Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Bir de rica ediyorum hakaret etmeyin, siz beni bu kadar yargılıyorsunuz ben kimseye hakaret etmiyorum. Eşim ergenmiş hatta müptezelmiş :) Hoş mu bu sözler yani?

Esprilerin beyin yaşına göre yapma çok salak görünuyorsun yahu boy boy her halimin olduğu fotolarım dolu forum ben mi kompleksiyim kilolariyla sorunu olan sen mi ve evet özgüven dersen içinden geçerim sen aglama kilon var diye

Emin ol cogu bizden daha cok aile kavramina bagli. Sonradan gorup duyunca insan bir afalliyor demek ki boyle bilinmedik tarzlar turuyor.
Çünkü bekarken zaten her şeye doyuyorlar, kendi yemeğini yapan donunu yıkayan parasını kazanan , saygınlığını kendilerine borçlu insanlar, kendini geliştirmiş rüşdünü ispatlamış bir Avrupalının evlenme nedeni de kolay kolay bunlardan biri olmadığı için evlilikleri de daha bir aşk ve sevgi üzerine kuruluyor haliyle.

En en en temel neden ne biliyor musun? "Sadece" artık cinsellik yaşayayım diye evlenmiyorlar. Evleneyim de rahatça sevişeyim artık diye evlenirsen, elbet o kişiye olan arzun dinince evlilik de kabak tadı verir.

Bu tarz sadece willyy ve isabella yi kapsiyor :) cunku tarz olmak bunu gerektiriyormus.
Siz sistemli bilgi uydurmaya devam ediyorsunuz maşallah :) ben hangi yorumumda biz avrupaiyiz, artık o demekse. Şu tarzız bu tarzız hatta en tarz biziz dedim ki?
willy daha yakın geldi bana. Diğeri hâlâ çocukluğundan çıkmamış gibi bir etki yarattı bende.
Ah çok teşekkürler :)))

böyle arkads olmaz olsun benim kocami benden sogutmaya calisan asla arkadasim olamaz belliki ya kocanizda gözü var yada sizi asiri kiskaniyor her halükarda o kisiyi her türlü hayatimdan silerdim böyle insanlar hasedlik yapar huzur bozar mutlulugunu paylasamazsin

Bize gün teyzesi diyorsun da,senin ne işin var o zaman burada?Ya da Willy hanım bu kadar Avrupai bir hayat yaşarken,neden burada konu açıp gün teyzelerinin fikrini almak istiyor?

Anlasilmayacagi için rahatım diyorsun yani

Bana güvenmiyor mu? yani ben mutsuz olsam baskalarına mı gideceğim,
başkasına gitmek olarak düşündügünu sanmiyorum, ayrilma ihtimaliniz üzerine konuşmuş bence ve ben eşinizi tebrik ederim kaybetmeden kıymet bilen insan sayısı çok az sanırım.
arkadasınizin ki tamamen patavatsizlik yerinizde olsam bir daha görüşmezdim.

Anlasilmayacagi için rahatım diyorsun yani
Aynen aynen tam olarak böyle demek istemiştim.
Çok teşekkürler yorumunuz için, evet ben önce böyle yorumladım. Sanki bana yardımcı olmasa ben baskasına mı kaçacağım :) ama sonra daha iyi anladım. Arkadaşıma da önce takılmamıştım ama şimdi sorguluyorum. Daha az görüşmeyi düşünüyorum.

Ayy diger konuda da biri avrupai demişti konu sahibinin evliliğine yine gelmişler avrupai avrupai.
Film ve diziler izlemek disinda avrupadaki insanlarin evlilik hayatinin icinde bulundunuz tutturuyorlar bir avrupai? Evet boyle kopuk insanlar var ama var diye cok modern olduğu anlamina gelmiyor. Avrupali insanlarin hepsi de nerde gece orada sabah şeklinde eve gelmemeli bir evlilik surdurmuyorlar.
Birlikte yemek yemeye özel olarak önem veren, geleneksel olmasa da aile hayati yaşayan insanlar da çok var.
Konu sahibinin anlattigi evlilik bicimi modern filan degil sadece kopuk olarak degerlendirilebilir bana göre.

Kilo vermek çok zor ve gerçekten irade gerektiren bir şey. Siz de baya yüksek kilodaymışsınız, ne güzel kilo vermeyi başarmışsınız. Tebrik ederim, yüksek kilolardan düşen insanları çok başarılı buluyorum, ben yapamazdım herhalde.

Arkadaşınız çektiği aşk acısı, sizin eşinizle olan münasebetinizi kıskandırmış belli ki..

Ben siizin yerinizde olsam o kızı evime bir daha sokmam, bir daha da görüşmem. Bu soruyu soracak kadar bana uzak olan bir arkadaşım, eşimin bana olan ilgisini kıskanıp eşimi elimden bile almaya calışır
Hoş eşim gitmez ama, olsun ben yine de görüşmem

Daha az görüşmenin çözüm olacağını düşünmüyorum, olayı kökünden halletmek lazım. Benzer bir olayı yaşamıştım. Bu cesareti nereden buluyor diye kendimi birkaç gün sorgulamıştım. O kadınla bir daha görüşmedim.

Teşekkürler yorumunuz için. :) İnsallah böyle şeyler yaşanmaz ikimiz için de :) Ama bence eş gitmek istemedikten sonra kimse kimseden alamaz.
Bakalımm, zamanla ne olacak göreceğiz bu konuyu arkadaşıma da soracağım zaten. Siz halletmişsiniz, ne güzel :)

Bazı sorular anlamsız geliyor bana. Cevabı ne olabilir ki ? Ben eşinle yakınlaşmak istedim demeyecektir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…