- 2 Nisan 2015
- 338
- 275
-
- Konu Sahibi muzurtilki
canım elif şimdi yanında öle biz kız geçse eşi o yöne baksa kıza bakmasa da elif ona baktı onu begendi sanar yani bu normal bende öyleyim ama o kıza bakınca o kızı değil elifin eski halini düşünüyor yani o anı o zaman ki elifi düşnüyor o kzıı değil.
T
Teşekkür ederim
aaaa biz de oynayalım akşam
bence çok güzel bir şey yapmışlar, Elif hanım daha fazla tepki verirse eşi dürüstlüğün kaybettirdiğini düşünüp açık olmayabilir.
ve aynen pazartesı burada bı konu acalım ne olmus ne gıtmıs cevapları soyleyelımevet evet aynen!
aynen katılıyorum!
eşinin böyle şeyleri saklamasına sebep olacak!
ben mutlu olurdum eşim söylese diyorum
o öyle olmuyor, insan kötü hissediyor diyor
evet evet aynen!
aynen katılıyorum!
Belki de evlilikleri bu yüzden monotonlaştı. Elif yeni şeylere açık olmayan ve hassas bir kadın mı acaba?evet evet aynen!
aynen katılıyorum!
Elifin eşini çok taktir ettim içtenlikle eşini yermeden daha çok beğenmek için içinden gelenleri söylemiş. Bence üzüleceği yerde ona kulak vermeli. birkaç sene öncesine kadar saçları sarıymış demek ki kendide seviyor o tonları bence saçlarını eski rengine döndürmek ve göz altı kapatıcısını daha doğal bir renkle değiştirmekten ise başlasın. Sonrada birkaç tane siyah altı alsın evde giyebileceği tayt sort capry falan onların üzerine her renk tişort gider. Oda düşünsün eşinde değiştirmek isteği şeyleri oda eşiyle paylaşşın ilişkileri daha da sağlamlaşacaktır.
panda gibi lafına güldüm.Güzel benzetme hakikatenEşi arkadaşınız ile ilgili, burnun çirkin gibi hep varolan ve değiştirilmesi zor olan bir eleştiri yapsa idi, bir nebze anlamak mümkün olurdu.
Ancak çok güzel bulduğumuz insanları bile, örnek veriyorum, göz altlarını panda gibi yapması sebebi ile eleştirebiliyoruz. Veya saç rengi, zaten doğal saç rengi değil, ve başka bir rengi daha çok yakıştırması çok normal.
Kıyafetlerin uyumsuz olması ise zaten beğenilmesi gereken bir şey değil. Hatta öyle olsa idi, özendiğimde de dikkat etmiyor demek ki diye endişelenebilirdi arkadaşınız.
Olduğu gibi beğeniyormuş zaten eşi de. Olmadığı gibi beyaz şeyler sürmesini istemiyormuş. Veya kıyafet seçiminin arkadaşınızla alakası yok ki, uyumlu renkleri beğenmeyen mi var?
ve aynen pazartesı burada bı konu acalım ne olmus ne gıtmıs cevapları soyleyelım