Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Yine sabahım şenlendi her postu okuyarak, oh oh

Neyse, sizin neden tepki aldığınızı okudukça çözdüm ben de, inandırıcı değilsiniz çünkü. Bizi inandırma ihtiyacınız yok tamam diyeceğiniz lafı biliyorum ama buradaki kadınların her lafının altında yatan ironiyi anlarken arkadaşınızın yavşamasını nasıl anlamadınız da taktığınız şey eşinizin mantıklı cevabı oldu? Ya da her yoruma inatla teşekkürler cevabı verip kendi hayatınızı savunan biri neden kendi çevresine de "yoo biz böyle mutluyuz siz öyle mutluysanız sorun yok bu bizim hayatımız" demedi aynı burada olduğu gibi.

Ya da koskoca insanlarsınız, bu kadar "bireysel"siniz yani birbiriniz dışındaki hayatın ilerleyişini evliliğinizin %70'inde deneyimliyorsunuz. Dertli olduğunu iddia eden birine bu kadar alkol içirmek sizin mantığınıza hangi açıdan uyuyor? Kendi istemiş en başta ama intihar etmek için çatıya çıkan insana "e atlasana" demekle eşdeğer bi şey bu. Bir iki kadeh tamam, siz evdeki "alkol rafınız"ı bitirip bir de eşinizi tekrar alkol almaya yollamışsınız. Alkol rafında bira olmaz neticede ya da 1 şişe şaraptan raf da olmaz. Baya baya içmişsiniz sarhoşluğa oynamışsınız o gece. Neden?

Ya da bireysellikten ölen bir çift olarak bu lafı duyunca yanlış anlamadınız diyelim ki ben mümkün olduğunu düşünmüyorum, sabahlasaydınız dışarıda daha o kadar içmeden? Bu da size uygun bi şey neticede niye illa eşinize yavşayan sarhoş bir kadını evinizde uyuttunuz?

Çok çelişkili tavırlarınız. Yoksa ilk sorunuzda ben de dedim bana ters ama size uygunsa ne mutlu diye ama abarttıkça abarttınız. Tatmin oluyorsunuz bence size karşıt bi düşünce gelince, başka bi mantığını bulamadım.

Ay kavga bile edemeyen bir çift. Bir de hiç sevmem demiş. Yani iki kişi iki karakter varsa elbette arada sorun da olur. Kavga bile edemiyorsan artık yani sıkıcısınız ya mıymıymıy sürekli. Kavga sevmeyen, sanat filmi izleyen, mıymıymıy muhabbeti de açmayan bir kadın; kafayı oyunla bozmuş, liseden beri aynı oyunu oynayan sıkılmayan bir oyun müptezeli. Ve bu iki hayatsızın yaşadığı ilişkimizi şeyi idealize eden insanlar :)))))

Aynı cümleler olmasa da bağlamdan çıkan bu. Zahmetine üzülmek de aynı kapıya çıkıyor. Sorry ama adam pek de umurunuzda değil.
Evcilimle bile daha sıkı bir ilişkim vardı. Evcili kadar değer vermiyor bence. Adam hasta serum yiyor üşüttüm dedi inandım diyor :))) bu sevimsiz gülücük de yapıştı bu konuda bana

Bence Eşinizin cevabına değil gayet normal
Arkadaşınızın bu kadar iyiliğinize rağmen dediklerine takılın.
Hiç normal değil ben öyle kıskanç bir arkadaşım olmasını istemezdim.

Ne olursa olsun Cat kapı gelemez evlı bır cıftın evıne.
Adam anlayıslı olabilir ama rahatsız da olabilir.
Sonra gıdıp adama sen neden bu kadar emek veroyorsun diye soruyor .
Emek verıcek tabı evlilık böyle bir şey.
Karsılıklı emek vermeden evlılık yurumez.
İnsanlarda hıc sınır mesafe yok.

Haklı ne yapsın.
Karısı hem sıkıcı hem kendisini hiç umursamıyor. Çareyi villalarda bulmuş.
Neden böyle yazıyorsunuz.
Bir insanın sıkıcı oldugunu oturdugunuz yerden nasıl karar veriyorsunuz ya
Kadın gayet aklı başında bir tıp .
Güzel bir evlılıklero var anladığım kadarıyla.
Bu kıskançlık nedır

Güzel evlilik
Akşam yemeğini ayrı yiyen, bu sene üç ayrı tatil yapıp beraber tatil yapamayan, kadın ayrı tatildeyken kocası hastalanıp serum yiyor eşi anlamıyor bile o derece birbirlerinden haberi yok, eşi gece çıkınca eve dönmese bile uyumaya devam eden bir çifte mi diyorsunuz bunu.

