• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz

Ben o gevşek ağızlı arkadaşınıza da dikkat çekmek istiyorum,ben olsam onunla bi daha da görüşmezdim. Sizi ne gereksiz durumlara sokmuş.

Diğer kısımlara arkadaşlar değinmiş zaten.

Arkadasin da cok lüzumsuz bi insanmis ya. Ona neyse. Sen soylesen hadi neyse. Yalnız adamin dürüstlugunu takdir ettim en azindam sevistikten sonra soylemis evli oldugunu tebelleș olma diye :))) karımı seviyorum da cok iyi, seven böyle yapiosa sevmeyen ne yapmaz ayol.

E adam sana gelip bisey yapmadi demedi mi? Ben sende bi suc goremedim kardes. Ben de sevgilisi oldugunu bilmedigim insanlarla birlikte oldum ogrenince de sonlandirdim ama manyak sevgili beni tehdit etti her defasinda bu kadinlar kafayi nerde kaybedip nerde buluyo belli degil cidden. Dibindeki adamin üstüne çöksene benimle ne ilgin var sana yalanlar söyleyen aldatan ben miyim.

Ortak tanıdığımızda benimle ayni gün tanıdı zaten hayır ufacık evdi belkide kendi evi bile değildi ama gerçi kadın bizim evimiz dedi. Zaten annemlerle yaşıyorum dedi
Ufacık evdi de, bu evde hiç mi kadın izi yoktu? Pembe birkaç eşya, büyük gardırop, içinde kadın çamaşırları. Vestiyerde kadın ayakkabıları. Sağda solda unutulmuş şal, çanta, parfüm, makyaj malzemesi falan. Olmaması imkansız yani.

O arkadaşınla ilişkini gözden geçir bence. Arkadaş değil, yılan bildiğin. En ufak hatanı kolluyormuş.

Arkadaşım dedi ki ben dalga geçmek istedim olaylar büyüdü demek adam direk korkudan beni söyledi
Bu yorumdan sonra herşeyi hakediyorsun..sanki çok komik bir şey varda dalga geçiliyor..arkadaşın senin kizacagini bilse asla bı işe kalkışması..baştan haberinin olduğunu düşünüyorum ama buraya farklı anlatıyorsun.. arkadaşının kadına yazdığını biliyordun yeme bizi burda..vay arkadaş insanların hayatlarının yikilisiyla dalga geçmek zevk veriyormuş birilerine arkadaşın şeytanın çırağı.

Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak tanıdığımız hatta oda şok oldu. Arkadaşım biraz deli dolu biri sürekli “ onun karısına mesaj atıcam fakeden” diyordu şaka sanıyordum hatta boş insan diyordum. 1 sene oldu geçen mesaj attım kadın inanmamış ve eşine sormuş adamda ben sanıp benim adımı verip “o zaten maldı saçma sapan işlerin peşindeydi kesin odur” deyip tabi birazda küfür etmiş kadın benim şahsi hesabıma mesaj attı bende durumu anladım ( arkadaşımın yazdığını) kadına herşeyi söyledim senin kocan sen annenin evine gittiğin ilk gün hemen beni çağırdı meğer ne uyanıkmış yüzüğü yoktu Bize bekarım deyip şimdi bana küfür mü ediyor dedim kadın kocam kocam dedi takmadım. Ertesi gün mesaj attı bana baştan anlat diye bende söyledim herşeyi hatta evi anlat dedi evin içini söyledim ve ona bana haksızlık ettiğini söyledim perişan oldu ben böyle olsun istemedim vicdan azabından uyuyamıyorum bana “umarım bana yaşattığını yaşamazsın” dedi o söz aklımdan çıkmıyor umarım benden çıkmaz
Merak ettiğim evli olduğu sadece yüzükten mi anlaşılır. Gittiğiniz evin aile evi mi bekar evi mi olduğunu ayırt edemeyecek durumdaysanız. Daha çookkkk vebal alırsınız.

konu sahibine beddua edenleri anlamadım. arkadaş bilmiyormuş ki. sanki bütün evli erkekler baştan söylüyor da evli olduğunu..
kadın hoşuna gidip görüşmek isteyince adam evliyim demiş, o da konuşmayı kesmiş. daha ne yapsın.

adamın karısı da ayrı bir tip. haltı yiyen kocası ama tabi elin kadınını suçlamak kolay.
vicdan yapmayın, birinin başına kötü bişey gelecekse o da o adamdır.

Ben konu sahibini yadirgamadim. Utanmasi gereken kisi koca. Kac ay gorustunuz beraber olmadan once? Kadin da iyi ki ogrenmis. Adam okulda adinizi cikarabilir. Olan size olur. Kamu kurumu mu?

Bu forumda çok aldatılan ve sineye çeken kadın olduğu için, sana yüklenen olacaktır ancak senin bir suçun yok. Bu zihiniyet değişmediği sürece daha kadınlar bunu çok yaşar. Adama bir şey olmadıysa, size bir şey olmaz rahat olun:) ama kendinize de ders çıkarın lütfen. Bu kadar çabuk güvenmeyin burası Türkiye.

