Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Ayy ne demek, sen nasıl istersen öyle hitap et, ne şekilde uygun görürsen de öyle yazabilirsin samimiyetimize dayanarak tabii! :)

Yok ya,takılıyorum ben sana.Kolay kolay kimseyi linçlemem ben.Ama taşlar yerine oturmuyor işte,o var sadece.

Eşiniz öylesine cevap vermiş, dikkat etmeniz gereken nokta memnuniyetsizlik mi olumlu mu cevap verdiği… eşiniz de gayet olumlu cevaplamış, sizi belli ki çok seviyor Ancak arkadaşınızı ben masum bulmadım çok. Kimsenin niyetini bilemeyiz ancak ben bu soruda kıskançlık veya eşimi beğenme veya daha kötüsü benden soğutma içgüdüsü görebilirdim. İyi ihtimalle ise sadece özenmiştir ancak siz eşinizle beraber vakit geçirmeyin bence yine de bu arkadaşınızla

Kural ihlali yapmışım o yüzden giremedim hesabıma. İhlal de karşılıklı münakaşaya girmek, diğer üye de aynı cezayı almış.
Sizin yüzünüzden yani :))
valla ben şerefimle banlandım.

sizi bilemem ama.

bak banlı olduğum zamanda şeyi düşündüm. bak tam senlik film senaryosu; şimdi senin reelde kocanın hayatından haberin yok ya, adam kimle nerede belli değil. bu kız onunla takılıyor olmasın arkadaşın. yani yok şarjı bitmiş yok alkollüymüş eve gidememiş. yani sözlerinde sitem de var kızın, seni eğitmiş falan diye. belki de sevgili kocanla bak. evde kocanı huzursuz etmek için kaldı.

bak bu sana daha uygun bir senaryo. kız senin ultra yakışıklı kocana aşık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…