Birkaç arkadaşım var ama hiçbiriyle düzenli görüşüp konuşmuyoruz. Çok yakın bir arkadaşım vardı ama yaptığı şeyler beni kırdı ve söylediğim halde pek düzeltmeye çabalamadı o zamandan beri de "lafta" bir yakınlığımız var. Eşimin evli olan arkadaşlarıyla da sürekli bir görüşmemiz ya da eşleriyle iletişimim yok. Çalışma hayatım yok şu anlık, sürekli evdeyim ve sıkılıyorum. Kısacası bir arkadaş istiyorum gerçekten konuşup yakın olabileceğim ve dürüst birisi. 26 yaşındayım ve bilmiyorum artık direkt arkadaşlık kurmak zor oluyor gibi sosyal ortamda. Neyse demem o ki arkadaşa ihtiyacı olan varsa benim gibi tanışmak isterim.
Müge anlıya reyting kazandırcak tabiki decevrenizde edinemediginiz arkadasligi sanal ortamdan mi bulacaksiniz? Bu size ne kazandiracak?
evet gerçeğimGerçeksen eğer olabiliriz istersen
istanbulda yasamiyorum, sansim yok mu hanimefendi? Telden konusuruz eyle?30 - 40 yaş arası İstanbul'da yaşayan kadınlar ile tanışabiliriz.
adım semaSemadiye ismi de asiri iyiymis.Şabaniye gibi..
evet bu konuda belki haklı olabilirsiniz ama konuşacak birisini de arıyor insan. sanalda kalan bir arkadaşlık olmasını istemem. soruda şehir belirtsem daha iyi olurmuşSorun sadece konusacak biri değil ki, butun gun evde yalnizsiniz ve buradan bulacaginiz sozde arkadas ile elinizde telefon daha da yalnizlasacaksiniz.
evliyim soruda da belirttiğim gibi. sevgili arayışında değilim.Müge anlıya reyting kazandırcak tabiki de
Fiziksel arkadaşlıkları tercih ederim .Üzgünüm Nextistanbulda yasamiyorum, sansim yok mu hanimefendi? Telden konusuruz eyle?
başka yerde tanış bence,30 - 40 yaş arası İstanbul'da yaşayan kadınlar ile tanışabiliriz.
Anonim olan bir sitede şak diye arkadaş olmak istiyorum diye konu açınca sizce de tuhaf durmuyor mu?evliyim soruda da belirttiğim gibi. sevgili arayışında değilim.
Neden?başka yerde tanış bence,
gelen cevaptan erkek olanların olduğunu anladım 30-40 diyen kişidenSanaldan arkadaşlık kurmayın derim. Özellikle bu forumda “arkadaş olalım, kadın kadının halinden anlar” ayakları yapıp aslında erkek olan üyeler kol geziyor. Gerçek hayatta sosyalleşmeye çalışın, kurslara gidin, hobiniz neyse ona uygun bir kursa giderseniz kafanıza uyan insanlarla arkadaşlık edersiniz.