Kadina sadakat yeminini siz etmediniz ki o herif dusunup vicdan yapsin.
Gerçekten söylediğiniz gibi bilmeden birlikte olup ogrenince baglari koparttiysaniz sizlik bir sey yok.

Ama 2 tavsiyem var

O arkadasinizla selami sabahi kesin. Boyle insanlarla arkadas olmayin. Sırlarınızı boyle tiplere vermeyin.
2. Olarak keske kadinla muhattap olmasaydiniz. Annenin evine gittin ev soyleydi boyleydi... gerek yok

Haberiniz yokmuş o kısımda sizi hatalı bulmadım, adam eşine sadık değilmiş.

Ancak her özelini de arkadaşlarına anlatanları anlamıyorum. Hani sohbet muhabbet flört konuşulabilir ama evine gidip bir şeyler yaşadığınız adam evli çıkınca çok şaşıran biri bu konuyu daha da açmayıp kapatmalıydı. Arkadaşınıza anlatarak konuyu dallandırıp budaklandırmışsınız . O konuda hatalısınız. Ne kadar yakın arkadaşınız da olsa bu kadar özelinizi anlatmayın kimseye. O arkadaşınızla da bağınızı koparın, güvenilmez biri olduğunu kanıtlamış bu yaptığıyla.

Ayyy şiştim okurken
Beddualar havada uçuşmuş
Kız bilmiyordum diyor işte
Arkadasın mallık yapmış yada sen bu olaydan dolayı üzüldün oda o adamın canını yakmak istedi bilemiyorum
Bence söylemeseydiniz yine de
Böyle durumlarda koca aklanır çünkü
Adam adi şerefsiz sadakatsiz
Kadın her evden gittiğinde zaten birileriyle oluyordur eminim ilk de değilsindir

Bu hikâyede tek masum adamın karısı geri kalanını at çöpe gitsin.adam baş suçlu eşine karşı sorumlu olan bedduayi hakeden o.konu sahibi tek gecelik ilişki yaşıyor adamın evine gidiyor ve her ne hikmetse o evin bekar evi olmadığını anlamıyor!(yersen) arkadaş işgüzar olayla alakası yok diğer kadının canini yakıyor bence konu sahibi adamın evli olduğunu bile bile ilişkiyi yaşadı sadece olayların bu boyuta geleceğini düşünmedi

Burda başka konularda kocam beni aldattı deyip kadına sayıp söven kadınlara, kocan sana sadakat sözü verdi diyen kadınlar şimdi burda kandırılmış kadına yüklenmiş.
Size ne tek gecelik mi, 5 gecelik mi bu kimseyi ilgilendirmez.
Kadın öğrenince zaten görüşmemiş.
Adam çok doğru, kadın mı suçlu burda?
Aslında burda aldatılan kadınların hepsi kocasına suç bulmayıp kadına buldugu için linç etmişler. Hazmedememek böyle bişey demekki. Kocalarınız 10 numara da kadınlar hep haysiyetsiz, edepsiz.
Hadi diyelim ki konu sahibi evli oldugunu da bilerek görüşmüş, eee nerde kocan sana söz verdi derdin kocanla olsun diyen kadınlar.
Vallahi ağzım açık okudum yorumları.

Burda başka konularda kocam beni aldattı deyip kadına sayıp söven kadınlara, kocan sana sadakat sözü verdi diyen kadınlar şimdi burda kandırılmış kadına yüklenmiş.
Aslında burda aldatılan kadınların hepsi kocasına suç bulmayıp kadına buldugu için linç etmişler. Hazmedememek böyle bişey demekki. Kocalarınız 10 numara da kadınlar hep haysiyetsiz, edepsiz.
Hadi diyelim ki konu sahibi evli oldugunu da bilerek görüşmüş, eee nerde kocan sana söz verdi derdin kocanla olsun diyen kadınlar.

ay bi de sürekli bir nasıl anlamazsın bekar evi olmadığını yorumları beni şişirdi.
yahu kadın zaten tek gece takılmak istemiş, neden dikkat etsin bu evde kadın yaşıyormuya ? heralde evli adamın onca rahat karısıyla yaşadığı eve götüreceğini düşünmemiştir.
en kolayı hep kadınlara yüklenmektir zaten.

Siz adam isguzar arkadasinizdan cikar inşallah

bazen hanımlar gerçekten okumdan yorum yapıyorlar , kadın görüşmedim diyor halaa yaşadıgını yaşa diyorlar ,

madem kocan zampara gece başka yerde kalmayacaksın arkadaş , günlerce kocanı evde tek bırakır gidersen kocanda zaten şerefsiz her haltı yer ,

hadi bakalım :KK14:

Ben bu durumda bekar bir kadına değil evli ve sorumlulukları olan adama suç bulurum. Kadın biliyor ve ya bilmiyor bilip yapışanıda var, bilmeyip kananıda... Her türlü insan çevremizde önce kocada vicdan olucak hemde eşinle ortak yatağınızda yaptığın ahlaksızlığı bide bir yıl kadına yalan söylemişsin şahsen ben bilmek isterim beni aptal yerine koyan ahlaksız bir adamla birlikte olmak istemem eşinin duyması iyi olmuş... Yalan böyle bişey işte herzaman ayağa dolanır. İnsan kendi değerini kendi belirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back