arkadaşım ve eşi ve salak kafam

keşke alındıgını belli edip masadan kalkmasaydı yani kendini begeniyorsa en böyleyim sadece fikir aldım der rest çekerdim yok begenmisam doğru söylüosun bende senden bir erkek olarak fikir almak istiyorum derdim

arkadaşlar en başta da yazdığım gibi Elif gitmek zorunda ama artık yüzü gülüyor
akşam eşi ile konuşacakmış
bana haber verecek ben de size haber vereceğim mutlaka

herkese teşekkür ediyor, iyi ki yazmışsın KK'ne diyor
en kısa sürede üye olacakmış

Gelsin tabi canım bak yok yere adamı üzüyor.
El birliği ile aile saadet yaptık çok şükür.Yaşasın KK üyleri

Eliffff hadi ara beeee.Yeter adamcağıza yaptığın.

aramadı canım
ama eşi birkez daha ararsa açacakmış telefonu veya mesaj yazarsa cevap yazacakmış
eve gidince burada yazılanları tekrar okuyacakmış
akşam da eşi ile konuşacakmış
arayacak beni inşallah

Elif, adama defalarca özür dileterek söylediklerine pişman etmen stratejik açıdan akıllıca olmamış. Bu yüzden artık adam dürüst olmama yolunu seçip sadece senin duymak istediklerini söylerse ilişkiniz daha hızlı yıpranır ve daha çok monotonlaşır.
Adam dürüst olarak sana ilişkinizi monotonlaşmadan kurtarma şansı sunmuş, kullan o şansı.

evet aynen katılıyorum.
bence de bu bir fırsat
ve aynen dediğin gibi, diğer arkadaşların da dediği gibi, adama dürüst olmama yolunu seçtirir böyle davranırsa

ama bunu anlayarak gitti galiba
umuyorum anlamıştır

canım arada kaynadı, cevap yazamadık
evet yazarsan çok makbule geçer
deneyeyim demişti

her koca bu soruları gerçekten dikkatle dinleyip düşünüp cevaplamaz ki...

iyi iyi ,
sen bilirsin,
tamam,
hı hı,
evet
der geçiştirir, bu tür oyunlara katılmaz bile...

kocasının kıymetini bilsin diyeceğim en kısa yoldan...

çok doğru tespit!
her adam oynamaz
benim eşim de mesela oynayalım deyince tamam demişti, sonra ilk 5-10 dakika her soruda "ben şimdi buna ne diycem" diye sinir etmişti beni
ama işe yaradı, yaramadı değil, ben memnun kaldım

fakat arkadaşlar eğer alayım derseniz
mutlaka önce oyunu siz inceleyin, eşinizle beraber açmayın kutuyu
bir kullanma kılavuzu var kitap gibi
oyun çok basit ama kılavuz yüzünden zormuş gibi görünüyor, eşleriniz onu okumak istemez bence
siz okuyun öğrenin öyle oynayın

Bu arada oyunu benımle de acil olarak paylaşmanızı rica ediyorum..Hemde çok acil

bu oyunu bende merak ettım

kusura bakmayın ama arkadasınızın davranısı "yangından anneni mi kurtarırsın beni mi?" vb sorular sorup bekledigi yanıtlar alamayınca kendisini ve karsısındaki üzen insanlara benzemiş.

benim de saclarımı uzun seviyor diye hic kestirmeyecek miyim mesela?
ben böyleyim, böyle mutluyum, begenmiyorsa kapı orada. bu sekilde karısmasına izin vermem.
ama daha cok uzun sevdigini bildigim icin sıfıra vurdurmuyorum çünkü ona itici gelecegini bildigim halde birseyi yapıyorsam fiziksel manada begenisi kaybedecegini de tümüyle göze almış olmam gerekir.
bu ikisi arasındaki ayrımı arkadasınızın anlaması gerek.
eşi de benim begenilerime gore davranacaksın seklinde zorlamıyor ancak kendi begenilerini de sırf kadın mutlu olsun diye mükemmelsin aşkım diyip gecistirmiyor.

bana kalırsa sacına, parfumune vs hepsini bir bütün seklinde soylemesi gereksiz.
keza oyun da karsınızdaki kisi nasıl seviyorsa öyle olun vb bir mesaj veriyor ister istemez. o yuzden cok yararlı bulmadım.
insanlar esleriyle samimi olmayı, açık sozluluk ile patavatsızlık arasındaki dengeyi kurmayı ogrense kafi.

İyi de adam kendiliğinden dememiş ki şunu yap bunu yap diye. Arkadaşının sorularına karşılık olarak söylemiş. Ve gayet de uygun bir dil kullanmış bence ortada öyle ağlayacak bir şey yok.

Asıl Elif eşinin değerini bilmiyor.

Adam kibar kibar anlatmış, Elif "Bundan sonra isteklerine dikkat edicem" diyeceği yerde defalarca özür diletmiş bir de.

Ne yani, eşlerin birbirine "Şunu beğenmedim" deme hakkı ve samimiyeti yok mu?

Kizlar bisey sormak istiyorum ama konu acmaya gerek gormedim ben uzun sacliyim kalcamda duz saglikli saclarim hep uzun sacliydim esim kisalt diyor cok rshatsiz dokuluyo uzun sevmiyorum diyo ama ben seviyorun sacimi ne yapmaliyim

bence üzülmeyin ilişkideki bir sorunun ortaya çıkıp çözülmesini sağlamışsınız. ben elifin eşini takdir ettim hatta o oyun olmadanda insan hoşuna gitmeyen şeyleri söyleyebilmeli. bende eşimin gömleğiyle pantolonunun rengi uymadığında bu olmamış şu renk giy derim yada parfümü ağır geldiğinde bu hoşuma gitmiyor değiştir derim. yani bu beğenmemek değil. bence eşide çok uygun bir dille söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…