Arkadaşım pek yok. Arkadaş olmak isteyen var mı?

Taytlı atan da olmuş güya evet hatırladım onu. Bir de diyordu ki kimseye güvenmeyin

İnsan dışarda ilk kez görüp tanıştığı kadına bile güvenmez bu devirde
Hatta milyon kere görüp selamlaştığı komşuya bile
Birde direk arkadaş olalım mı demek sanal ortamda ne kadar doğru sizce?
Burda konulara profil durumlarına yorum yaparsınız veya yorumlaşırsınız Kişiler ve düşünceleri hakkında biraz bilgi sahibi olur belki konuşup arkadaş olursunuz
Ama direk yazmak çok sağlıklı bir insan profili düşündürmüyor maalesef

Aynı yalnızlığı ben de -1. katta çalıştığım arşivde yaşıyorum, dışarı çıktığımda görüşcek kimsem de yok bi kocam birkaç akraba onlarla da kafam uymuyor... aaah ah derdini çok iyi anlıyorum. yalnızlık, arkadaşsızlık zor. ama sanalda insanlara güvenmek hayli mesele, ki daha insan kırk yıllık dostuna güvenmekte zorlanıyor ay bende 40 yıllık dost da yok dert etme, işe gir, kurslara git açılırsın hiç değilse insan görmüş olursun bir iki selamlaşa selamlaşa arkadaşın olur yavaştan. bak sen evdeymişsin ben vakit bulamıyorum bulsam ben de kurs kurs gezeceğim..

Benim de KKdan tanıştığım,bulustugum arkadaşlar var, benimle tanışıp sehrime taşınan arkadaş var, buluşmasam da dertlestigim arkadaşlar da var. Ama bu böyle kör randevu gibi olmaz ki:)
Forumda zaman geçirin, mesajlarını beğendiğiniz, kaninizin kaynadığı birine özelden yazın ben En buyuk kk 'ya öyle yapmıştım mesela
"Daha önce çok sıkıldığını, KK- BDV okumanın bir çeşit hobi olduguna dair bir yazı yazdığını hatırlıyorum :) o yüzden bence dinlemekten sıkılmazsın :)" diye girmişim konuya
Sonrasında çok konuda konuştuk, buluştuk bile. Çok sevdiğim biri oldu
Aynı şekilde bana da yazan insanlar oluyor,bir bahaneyle. Kanımın kaynadıklariyla devam ettiriyrouz .
Hatta yıllar önce KKdan konuştuğum bir arkadaş bir ülkeye taşınmış, o şehre taşınan başka arkadaşım vardı. Onu önerdim, ikisi de tatlı insanlar ,belki tanışırlar diye
Sosyal cevremin bir kısmını kk dolduruyor, ben mutluyum bu durumdan

Napcan sanal arkadaskigi aman
Gerçeği de çoğu zaman zaman kaybı ya hadi neye

tabii ki var, ama gozle görülür bir sekilde bu tarzda olmadigi belli değil mi?
Bu size absürt gelmiyor mu?
arkadas olalim diyen tanimadiginiz sanal birine kolayca guvenecek kadar saf misiniz?
bana geliyor da absürd gelmeyen birini bulur onunla arkadaşlık eder kadın kime ne yani? sizden 10 sene evvel üye olmuşum foruma hala burdayım. saf mıyım değil miyim dert etmeyin siz konu sahibi de deneye yanıla karar verir. ilk konuştuğu kişiye kimlik bilgilerini vermeyeceğini varsayıyorum tabii

matematik süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…