Arkadaşım pek yok. Arkadaş olmak isteyen var mı?

Sosyal medyadan arkadaş aramak bana mı saçma geliyor ya ? Yakınımızda ki insanları tanıyamıyoruz, güvenemiyoruz. Siz sosyal medyadan nasıl güveniceksiniz?

Buradan reelde buluşup 8 yıldır arkadaş olduğum bir sürü kişi var. Ama biz pat diye reelde görüşmedik yani . Burdan yazıştık tel de yazıştık grup kurduk falan sonra buluştuk arkadaş olduk.

Buradan reelde buluşup 8 yıldır arkadaş olduğum bir sürü kişi var. Ama biz pat diye reelde görüşmedik yani . Burdan yazıştık tel de yazıştık grup kurduk falan sonra buluştuk arkadaş olduk.
yani öyle yapacak belki de konu sahibi. direk yok saf mısın yok şu bu. ben de saf oldum olabilir dedim diye bir salsak milleti. sen arkadaş olmak istemiyorsan he de geç yani

Kardeşim buralardan hiç arkadaş bakma. Ne olur ne olmaz. Kurslara falan git. En basiti her gün çık mahallende 1 saat turla. Belli bir yerden sonra göz aşinalığın olacak, birilerine selam vermeye başlayacaksın. İlla ki arkadaş bulursun. Bu sosyal medyalar çok tehlikeli.

Aynen benim de reelde görüştüğüm çok arkadaşım var burdan gençken çılgın attığım dönemler de bana çok yardımcı oldular sağolsunlar

Evet ama burada yapılan yorumlar ile kafanızın uyuşup uyuşmadığını anlayabiliyorsunuz, ayrıca merhabalaşılıyor, kimsenin burada ölümüne kanka olduğunu düşünmüyorum. :) Ayrıca her önüne gelenle sırf burada yazıldı diye arkadaş olunmaz ki

Kadin da işte belki biri çıkar yazismaya başlarlar diye açmış konu. Direk arkadaş olacak birini arıyorum deyince itti insanları ama sonuç aynı kapıya çıkıyor:)

Ben en yakın arkadaşımı buradan buldum ya hamilelik topiginde yazistik aylarca. Sonra buluşalım mi olduk. Ailecek bulusmustuk. Onlara da bak çocuğunu kaçırırlar internetten insan mı bulunur demişler. Hahahahah iyi ki cesaret etmişim.

Sizin adınıza çok sevindim, ama bu durum çok istisnai değil mi ?

Ay bende yalnızım, spiritüel şeyler çekim yasası vs seven pozitif kişilerle sohbet edebiliriz malesef herkes günlük hayatta kendi kafasına uyacak arkadaşlar bulamayabiliyor, özellikle farklı kafada biriyse… sen kriter belirtmediği göre normal birisin o yüzden çevrende de yakınında da dost bulursun inşallah bol bol

aaa bunu görünce mesaj atıcaktım sanaaa ama profilinde her şey kapalıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…