsa...:KK37:tanımadığı etmediği adamın nesini kaybetmekten korkuyor anlamış değilim bence kesinlikle uzak durmalı bu adamdan yoksa çok başı ağrır ben söylim :KK31:

X