Arkadaşım pek yok. Arkadaş olmak isteyen var mı?

evet bu konuda belki haklı olabilirsiniz ama konuşacak birisini de arıyor insan. sanalda kalan bir arkadaşlık olmasını istemem. soruda şehir belirtsem daha iyi olurmuş
Peki kim size niye guvensin de tanisip bulussun?
Nerden bilebiliriz katil misiniz, sapik misiniz? Siz de bilemezsiniz karsi tarafi. Yapmayın boyle isler.

Sanaldan arkadaşlık kurmayın derim. Özellikle bu forumda “arkadaş olalım, kadın kadının halinden anlar” ayakları yapıp aslında erkek olan üyeler kol geziyor. Gerçek hayatta sosyalleşmeye çalışın, kurslara gidin, hobiniz neyse ona uygun bir kursa giderseniz kafanıza uyan insanlarla arkadaşlık edersiniz.
Dışarıda buluşsa ve erkek çıksa, o da döner evine gider. Ben bu siteden birisiyle tanıştım. Hiç de merak edip forumda araştırmadım.

Ya kadını makaraya almissiniz da hiç mi yok burdan tanışıp muhabbet kurduğunuz kimse? Forumun gediklileri ztn bir klan gibi, geyik topic leri gırla. Mevzuya geyikle değil de direk girdiği için mi suçlu şimdi niyetini açıkça yazmış:KK70:
Onlar tesadüfen tanıştı ve sevdi birbirini, böyle ısmarlama iş mi olur (derler şimdi :)

Yani ben de çok sosyal kelebek değilim ama mutluyum 🙃 kendime kahve ısmarlıyorum, kitap okuyorum, müzik dinliyorum, yürüyüş yapıyorum, göbek atıyorum falan. Bazen sohbet ediyorum laf lafı açıyor saatler geçmiş 🤣 işin şakası bir yana yalnız da gayet mutlu olabilirsiniz. Doğru sosyal çevrelere katılın. Kurslara gidin, spora yazılın. İlla ki arkadaş edinirsiniz ama kendinizi de yıpratmayın. Yalnız geçirdiğiniz vakitlerden de keyif alın.

Birkaç arkadaşım var ama hiçbiriyle düzenli görüşüp konuşmuyoruz. Çok yakın bir arkadaşım vardı ama yaptığı şeyler beni kırdı ve söylediğim halde pek düzeltmeye çabalamadı o zamandan beri de "lafta" bir yakınlığımız var. Eşimin evli olan arkadaşlarıyla da sürekli bir görüşmemiz ya da eşleriyle iletişimim yok. Çalışma hayatım yok şu anlık, sürekli evdeyim ve sıkılıyorum. Kısacası bir arkadaş istiyorum gerçekten konuşup yakın olabileceğim ve dürüst birisi. 26 yaşındayım ve bilmiyorum artık direkt arkadaşlık kurmak zor oluyor gibi sosyal ortamda. Neyse demem o ki arkadaşa ihtiyacı olan varsa benim gibi tanışmak isterim
cinsiyet konusunda zaten emin olmalıyız önce. arkadaşlar güven konusunda haklısınız zaten pat diye insan kalkıp buluşmaz biriyle mantıklı olan bu. insanın önce güvenmesi lazım ki sanal olduğu için zaten kalkıp da kimsenin olmadığı bir yerde neden biriyle tanışmayı düşüneyim. günümüz şartlarının farkındayım. önlem almak lazım kim olursa olsun ben normalde tanıştığım bir insanla da kalkıp hemen tek olacağım bir yerde oturmam. buraya kadar yazdıysam bu konuyu zaten keyfimden yazmadım demektir. neyse yine de yardım etmeye çalıştığınızı düşünerekten teşekkürler cevaplarınız için.

Ya kadını makaraya almissiniz da hiç mi yok burdan tanışıp muhabbet kurduğunuz kimse? Forumun gediklileri ztn bir klan gibi, geyik topic leri gırla. Mevzuya geyikle değil de direk girdiği için mi suçlu şimdi niyetini açıkça yazmış:KK70:
tabii ki var, ama gozle görülür bir sekilde bu tarzda olmadigi belli değil mi?
Bu size absürt gelmiyor mu?
arkadas olalim diyen tanimadiginiz sanal birine kolayca guvenecek kadar saf misiniz?

zaten bunun için üye oldum o yüzdendir bellki?

Yapmayın başınıza bela alacaksınız. Ben size bir hikayeler anlatırım bu konuda bırakın sanaldan arkadaş olmayı yeni biriyle tanışmaya bile cesaret edemezsiniz

Kursa gidebilirsin halk eğitim olur belediye yüzme vs kursları olur hazır bebekte yok bu bos vakitlere çok acirsin kuran kursu var her yerde evde oturma gitmek istiyorum bak bebek küçük baksn yok ev iş gidip geliyorum

10 yıl kadın gibi sitede üye olanları duyunca bana da olası geldi. Erkek miyim acaba 🤔
Bundan birkaç ay önce bir üye konu açmıştı, ben aslında 15 yaşında bir ergendim ama herkese kendimi büyük tanıttım, millet bana özel fotoğraflarını attı sonunda itiraf ediyorum falan demişti aklıma o geldi 😂😂

X