zaten bunun için üye oldum o yüzdendir bellki?Anonim olan bir sitede şak diye arkadaş olmak istiyorum diye konu açınca sizce de tuhaf durmuyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten bunun için üye oldum o yüzdendir bellki?Anonim olan bir sitede şak diye arkadaş olmak istiyorum diye konu açınca sizce de tuhaf durmuyor mu?
30 40 diyen kisiyi herkes tanir burda, cok guzel bir kadindir. Burada sorun siz kimsiniz?gelen cevaptan erkek olanların olduğunu anladım 30-40 diyen kişiden
Peki kim size niye guvensin de tanisip bulussun?evet bu konuda belki haklı olabilirsiniz ama konuşacak birisini de arıyor insan. sanalda kalan bir arkadaşlık olmasını istemem. soruda şehir belirtsem daha iyi olurmuş
Merhaba ben de ay savaşçısı hayranıyım tanışabilirizİş calismak kurs
Dışarıda buluşsa ve erkek çıksa, o da döner evine gider. Ben bu siteden birisiyle tanıştım. Hiç de merak edip forumda araştırmadım.Sanaldan arkadaşlık kurmayın derim. Özellikle bu forumda “arkadaş olalım, kadın kadının halinden anlar” ayakları yapıp aslında erkek olan üyeler kol geziyor. Gerçek hayatta sosyalleşmeye çalışın, kurslara gidin, hobiniz neyse ona uygun bir kursa giderseniz kafanıza uyan insanlarla arkadaşlık edersiniz.
Hahaj tanisalimmMerhaba ben de ay savaşçısı hayranıyım tanışabiliriz
Onlar tesadüfen tanıştı ve sevdi birbirini, böyle ısmarlama iş mi olur (derler şimdi :)Ya kadını makaraya almissiniz da hiç mi yok burdan tanışıp muhabbet kurduğunuz kimse? Forumun gediklileri ztn bir klan gibi, geyik topic leri gırla. Mevzuya geyikle değil de direk girdiği için mi suçlu şimdi niyetini açıkça yazmış
cinsiyet konusunda zaten emin olmalıyız önce. arkadaşlar güven konusunda haklısınız zaten pat diye insan kalkıp buluşmaz biriyle mantıklı olan bu. insanın önce güvenmesi lazım ki sanal olduğu için zaten kalkıp da kimsenin olmadığı bir yerde neden biriyle tanışmayı düşüneyim. günümüz şartlarının farkındayım. önlem almak lazım kim olursa olsun ben normalde tanıştığım bir insanla da kalkıp hemen tek olacağım bir yerde oturmam. buraya kadar yazdıysam bu konuyu zaten keyfimden yazmadım demektir. neyse yine de yardım etmeye çalıştığınızı düşünerekten teşekkürler cevaplarınız için.Birkaç arkadaşım var ama hiçbiriyle düzenli görüşüp konuşmuyoruz. Çok yakın bir arkadaşım vardı ama yaptığı şeyler beni kırdı ve söylediğim halde pek düzeltmeye çabalamadı o zamandan beri de "lafta" bir yakınlığımız var. Eşimin evli olan arkadaşlarıyla da sürekli bir görüşmemiz ya da eşleriyle iletişimim yok. Çalışma hayatım yok şu anlık, sürekli evdeyim ve sıkılıyorum. Kısacası bir arkadaş istiyorum gerçekten konuşup yakın olabileceğim ve dürüst birisi. 26 yaşındayım ve bilmiyorum artık direkt arkadaşlık kurmak zor oluyor gibi sosyal ortamda. Neyse demem o ki arkadaşa ihtiyacı olan varsa benim gibi tanışmak isterim
tabii ki var, ama gozle görülür bir sekilde bu tarzda olmadigi belli değil mi?Ya kadını makaraya almissiniz da hiç mi yok burdan tanışıp muhabbet kurduğunuz kimse? Forumun gediklileri ztn bir klan gibi, geyik topic leri gırla. Mevzuya geyikle değil de direk girdiği için mi suçlu şimdi niyetini açıkça yazmış
zaten bunun için üye oldum o yüzdendir bellki?
Bundan birkaç ay önce bir üye konu açmıştı, ben aslında 15 yaşında bir ergendim ama herkese kendimi büyük tanıttım, millet bana özel fotoğraflarını attı sonunda itiraf ediyorum falan demişti aklıma o geldi10 yıl kadın gibi sitede üye olanları duyunca bana da olası geldi. Erkek miyim acaba