Taytlı atan da olmuş güyaBundan birkaç ay önce bir üye konu açmıştı, ben aslında 15 yaşında bir ergendim ama herkese kendimi büyük tanıttım, millet bana özel fotoğraflarını attı sonunda itiraf ediyorum falan demişti aklıma o geldi
Merkür savaşçısına gereken ilginin verilmediğini düşünüyorum bakın o yüzden kullanıcı adım bile merkürlüHahaj tanisalimm
Sahi ya tayt detayını nasıl unuturumTaytlı atan da olmuş güyaevet hatırladım onu. Bir de diyordu ki kimseye güvenmeyin
Evet sessiz kizdi ama en guzeli idiMerkür savaşçısına gereken ilginin verilmediğini düşünüyorum bakın o yüzden kullanıcı adım bile merkürlüsizde de aynı düşünceyi sezdim
O zaman olabilirizevet gerçeğim
Kız kim bana özelden yazsana çatlarım10 yıl kadın gibi sitede üye olanları duyunca bana da olası geldi. Erkek miyim acaba
Tüm kriterlerinize uyuyorum30 - 40 yaş arası İstanbul'da yaşayan kadınlar ile tanışabiliriz.
Üyelik tarihlerine bakmıyor ki işte erkek bu kesin30 40 diyen kisiyi herkes tanir burda, cok guzel bir kadindir. Burada sorun siz kimsiniz?
28 olmaz mı30 - 40 yaş arası İstanbul'da yaşayan kadınlar ile tanışabiliriz.
Ben leopar taytla halı gırgırlayan ablayı hiç unutamıyorum ya ben de erkekmiyim ki o fantezi beni ben den aldıydı heTaytlı atan da olmuş güyaevet hatırladım onu. Bir de diyordu ki kimseye güvenmeyin
Bir samimiyetimiz yok ama, dayanamadım.10 yıl kadın gibi sitede üye olanları duyunca bana da olası geldi. Erkek miyim acaba
Napcan sanal arkadaskigi amanBirkaç arkadaşım var ama hiçbiriyle düzenli görüşüp konuşmuyoruz. Çok yakın bir arkadaşım vardı ama yaptığı şeyler beni kırdı ve söylediğim halde pek düzeltmeye çabalamadı o zamandan beri de "lafta" bir yakınlığımız var. Eşimin evli olan arkadaşlarıyla da sürekli bir görüşmemiz ya da eşleriyle iletişimim yok. Çalışma hayatım yok şu anlık, sürekli evdeyim ve sıkılıyorum. Kısacası bir arkadaş istiyorum gerçekten konuşup yakın olabileceğim ve dürüst birisi. 26 yaşındayım ve bilmiyorum artık direkt arkadaşlık kurmak zor oluyor gibi sosyal ortamda. Neyse demem o ki arkadaşa ihtiyacı olan varsa benim gibi tanışmak isterim.
Sema diye biriSemadiye ismi de asiri iyiymis.Şabaniye gibi..
bana geliyor da absürd gelmeyen birini bulur onunla arkadaşlık eder kadın kime ne yani? sizden 10 sene evvel üye olmuşum foruma hala burdayım. saf mıyım değil miyim dert etmeyin siztabii ki var, ama gozle görülür bir sekilde bu tarzda olmadigi belli değil mi?
Bu size absürt gelmiyor mu?
arkadas olalim diyen tanimadiginiz sanal birine kolayca guvenecek kadar saf misiniz?
matematik süper.bana geliyor da absürd gelmeyen birini bulur onunla arkadaşlık eder kadın kime ne yani? sizden 10 sene evvel üye olmuşum foruma hala burdayım. saf mıyım değil miyim dert etmeyin sizkonu sahibi de deneye yanıla karar verir. ilk konuştuğu kişiye kimlik bilgilerini vermeyeceğini varsayıyorum tabii
öyledir sağ olmatematik süper.