Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet bu konuda belki haklı olabilirsiniz ama konuşacak birisini de arıyor insan. sanalda kalan bir arkadaşlık olmasını istemem. soruda şehir belirtsem daha iyi olurmuş
Şehrinizdekş hobi, meslek edindirme, spor kurslarına gidebilirsiniz. Eğer bir mesleğiniz var ise onunla ilgili kurslara gidin en azından iş imkanı çıkar karşınıza. Buradan arkadaş edinmek en azından bu üslupla çok mantıklı görünmüyor. Buradan edindiğim arkadaşlarım var ama yıllar içinde birbirimize burada yorumlaştıkça, sohbet ettikçe gelişen bir arkadaşlık oldu.
Birkaç arkadaşım var ama hiçbiriyle düzenli görüşüp konuşmuyoruz. Çok yakın bir arkadaşım vardı ama yaptığı şeyler beni kırdı ve söylediğim halde pek düzeltmeye çabalamadı o zamandan beri de "lafta" bir yakınlığımız var. Eşimin evli olan arkadaşlarıyla da sürekli bir görüşmemiz ya da eşleriyle iletişimim yok. Çalışma hayatım yok şu anlık, sürekli evdeyim ve sıkılıyorum. Kısacası bir arkadaş istiyorum gerçekten konuşup yakın olabileceğim ve dürüst birisi. 26 yaşındayım ve bilmiyorum artık direkt arkadaşlık kurmak zor oluyor gibi sosyal ortamda. Neyse demem o ki arkadaşa ihtiyacı olan varsa benim gibi tanışmak isterim.