arkadaşım ve eşi ve salak kafam

Ne var yani ben de soruyorum esime o da begenmedigi seyleri soyluyor ben de (eger isime gelirse) onun sevecegi sekilde yapiyorum.

Mesela makarnayi cok seviyoruzdur. Bir sure peynirli begeniriz, ondan sikiliriz domates soslu yeriz ondan da sikiliriz kiymali yapariz sonra peynire geri doneriz. Ama dikkat ettiyseniz makarnayi hala seviyoruz :KK54:

arkadaşınızı eşi onun fiziksel özellikleriyle ilgili bir eleştiride bulunmamış ki
her renk her makyaj türü her giyim tarzı herkese gitmez
demek ki arkadaşınız son zamanlarda kendine uygun olamayn giyim makyaj vs yapmış eşide eski hallerinin yakıştığını söylemiş ne kadar güzel ben mutlu olurdum aksine

Ne var yani ben de soruyorum esime o da begenmedigi seyleri soyluyor ben de (eger isime gelirse) onun sevecegi sekilde yapiyorum.

Mesela makarnayi cok seviyoruzdur. Bir sure peynirli begeniriz, ondan sikiliriz domates soslu yeriz ondan da sikiliriz kiymali yapariz sonra peynire geri doneriz. Ama dikkat ettiyseniz makarnayi hala seviyoruz :KK54:
acıktınız sanırım :KK70: ama örnek güzel oturmuş

Bence eşi çok normal bir şey yapmış.

Ben de bazen sevgilimin giydiği şeyi beğenmiyorum, başka bir şey alıyoruz. O bazen giydiğim bir şeyin rengini beğenmiyor, ben de sevdiği şeyleri deniyorum.

Olması gereken bu bence. Anormal hiçbir şey göremedim..

Ekleme: Hatta elbiseleri de geçtim, mesela ben kirli sakal uzun saç çok seviyorum ve sürekli kestirmemesi için baskı yapıyorum. Böyle daha çok hoşuma gidiyor diyorum. O da sağolsun arada benim istediğim gibi yapıyo arada kestiriyo. O da kadında göbek asla sevmez. Ben bunu başından beri biliyorum mesela ve çok dikkat ediyorum. Bu tip şeyler çok normal.. Elif hanım sevinmeli bence.

Çok normal ne var bunda arkadaşınız fazla alınganlık göstermiş. yani ben de eşime diyorum sakallı haliyle çok hoş oluyor kırmızı renk yakışıyor, üniformalı haline hastayım vs. bunları söylüyorum diye onu beğenmiyor muyum yani??Hayır, çok beğeniyorum ama daha çok beğenmek istiyorum. Onun da benzer istekleri var. Bu şekilde olması sevdiğinin ve değer verdiğinin göstergesi, onu farklı şekillerde canlandırmak, nelerin yakıştığını düşünmek ilgili bir eş olduğunun göstergesi.

X