- 12 Ekim 2022
- 1.682
- 4.175
Sosyal medyadan arkadaş aramak bana mı saçma geliyor ya ? Yakınımızda ki insanları tanıyamıyoruz, güvenemiyoruz. Siz sosyal medyadan nasıl güveniceksiniz?Birkaç arkadaşım var ama hiçbiriyle düzenli görüşüp konuşmuyoruz. Çok yakın bir arkadaşım vardı ama yaptığı şeyler beni kırdı ve söylediğim halde pek düzeltmeye çabalamadı o zamandan beri de "lafta" bir yakınlığımız var. Eşimin evli olan arkadaşlarıyla da sürekli bir görüşmemiz ya da eşleriyle iletişimim yok. Çalışma hayatım yok şu anlık, sürekli evdeyim ve sıkılıyorum. Kısacası bir arkadaş istiyorum gerçekten konuşup yakın olabileceğim ve dürüst birisi. 26 yaşındayım ve bilmiyorum artık direkt arkadaşlık kurmak zor oluyor gibi sosyal ortamda. Neyse demem o ki arkadaşa ihtiyacı olan varsa benim gibi tanışmak isterim.
Buradan reelde buluşup 8 yıldır arkadaş olduğum bir sürü kişi var. Ama biz pat diye reelde görüşmedik yani . Burdan yazıştık tel de yazıştık grup kurduk falan sonra buluştuk arkadaş olduk.Ya kadını makaraya almissiniz da hiç mi yok burdan tanışıp muhabbet kurduğunuz kimse? Forumun gediklileri ztn bir klan gibi, geyik topic leri gırla. Mevzuya geyikle değil de direk girdiği için mi suçlu şimdi niyetini açıkça yazmış
yani öyle yapacak belki de konu sahibi. direk yok saf mısın yok şu bu. ben de saf oldum olabilir dedim diyeBuradan reelde buluşup 8 yıldır arkadaş olduğum bir sürü kişi var. Ama biz pat diye reelde görüşmedik yani . Burdan yazıştık tel de yazıştık grup kurduk falan sonra buluştuk arkadaş olduk.
Yapmayın başınıza bela alacaksınız. Ben size bir hikayeler anlatırım bu konuda bırakın sanaldan arkadaş olmayı yeni biriyle tanışmaya bile cesaret edemezsiniz
Ciddi misiniz yaO zaman olabiliriz
Aynen benim de reelde görüştüğüm çok arkadaşım var burdan gençken çılgın attığım dönemler de bana çok yardımcı oldular sağolsunlarBenim de KKdan tanıştığım,bulustugum arkadaşlar var, benimle tanışıp sehrime taşınan arkadaş var, buluşmasam da dertlestigim arkadaşlar da var. Ama bu böyle kör randevu gibi olmaz ki:)
Forumda zaman geçirin, mesajlarını beğendiğiniz, kaninizin kaynadığı birine özelden yazınben @En buyuk kk 'ya öyle yapmıştım mesela
"Daha önce çok sıkıldığını, KK- BDV okumanın bir çeşit hobi olduguna dair bir yazı yazdığını hatırlıyorum :) o yüzden bence dinlemekten sıkılmazsın :)" diye girmişim konuya
Sonrasında çok konuda konuştuk, buluştuk bile. Çok sevdiğim biri oldu
Aynı şekilde bana da yazan insanlar oluyor,bir bahaneyle. Kanımın kaynadıklariyla devam ettiriyrouz .
Hatta yıllar önce KKdan konuştuğum bir arkadaş bir ülkeye taşınmış, o şehre taşınan başka arkadaşım vardı. Onu önerdim, ikisi de tatlı insanlar ,belki tanışırlar diye
Sosyal cevremin bir kısmını kk dolduruyor, ben mutluyum bu durumdan
Evet ama burada yapılan yorumlar ile kafanızın uyuşup uyuşmadığını anlayabiliyorsunuz, ayrıca merhabalaşılıyor, kimsenin burada ölümüne kanka olduğunu düşünmüyorum. :) Ayrıca her önüne gelenle sırf burada yazıldı diye arkadaş olunmaz kiYa kadını makaraya almissiniz da hiç mi yok burdan tanışıp muhabbet kurduğunuz kimse? Forumun gediklileri ztn bir klan gibi, geyik topic leri gırla. Mevzuya geyikle değil de direk girdiği için mi suçlu şimdi niyetini açıkça yazmış
Kadin da işte belki biri çıkar yazismaya başlarlar diye açmış konu. Direk arkadaş olacak birini arıyorum deyince itti insanları ama sonuç aynı kapıya çıkıyor:)Evet ama burada yapılan yorumlar ile kafanızın uyuşup uyuşmadığını anlayabiliyorsunuz, ayrıca merhabalaşılıyor, kimsenin burada ölümüne kanka olduğunu düşünmüyorum. :) Ayrıca her önüne gelenle sırf burada yazıldı diye arkadaş olunmaz ki
Sizin adınıza çok sevindim, ama bu durum çok istisnai değil mi ?Ben en yakın arkadaşımı buradan buldum yahamilelik topiginde yazistik aylarca. Sonra buluşalım mi olduk. Ailecek bulusmustuk. Onlara da bak çocuğunu kaçırırlar internetten insan mı bulunur demişler. Hahahahah iyi ki cesaret etmişim.
Elbette öyle. Bir de direkt arkadaş var mı diye girmedik olaya. Baya tanıdık birbirimizi. Dikkatli olmak lazım her zaman. Bobregimizi seviyorsakSizin adınıza çok sevindim, ama bu durum çok istisnai değil mi ?
aaa bunu görünce mesaj atıcaktım sanaaa ama profilinde her şey kapalııAy bende yalnızım, spiritüel şeyler çekim yasası vs seven pozitif kişilerle sohbet edebilirizmalesef herkes günlük hayatta kendi kafasına uyacak arkadaşlar bulamayabiliyor, özellikle farklı kafada biriyse… sen kriter belirtmediği göre normal birisin o yüzden çevrende de yakınında da dost bulursun inşallah bol bol
KiminleCumartesi günü buradan iki fıstık ile rutin buluşmamız var
Kiminle
Antep’te ne var ya yapılabilecek tek aktivite yemek yemekSen değilsin çünkü ben Entep'e davet etmedin