Allah şöyle bir hayatı kıskanacak hallere sokmasın ne diyeyim. Burda birkaç kızcağız var, sevgili bulamıyom, beni beğenmiyorlar diye konular açan , onlar kıskanır belki. Hiç yoktan iyi bir durum bakınca.

Yoo burdan bakılınca delı gıbı kıskandıgınızu görüyorum.
Konu sahibi maddı durumu ıyı guzel bir hayatları var.kadına sıkıcı falan ne oluyoruz yanı.
Sız cok mu seksı muhteşem ınsanlarsınız ya bırakın bu işleri.
Kıskanclık cok kotu bir şey ama yapmayın yanı
Ayrıca niye ustune alındınız kı.
Hayırdır

Herkesin kendıne göre bır duzenı var.
Ayrı tatıl de yapabilir ne var bunda?
Avrupaı bir hayat tarzları var demek kı.
Sızın klasik evlılık anlayışınıza ters olabılır ama yerden yere vurmak kadına sıkıcı falan demek nedir?
Bana uygun değil dersın gecersın yanı .
Ayrıca o koca sızın değil.
Adam hayatından memnun demek kı.
Kıme ne ya

Şurda kimsenin dikkat çekmediği, önemsemediği bir ayrıntıya parmak basmanız sizin imrendiğinizi gösterir, bizim kıskandığımızı değil.

Şurda kimsenin dikkat çekmediği, önemsemediği bir ayrıntıya parmak basmanız sizin imrendiğinizi gösterir, bizim kıskandığımızı değil.
İmrenebılırım de.ben bu kadar bireysel degılım ama keske olsam.kocam da kocam diye gezmek zorunda değil
Kadına saldırmıssınız resmen.
Kocasına ılgılı degılmıs sız gıdın ılgılenın madem elalemin kocasıyla
Burda en kadın benim ben söyleyım boyleyim deyip kadınlık yarıstırıyorsunız.
Size ne ayol yanı.
Saldırgan tavrınız kıskandıgınızı gosteriyor catır catır

İmrenebilirsiniz, ben de aksini söylemedim zaten. Siz maddi imkanlarına imrendiniz diye neden biz durduk yere kıskanmış oluyoruz onu anlamadım, maddi imkan konusunu açmamışız bile. Elalemin kocasını elalem düşünsün ayrıca, merak da etmeyin sizin gibi niceleri imreniyordur o hayata, ilgilenen elbet bulunur.

Evcilimle bile daha sıkı bir ilişkim vardı. Evcili kadar değer vermiyor bence. Adam hasta serum yiyor üşüttüm dedi inandım diyor :))) bu sevimsiz gülücük de yapıştı bu konuda bana
Yav arkadaşı adama diyor ki, willyy seni hak etmiyor, zahmetine üzülüyorum değmiyor. Sakin olmak başka, umursamaz olmak başka. Şunu duyan her kadın eğer adamı seviyorsa tepki gösterir. Ha kimi kibarca evinden gönderir, kimi esaslı bir kavga çıkarır. Ama bir şey yapar değil mi?

Sız bu kadar dert ettınız elalemin kocasını .
Gıdın bır tas corba koyun önüne
Borek falan acın goturun.
Kadın ılgısızmıs de sıkıcıymıs.
Hmm pekı bakalım
Kıskanmasanız laf sokmazsınız sureklı.yerden yere vurmardınız değil mı.
En kadın sızsınız hadı bakalım.
Kımsenın onemsemedıgı ayrıntı yüzünden sayfalarca kavga etmıssınız ıyı kı onemsemıyorsunuz yanı

Son düzenleme:
Yani, herkes çeşit çeşit tepki verir, ama kalkıp rahatça yatak açacak kadın tanımıyorum ben. Adam kaza geçirmiş serum yemiş kendi haline bırakmış, elalemin kocasına yanlayan kadını kadar ihtimam görmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…