arkadaşım ve eşi ve salak kafam

Ne güzel yaa maşallah .
İnşallah herkes 15 yıl sonra eşlerinden bu şekilde dürüstlük görebilir.
Bence üzülmeyi bi kenara bırakın .
Eşiniz çok güzel bi şekilde yaklaşmış size.
Eşinizin söyledikleri doğrultusunda kendinizde ufak değişiklikler yapabilirsiniz .
Muhabbetiniz askınız daim olsun

Elif bence eşin seni umursamasa,değer vermese her halin güzel,böyle kal der geçerdi.
Muzurtilki ben oyunun adını merak ettim sakıncası yoksa...

evet ama di mi?adam dememiş ki ben sarışınları seviyorum
adam ben senin eski sarışın halini çok beğeniyordum demiş

soruyorum
o soru sana çıksa, sen ne derdin diye
ben onu olduğu gibi beğeniyorum diyor
yok, çıkaramıyor şu at gözlüğünü!
şu yazdıklarımı da okuyor: ben hiç tahmin etmezdim benim bu arkadaşımın böyle katır inatlı olacağını!

aaaa biz de oynayalım akşam
bence çok güzel bir şey yapmışlar, Elif hanım daha fazla tepki verirse eşi dürüstlüğün kaybettirdiğini düşünüp açık olmayabilir.

valla sonuna kadar okumadım eşinin dürüstlüğünü çok sevdim ben eşime sorarım söylemez ben olsam sorun etmezdim istediğin gibi yapacağım inş. diyip sarılırdım bunda alınacak bir şey aksine daha mutlu olmalısın dayanamayıp sonuna kadar okuyup karar verdim :)

bana abartılmış gibi geldi
adamcağız daha çok sevdiği şeyleri söylemiş
bunda ağlayacak ne varki
hayat değişir, insanlar değişir,zevkleri değişir
sarı saçı yakıştırmasının neresi kötü anlayamadım

aaaa biz de oynayalım akşam
bence çok güzel bir şey yapmışlar, Elif hanım daha fazla tepki verirse eşi dürüstlüğün kaybettirdiğini düşünüp açık olmayabilir.

evet evet aynen!
aynen katılıyorum!
eşinin böyle şeyleri saklamasına sebep olacak!

ben mutlu olurdum eşim söylese diyorum
o öyle olmuyor, insan kötü hissediyor diyo
r

15 yıllık bır evlılıkte bunlar bırbırıne soylenebılmelı benım kocam bana bunları dese ben ağlamazdım sahsen elıfın bence esıyle degıl kendısıyle sorunu var eşi değil kendusı kendısını begenmıyor once aynaya baksın ne kadar guzel oldugunu görsun zaten aglaması duracak

eliiiiiffffffff duy sesimizi eliiiiiiffffffffffff
kocan seni gerçekten çok seviyor hem de 15 sene gibi uzun bi aradan sonra bile hala seni önemseyip senin daha iyi olman için uğraşıyor ve ne mutlu ki dürüst bi eşin varr

Elifin eşini çok taktir ettim içtenlikle eşini yermeden daha çok beğenmek için içinden gelenleri söylemiş. Bence üzüleceği yerde ona kulak vermeli. birkaç sene öncesine kadar saçları sarıymış demek ki kendide seviyor o tonları bence saçlarını eski rengine döndürmek ve göz altı kapatıcısını daha doğal bir renkle değiştirmekten ise başlasın. Sonrada birkaç tane siyah altı alsın evde giyebileceği tayt sort capry falan onların üzerine her renk tişort gider. Oda düşünsün eşinde değiştirmek isteği şeyleri oda eşiyle paylaşşın ilişkileri daha da sağlamlaşacaktır.

adam kötü bir şey dememiş canım, bence sen bu söylenenleri dikkate al o zaman.Aynı duruma sen de gelebilirdin, sen de istemez misin monoton giden bir ilişkiye ya da evliliğe heyecan gelsin.
maalesef, evlendikten sonra en büyük problemimiz kendimizi salıvermek ya da ilk günler gibi özen göstermemek...

evet evet aynen!
aynen katılıyorum!

r
ve aynen pazartesı burada bı konu acalım ne olmus ne gıtmıs cevapları soyleyelım

evet evet aynen!
aynen katılıyorum!

r

Eşi arkadaşınız ile ilgili, burnun çirkin gibi hep varolan ve değiştirilmesi zor olan bir eleştiri yapsa idi, bir nebze anlamak mümkün olurdu.

Ancak çok güzel bulduğumuz insanları bile, örnek veriyorum, göz altlarını panda gibi yapması sebebi ile eleştirebiliyoruz. Veya saç rengi, zaten doğal saç rengi değil, ve başka bir rengi daha çok yakıştırması çok normal.

Kıyafetlerin uyumsuz olması ise zaten beğenilmesi gereken bir şey değil. Hatta öyle olsa idi, özendiğimde de dikkat etmiyor demek ki diye endişelenebilirdi arkadaşınız.

Olduğu gibi beğeniyormuş zaten eşi de. Olmadığı gibi beyaz şeyler sürmesini istemiyormuş. Veya kıyafet seçiminin arkadaşınızla alakası yok ki, uyumlu renkleri beğenmeyen mi var?

evet evet aynen!
aynen katılıyorum!

r
Belki de evlilikleri bu yüzden monotonlaştı. Elif yeni şeylere açık olmayan ve hassas bir kadın mı acaba?

Eşi saç boyasının rengini, parfümü, gözünün altına sürdüğü makyaj malzemesini, kıyafetlerini beğenmiyormuş; Elif'i değil. Bunlar anında değiştirebileceği şeyler üstelik. Kendi vücuduna ait, değiştirilmesi imkansız ve zor şeyler değil.

ben de aynen böyle diyorum işte
bunlar büyük şeyler değil diyorum
adam gezme-tozma- facebook kapat vs gibi özel hayatına müdahale edici şeyler yapmamış diyorum
ilişkiniz için yapmış diyorum

fakat elif şu an çok şaşkın
yazanlar sadece senin arkadaşların mı, forumdaki herkes mi diye soruyor bana
herhalde zannediyor ki kendi kafamda arkadaş seçip işaretliyorum

panda gibi lafına güldüm.Güzel benzetme hakikaten

Arkadaşınıza karşı mahcubiyet hissedecek br durumunuz yok. Aksine bunları öğrendiği için mutlu bile olmalı. Hayatın akışına kapılıp bazen eşlerimizin isteklerini gözardı edebiliyoruz. O şanslı gruptan öğrenmiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…