Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırsın bi tek Ortadoğu ve Balkanlarda yaşanıyor bu aşk, Avrupa duygusuz, mekanik, robot gibi.
Bu tarz Avrupa Birliğindeki bütün ülkeleri kapsıyor değil miSey Avrupali hayat tarzi tam olarak ne demek? Avrupa'da dogup buyudum boyle bir tarz bilmiyorum, gormedim.
Bu tarz Avrupa Birliğindeki bütün ülkeleri kapsıyor değil mi
Esprilerin beyin yaşına göre yapma çok salak görünuyorsun yahu boy boy her halimin olduğu fotolarım dolu forum ben mi kompleksiyim kilolariyla sorunu olan sen mi ve evet özgüven dersen içinden geçerim sen aglama kilon var diyeOff ne uzattın ya saka yaptım sadece.
Ezık senın gıbılere denır .
Surda ıkı esprıyı bıle kaldıramıyorsyn kompleksli olduğun bellı .
Gun teyzelerı gıbı toplamıssın bır kac kısı etrafına bütün gun konu gelsede eglensek modunda takılıyorsun ablacım.
Aklınca laf soktun lafı yıyınce de aglamayacaksın o zaman.
Hadı uzulme
Tamam en ozguvenlı en seksı sensın.
Banu Alkan a tek rakıpsın
Çünkü bekarken zaten her şeye doyuyorlar, kendi yemeğini yapan donunu yıkayan parasını kazanan , saygınlığını kendilerine borçlu insanlar, kendini geliştirmiş rüşdünü ispatlamış bir Avrupalının evlenme nedeni de kolay kolay bunlardan biri olmadığı için evlilikleri de daha bir aşk ve sevgi üzerine kuruluyor haliyle.Emin ol cogu bizden daha cok aile kavramina bagli. Sonradan gorup duyunca insan bir afalliyor demek ki boyle bilinmedik tarzlar turuyor.
willy daha yakın geldi bana. Diğeri hâlâ çocukluğundan çıkmamış gibi bir etki yarattı bende.Bu tarz sadece willyy ve isabella yi kapsiyor :) cunku tarz olmak bunu gerektiriyormus.
En en en temel neden ne biliyor musun? "Sadece" artık cinsellik yaşayayım diye evlenmiyorlar. Evleneyim de rahatça sevişeyim artık diye evlenirsen, elbet o kişiye olan arzun dinince evlilik de kabak tadı verir.Çünkü bekarken zaten her şeye doyuyorlar, kendi yemeğini yapan donunu yıkayan parasını kazanan , saygınlığını kendilerine borçlu insanlar, kendini geliştirmiş rüşdünü ispatlamış bir Avrupalının evlenme nedeni de kolay kolay bunlardan biri olmadığı için evlilikleri de daha bir aşk ve sevgi üzerine kuruluyor haliyle.
Siz sistemli bilgi uydurmaya devam ediyorsunuz maşallah :) ben hangi yorumumda biz avrupaiyiz, artık o demekse. Şu tarzız bu tarzız hatta en tarz biziz dedim ki?Bu tarz sadece willyy ve isabella yi kapsiyor :) cunku tarz olmak bunu gerektiriyormus.
Ah çok teşekkürler :)))willy daha yakın geldi bana. Diğeri hâlâ çocukluğundan çıkmamış gibi bir etki yarattı bende.
Bize gün teyzesi diyorsun da,senin ne işin var o zaman burada?Ya da Willy hanım bu kadar Avrupai bir hayat yaşarken,neden burada konu açıp gün teyzelerinin fikrini almak istiyor?Off ne uzattın ya saka yaptım sadece.
Ezık senın gıbılere denır .
Surda ıkı esprıyı bıle kaldıramıyorsyn kompleksli olduğun bellı .
Gun teyzelerı gıbı toplamıssın bır kac kısı etrafına bütün gun konu gelsede eglensek modunda takılıyorsun ablacım.
Aklınca laf soktun lafı yıyınce de aglamayacaksın o zaman.
Hadı uzulme
Tamam en ozguvenlı en seksı sensın.
Banu Alkan a tek rakıpsın
Anlasilmayacagi için rahatım diyorsun yaniAy yine karışmış burası, ben zaten sırf sizin içiniz rahat etsin diye tamam gerçek değil, en iyi sizsiniz, bizimki evlilik değil, aile hiç değil, tatilimiz de tatil değil, hiçbir şey de normal değil bunları kabul ettim. :) Kadın da sizsiniz, en iyi koca da sizde, en çok sizinkiler seviyor sizi...
