- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
- Konu Sahibi missplayful
-
Kapi kilidimi degistirttim bugun.
sizin komşuluğu geçmiş artık belki yurt dişinda sizin ortamınız oyledir fakat ne türkiye nede başka bi yerde ben biriyle böyle ilişkiler kurmam komşum benım salonum ve oturma odamdan ilerisine gidemez bile bence bir daha kimseyle böyle ilişkiler kurmayın gerekirse taşının ordan dikkatli olun derim komşu diyede fazla müsama göstermeyin bi hatasını buldunuz ama 2. 3. şans vermeyin sizde de suç var bu durum iyi niyetininizden kaynaklanıyor olabilir komşunuz yüz verdikçe tepenize çıkmakla kalmamış donunuza kadar almış az daha orda dursanız evide alacak taşının bence
Missplayful bu duruma çok da takılmayın, giden kıyafet olsun. Maddi olarak daha değerli şeyler de çalabilirdi, kanıtlayamazdınız bile. O kişi hasta, onu bu tabirle hoşgörün ve tarihe gömün. Yaşadıklarınız hepimize ders olacak türden.
Türk insanı olarak vermeyi paylaşmayı çok seviyoruz, hem de gereksiz derecede. Oysa paylaşmak her zaman sanıldığı kadar olumlu olmuyor, hayır diyebilmemiz lazım özellikle de evimiz ve kişisel eşyalarımız konusunda. Paylaşıyorsak da iyi niyetimizdendir, sonrasında pişman olmak da bize yakışmaz. Yaşandı bitti üzülmeyin bence,.
merhaba ..
durumunuzu okuyunca gercekten çok üzüldüm, aslında bzlerede ders oluyo böle konular.. ama canınızı sıkmayın derim inanın insanın kendi sağlığından başka bişey önemli deil.. Ruh sağlığı vücut sağlığınızıda tehlikeye sokuyor çünkü... yorumlardan takip edemedm ama ilk olarak kapı kilidinizi değiştirin derim.. kendi yaptığı hırsızlık açığa çıkınca belliki hazmedememiş ve etrafına rezil olmamak için size sarıyor.. muhattap olmayın hiçbirşekilde hatta belki bu dediğim zor ama eviniz kiraysa başka bir eve çıkın..
psikolojik yardımı esas o insanın alması gerekirken siz alıyosunuz bu kadar yüklenmeyin kendnize.. cevap veremediğinize yanmayın o insanın seviyesine niye düşesinizki? zaten yakında bebeği doğarsa onunla uğraşır...
Canim cok haklisin ama facebook tan aileme esim mesajlar atmasi sonra olmadik zamanlarda kapiya gelmesi beni cok rahatsiz ediyor. Utanmadan birde esime karin evimize geliyor kac kere kovduk gelme diye hala kapimizda demis. Oysaki esimde biliyor kendisinin evimize geldigini fakat kapiyi acmadigimizi kendince kafasinda kurmus . O olaydan sonra evine hic gitmedim ki esime sikayet etmis birde evimize geliyor diyerekten. Cocugu dogsada kurtulsak cidden.Allah beni affetsin ama iki canli canavar gibi hatun.
siz çok dağınlığım diyen arkadaşmıydınız konuyu nerde okuduğumu tam hatırlayamadım dönüp arayamadımda o değilseniz farklı bir yorumda bulunurum tabii ama şu dağınlıklığından şikayet eden arkadaş sizdiyseniz belki komşunuz bundan fardalanıyordur..ne bilim ütülenecek eşyalarınız ortadayda bi güzel kazağının içine bi sıkıştırır ruhunuz duymaz ama çekmecelerde olanı alsa odaya girecek haliyle bunu farkedersiniz..
bence konuşun rencide etmeyin belki hastadır ki büyük ihtimal öyle konuştukdan sonrada ilişkinizi kesin ve kesinlikle taviz vermeyin..yani nasıl güvenebilinirki artık..ben şahsen Allahdan korkmayandan korkarım herşey beklerim..sadece hırsızlıkla kalmayabilir verdiği zararlar..tavrınızı koyun taviz vermeyin..
anladım canım insanın haksızlığa uğraması gerçekten çok moral bozucu bir durum.. ama bide şöyle düşün sen ne kadar canını sıkarsan ve karşılık vermeye çalışırsan o senin dahada canını acıtıcaktır, saldırıcaktır tabi olan yine sana olucaktır.. Sende demişsin evine gitmediğimi eşimde biliyor diye etrafınızdaki insanlarda o kadının huyunu biliyorsa sorunlu diyip geçinO insanda belliki utanma die bir kavram yok, kocasıda bence biliyodur karısının nasıl biri olduğnu..Kadın aklındakileri kurup kurup saldırıyor, doğurcak olan bebeğine üzüldüm açıkcası nasıl bir anne olucak? Eğer faceden msj atması rahatsız ettiysse sizi arkadaşlığınızdan silin ayn zamanda eşiniz ve ailenizde silsin.. Arkadaşlığınızdan sildikten sonrada profilinizi özelleştirin yani ayarlar bölümünü değiştirerek dışardan kişilerin size msj atmasını engelleyebilirsiniz.. Bunlar belki kısa vadeli çözümler ama o insanı ne kadar hayatınızdan uzak tutarsanız o kadar iyi olur sizin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?