Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Tamam

Yüzün az etli diye yanılsama oluyo.
Yooo, sinir olduğu birini dış görünüşünden vurmaya çalışıyor. Olay bu.
Birine çiroz, zargana vs. demek yanlıştır, ama tombik demek de yanlıştır. Hatta birinin kilosu hakkında yorum yapmak sorulmadığı sürece yanlıştır. Tartışma adabının olmadığını gösterir, saygılar.

Avrupai hayat tarzı ne demek ya biz köyde mi yaşıyoruz tey allahım
Avrupa da çiftler ayrı tatil yapmak için evlenmiyor. Instagramda takip ettiğim en az 30 tane Avrupalı arkadaşım var ve çift olarak seyahat ediyorlar. Ayrı takılanı görmedim. Ergen gibi erkek erkeğe tatil yapıp oyun oynayan da lisede kaldı beee

Takildiginiz nokta eşinizin cevabı değil arkadaşınızın niye bu soruyu sorduğu olmalı.
Uzak durun net

Bide bilseki bunları hiç umursamayan bir kadınım 120 kiloykende burda boy boy fotolarım vardı zayıfladım gene var zayıflanır kilo alınır ama özgüveni naparsan yap varsa vardır yoksa yoktur beni böyle aşağilayicağını düşündü ama işte kendinim nasil bir ezik olduğu ortaya çikmış oldu sadece

Fikirler çarpışması gerekiyor burada. Forumun amacı budur zaten. Ama bir anda hiç de bu yaşa yakışmayacak şekilde birinin fiziği ile dalga geçmeye vardı iş. İlkokulda son bulması gereken bir davranış şekli bu. Sinirlenip alt edemeyince hırsını almak için şişkooo deyip birini üzmek o sıralarda kalmalı. Orada bile yanlış da burada komple yanlış.
Birinin modunu fikirlerinle, argümanlarınla vs. düşür düşüreceksen. Hakaretle değil. Ben böyle düşünüyorum.

Off ne uzattın ya saka yaptım sadece.
Ezık senın gıbılere denır .
Surda ıkı esprıyı bıle kaldıramıyorsyn kompleksli olduğun bellı .
Gun teyzelerı gıbı toplamıssın bır kac kısı etrafına bütün gun konu gelsede eglensek modunda takılıyorsun ablacım.
Aklınca laf soktun lafı yıyınce de aglamayacaksın o zaman.
Hadı uzulme

Tamam en ozguvenlı en seksı sensın.
Banu Alkan a tek rakıpsın

çok yakın birkaç arkadasım dısında hiçbi kadın/erkek evimizle plansız bi şekilde o kadar içip ben odada yokken kocama özel soru soramaz. madem benim arkadasım neden arkamdan konusuyo. ben varken sorsun neyi saklıyo? sarhoş kafayla ben üzgünüm madem bunlarında arası bozulsun kafasıyla konusmuş. tekrar görüşmeye devam edersiniz o sizin sorununuz :))

Daha geçen ay açtığın zayıflama başlığın var forumda. Millete kiloyla ilgili zorbalık yapmaya çalışıyorsun.

Ay yine karışmış burası, ben zaten sırf sizin içiniz rahat etsin diye tamam gerçek değil, en iyi sizsiniz, bizimki evlilik değil, aile hiç değil, tatilimiz de tatil değil, hiçbir şey de normal değil bunları kabul ettim. :) Kadın da sizsiniz, en iyi koca da sizde, en çok sizinkiler seviyor sizi...
Ama neden hikaye uyduruyorsunuz bunu anlamıyorum? eşim ben tatildeyken grip geçirmiş serum almıs bana söylemedi, telefonda geçiştirdi diyorum. eşi kaza yapmış hastanelere düşmüş kadının haberi yok diyorsunuz :)) Eşim arkadaşlarıyla 1 hafta tatil yapıyor her yıl diyorum, adam kaçıp kendini villalara hapsetmiş, orada yaşıyormus diyorsunuz :))
Tamam size uygun değiliz anladım.

Bir de birisi fake olduğum için şikayet ettim dedi, bence herkes etsin nasıl anlaşılacaksa forum karar versin.

Yakında, "eşimle yakinlastilar, ben kapidan izledim, esim kıza beni savundu, ne yapmaliyim" gibi konular acilirsa sasirmayin. Normallestirme amaci mi, fantazi mi, fikir merak etme mi, aah ahh neler gorucez daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…