Ama neden hikaye uyduruyorsunuz bunu anlamıyorum? eşim ben tatildeyken grip geçirmiş serum almıs bana söylemedi, telefonda geçiştirdi diyorum. eşi kaza yapmış hastanelere düşmüş kadının haberi yok diyorsunuz :)) Eşim arkadaşlarıyla 1 hafta tatil yapıyor her yıl diyorum, adam kaçıp kendini villalara hapsetmiş, orada yaşıyormus diyorsunuz :))
Tamam size uygun değiliz anladım.
Bir de birisi fake olduğum için şikayet ettim dedi, bence herkes etsin nasıl anlaşılacaksa forum karar versin.
başkasına gitmek olarak düşündügünu sanmiyorum, ayrilma ihtimaliniz üzerine konuşmuş bence ve ben eşinizi tebrik ederim kaybetmeden kıymet bilen insan sayısı çok az sanırım.Bana güvenmiyor mu? yani ben mutsuz olsam baskalarına mı gideceğim,
Aynen aynen tam olarak böyle demek istemiştim.Anlasilmayacagi için rahatım diyorsun yani
Çok teşekkürler yorumunuz için, evet ben önce böyle yorumladım. Sanki bana yardımcı olmasa ben baskasına mı kaçacağım :) ama sonra daha iyi anladım. Arkadaşıma da önce takılmamıştım ama şimdi sorguluyorum. Daha az görüşmeyi düşünüyorum.başkasına gitmek olarak düşündügünu sanmiyorum, ayrilma ihtimaliniz üzerine konuşmuş bence ve ben eşinizi tebrik ederim kaybetmeden kıymet bilen insan sayısı çok az sanırım.
arkadasınizin ki tamamen patavatsizlik yerinizde olsam bir daha görüşmezdim.
Kilo vermek çok zor ve gerçekten irade gerektiren bir şey. Siz de baya yüksek kilodaymışsınız, ne güzel kilo vermeyi başarmışsınız. Tebrik ederim, yüksek kilolardan düşen insanları çok başarılı buluyorum, ben yapamazdım herhalde.Bide bilseki bunları hiç umursamayan bir kadınım 120 kiloykende burda boy boy fotolarım vardı zayıfladım gene var zayıflanır kilo alınır ama özgüveni naparsan yap varsa vardır yoksa yoktur beni böyle aşağilayicağını düşündü ama işte kendinim nasil bir ezik olduğu ortaya çikmış oldu sadece
Daha az görüşmenin çözüm olacağını düşünmüyorum, olayı kökünden halletmek lazım. Benzer bir olayı yaşamıştım. Bu cesareti nereden buluyor diye kendimi birkaç gün sorgulamıştım. O kadınla bir daha görüşmedim.Aynen aynen tam olarak böyle demek istemiştim.
Çok teşekkürler yorumunuz için, evet ben önce böyle yorumladım. Sanki bana yardımcı olmasa ben baskasına mı kaçacağım :) ama sonra daha iyi anladım. Arkadaşıma da önce takılmamıştım ama şimdi sorguluyorum. Daha az görüşmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler yorumunuz için. :) İnsallah böyle şeyler yaşanmaz ikimiz için de :) Ama bence eş gitmek istemedikten sonra kimse kimseden alamaz.Arkadaşınız çektiği aşk acısı, sizin eşinizle olan münasebetinizi kıskandırmış belli ki..
Ben siizin yerinizde olsam o kızı evime bir daha sokmam, bir daha da görüşmem. Bu soruyu soracak kadar bana uzak olan bir arkadaşım, eşimin bana olan ilgisini kıskanıp eşimi elimden bile almaya calışır
Hoş eşim gitmez ama, olsun ben yine de görüşmem
Bakalımm, zamanla ne olacak göreceğiz bu konuyu arkadaşıma da soracağım zaten. Siz halletmişsiniz, ne güzel :)Daha az görüşmenin çözüm olacağını düşünmüyorum, olayı kökünden halletmek lazım. Benzer bir olayı yaşamıştım. Bu cesareti nereden buluyor diye kendimi birkaç gün sorgulamıştım. O kadınla bir daha görüşmedim.
Bazı sorular anlamsız geliyor bana. Cevabı ne olabilir ki ? Ben eşinle yakınlaşmak istedim demeyecektir herhalde.Teşekkürler yorumunuz için. :) İnsallah böyle şeyler yaşanmaz ikimiz için de :) Ama bence eş gitmek istemedikten sonra kimse kimseden alamaz.
Bakalımm, zamanla ne olacak göreceğiz bu konuyu arkadaşıma da soracağım zaten. Siz halletmişsiniz, ne güzel :)