Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Yav hanımefendi sizin olayınız ne, neden ısrarla milletin kocasını bana kaktırıyorsunuz? Gözü kalan da sizsiniz, imrenen de sizsiniz, böreği de siz açıverin, ben evdekine börek açmamışım daha Allah Allah.

Kocasına yanlayan kadını kimse evinde yatırmaz, evet. Bir de anladığım kadarıyla baştan beri adamı çok umursamıyor.
Bakmayın dünden beri köpürdüğüme, ben de öyle çok gocam da gocam tipinde biri değilim. Benimki bir gün kendi alabileceği halde ceketimi tut da giyeyim dedi. Daha yeni beraberdik, höst elin kırık mı kalk kendin al dedim. Annelik yapmam, hizmetçi gibi hizmet etmem asla. Bak bu bireysellik mesela. Ama hasta olsa çişine kadar yardım ederim.

Bütün yıl hayvan gibi çalıştıktan sonra yıllık izninin hatrı sayılır bölümünü harcadığın insan senin hayatında en büyük yeri tutar, 2+2=4. Tatilden çıkabilir miyiz artııık dedi durdu ama tatil önemli bir ip ucu.

Konuları hayretle okuyorum bu kullanıcının .. bence bizi yiyor yada bildiğimiz saf tam çözemedim .. diğer konunuza yazmadım bende arada yanlız tatile giderim bu sene 2 ci kez yanlız gideceğim ( eşim meslekte ve zoraki bir yanlızlık) ama inanın biran önce bitsede onunla tatile gitsem diye 4 gözle bekliyorum . Bu konuya gelince bu iyi niyetlilik felan değil sizin yaptığınız bu başka birşey . Umursamamak , önemsememek ve bence kocanızı pek sallamamak.

Mevzu zaman ayırmak aslında, evet. Bu da önemli bir detay.

Niye ben acayım ya.
Sız adama acıdınız kadını yerden yere vurdunuz.
O gorev sızın artık.
Ben bu kadar dert etmiyorum elalemin kocasını .
Dert edenler yapsın
Gözüm kalsa bende kadını yerden yere vururdum sızın gıbı.
Kıskanan bellı .hadı bakalım ac boregı sımdı

Pardon da neden çok samimi olmadığınız kız arkadaşınız sizin evinize çat kapı gelip, alkol alıp, siz yokken ilişkiniz hakkında eşinizle konuşup, üstüne yatıya kalıyor? Arkadaşınız tuhaf siz daha tuhafsınız. Önceki konunuza da baktım, en modern, en sıra dışı ilişkiyi siz yaşıyorsunuz dememizi mi bekliyorsunuz?

Birbirleriyle muhattap olmuyorlar ki kavga da edebilsinler.

Yooo gayet dert ediyorsunuz elalemin kocasını da hayatını da, çılgınca kişiselleştirdiniz olayı, konu sahibi bu kadar sinirlenmedi, güldü geçti, size ne oldu?

Ya Allah aşkına önce bir anadilini öğren de öyle millete laf sok. Hayır acaba İngilizce klavye mi kullanıyor da böyle yazıyor diye düşündüm ama küçük “ı” ingilizce klavyede yok. Kullanılmayan noktalı harfler, kelimeden sonra boşluk bırakılıp koyulan noktalama işaretleri… bir de profilde lisans mezunu yazıyor. Sayfalardır konuyu okuyordum tüm okuma zevkim bozuldu

Ben itiraf edeyim, aşırı kıskandım bir temas bağımlısı olarak.

Adamı nasil eğittiniz merak ettim . Misafire ikramları o getirir götürur dediğiniz için sordum

Kız gene kıskandığimız anlaşıldımı tüh ya bu sefer anlaşılmayacak sanmıştım kocasıyla aynı ortamda takılamayan evliliği nebiçimde kıskandım ama ve evet çok sexiyim cici kıss senin için üzüldüm

Maddi imkanlarını mi kıskanıyormuşuz? Ay ben onu bile anlamamışım salak salak gittim hee ben kocasıyla mesafeli ilişkisini kiskaniyom temas bağımlısı olarak dedim.

Bana uzulme ne olur kıyamam tombık abla

Kk ya uzun zaman sonra girdim ne göreyim yine aynı tas aynı hamam . Kafa gıdım yok , su eforuu!!! Keşke başka yerlerde sarf etseniz ,gerçekten büyük işsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…