Kızlar anlatcağım olayın şahsımla bir alakası yoktur diyerek başlıyorum.
Çok samimi ama şuanda gözü kör olmuş şaşkın bir arkadaşımı anlatıcam size..
Arkadaşım bundan 1-2 ay önce face denilen illette grup açıyor fakat grup gizli olmasına rağmen cem isimli birisi gruba girmek istiyor neyse ekliyor arkadaşım gruba derken muhabbet başlıyor.
O insanla tek ortak arkadaş tanıdık yok 1-2 haftada çok iyi anlaşıyorlar.
Arkadaşımla yaklaşık aralarında 15 yaş var ve bekar ikiside.
Neyse adamla muhabbet msn taşınıyor arkadaşım bir gün aniden ne kapanabilir diye telefonunu veriyor.
Ve işte tamda burda ipler kopuyor kızlar.
Arkadaşımın dediğine göre bu adamın facesinde 1 tane fotoğraf 12 arkadaşı varmış fotoğraf cam olayına girdiği
zaman sevmiyorum fotoğraf çekmeyi diyip geçiştiriyor.
Telefon araması yapılıyor arkadaşıma bir gün yetişemiyor derken telefon numarası özel..
?
Hepte özelden arama yapıyor..Hiç kendi numrasını vermiyor.
Kızlar ve bu adam arkadaşıma senden hoşlanıyorum eğer yaşıtım olsan seni kaçırmazdım diyor.
Neyse bizim kız sahte mi diye şüphleniyor filanda neyse özelden arıyor bu vatandaş her gün konuşuyorlar arkadaşım onu kaybetmek istemiyorum allah korkusu olan ben yanlış yaptığımda beni düzelten biri diyor .
Ama kızlar bu adamlada ciddi ciddi konuşması gerektiğini düşünüyorum..
Sizce ne yapmalı arkadaşım delirmek üzere..
Ama kopamıyor çünkü çok iyi dostlar..Çok iyi ..
Siz olsanız nasıl bir konuşma yapardınız böyle bir adamla ki
Ben yakalasam dövcemde ne mümkün adamı daha tanımıyoruz.
Çok samimi ama şuanda gözü kör olmuş şaşkın bir arkadaşımı anlatıcam size..
Arkadaşım bundan 1-2 ay önce face denilen illette grup açıyor fakat grup gizli olmasına rağmen cem isimli birisi gruba girmek istiyor neyse ekliyor arkadaşım gruba derken muhabbet başlıyor.
O insanla tek ortak arkadaş tanıdık yok 1-2 haftada çok iyi anlaşıyorlar.
Arkadaşımla yaklaşık aralarında 15 yaş var ve bekar ikiside.
Neyse adamla muhabbet msn taşınıyor arkadaşım bir gün aniden ne kapanabilir diye telefonunu veriyor.
Ve işte tamda burda ipler kopuyor kızlar.
Arkadaşımın dediğine göre bu adamın facesinde 1 tane fotoğraf 12 arkadaşı varmış fotoğraf cam olayına girdiği
zaman sevmiyorum fotoğraf çekmeyi diyip geçiştiriyor.
Telefon araması yapılıyor arkadaşıma bir gün yetişemiyor derken telefon numarası özel..
?
Hepte özelden arama yapıyor..Hiç kendi numrasını vermiyor.
Kızlar ve bu adam arkadaşıma senden hoşlanıyorum eğer yaşıtım olsan seni kaçırmazdım diyor.
Neyse bizim kız sahte mi diye şüphleniyor filanda neyse özelden arıyor bu vatandaş her gün konuşuyorlar arkadaşım onu kaybetmek istemiyorum allah korkusu olan ben yanlış yaptığımda beni düzelten biri diyor .
Ama kızlar bu adamlada ciddi ciddi konuşması gerektiğini düşünüyorum..
Sizce ne yapmalı arkadaşım delirmek üzere..
Ama kopamıyor çünkü çok iyi dostlar..Çok iyi ..
Siz olsanız nasıl bir konuşma yapardınız böyle bir adamla ki
Ben yakalasam dövcemde ne mümkün adamı daha tanımıyoruz.
Son düzenleme: