Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Anlamanıza sevindim, günümüzde "sanat sepet" "işleri"nden anlayan kaç kişi var ki? İltifatlarınız için de bir üye şey dememi uygun gördü " yok estagfurullah" :))

Eşinizin sizi sevdiğini ve bu yüzden kaybetmek istemediğini,arkadaşınızın da sizi bu sevgiye layık görmediğini anladım ben.Iyi niyet hissetmedim ben olsam mesafe koyarım o arkadaşa.

Kavga gürültü sevmiyorum diye yaşanmaya üşenmiş oldum şimdi de :) başka başka?
Kavga gürültü değil olay. Bu bir duruş meselesi. Şurda en halim selim en naif kadın bile eşine göz göre göre yanlayan birine yatak açmaz. Eşiniz araya yeşillik gibi bir şey hayatınızda.

Bence sizin bulunduğunuz yer iyi. Yazmaya devam edin. Hayal kurmak her zaman güzeldir.

Yok bir sonraki konu için çok farklı istekler geldi hepsini değerlendireceğim. Daha pastoral bir konu seçeceğim :)) Arkadaşımın adı Merve değil
Pastoral konu hakkında sizin bir gündeminiz mi var ki?
Organik pazardan aldığınız tereyağını mı şikayet edeceksiniz ay ilahi

Kavga gürültü değil olay. Bu bir duruş meselesi. Şurda en halim selim en naif kadın bile eşine göz göre göre yanlayan birine yatak açmaz. Eşiniz araya yeşillik gibi bir şey hayatınızda.
evliliğim yok, ilişkim yok, arkadaşım da yok, hatta ben bile yokum, bir de duruşum olmasın çok mu? Eşim de yeşillik olsun bu yaratıcı tanımınıza yazık olmasın :))
Bence sizin bulunduğunuz yer iyi. Yazmaya devam edin. Hayal kurmak her zaman güzeldir.
Tamam, siz buna da karar verdiğinize göre içim rahat etti şimdi.

Anlamanıza sevindim, günümüzde "sanat sepet" "işleri"nden anlayan kaç kişi var ki? İltifatlarınız için de bir üye şey dememi uygun gördü " yok estagfurullah" :))
Size iltifat etmedim. Sanırım okuduğunuzu anlamakta sorunlar yaşıyorsunuz. Olsun, üzülmeyin.

Yaptığım ironiyi anlamanız lazımdı, aşk olsun şu kadar süredir yazışıyoruz.
"Dağdan kestim kereste, gel bize bazı bazı" minvalinde cümleler kurarak ironi yaptığınızı sanmaniz gerçek manada ironik oldu yarattığınız kültürlü karakter karşısında. Uyuyun siz. Zihninizin dinlenmeye ihtiyacı var.

Evliliğiniz hakkında yorum yapmayacağım, herkesin doğrusu kendine siz böyle yaşamak istiyorsanız ve mutluysanız sizin karar ve hayatınız. Ancak arkadaşınız konusunda eğer konunuz gerçekse yapabileceğim tek yorum. Dün gece yaşadığınız şey alalade bir akşam ve arkadaş boşboğazlığı gibi durmuyor. Hiçbir kadın arkadaş gördüğü kadının kocasına o kadın seni haketmiyor mevalinde bu alt temalı böyle bir soru sormaz, o kadın bir hesap dahilinde oraya gelmiş, o gece o konuşma bile isteye yapılmış, kadın gelir gelmez sizi öyle bir ortama çekmiş. O kadının eşinize ilgisi var bana kalırsa ve eşinizde farkında ve bu o akşama has bir konuşma değil. Daha önceside.var o muhabbetin. Zira böyle hadsizce konuşan bir insana eşinizin verdiği cevapta çok silik ve rahatsız olması gereken bir durum. Ayrıca size bu konuşmayı anlatıp uyarmadıysa bu da ayrıca şüphelrnmeniz gereken bir durum. Zira belki çok bireysel takıldığınızdan farkında değilsiniz bilemiyorym ama eşinizle sizin arkadaşınız arasında sizin düşündüğünüzden daha farklı ve sizin olmadığınız ortamlarda samimi konuşmalar geçmiş bana kalırsa. Zira hiçbir kadın yüz bulmadığı ve çok samimi olmadığı bir adama böyle sorular soracak haddi bulamaz. Hadi sarhoştu saçmaladı desek bunu sizin olmadığınız anı kollayarak söylemesi baz alındığında kafasının çok da gidik olduğu ve saçmaladığı ihtimalini ortadan kalkıyor. Bence asıl dikkat etmeniz gereken yer burası. Zira öncesi olmayan böyle hadsizce bir soruda normal bir erkeğin veteceği cevap ve tepki sert olurdu. Zira sorunun aslında temelinde karşı tarafı güzelleyerek aslınsa o kadın seni haletmiyor deme çabası o kadar belli ki. Bence siz bazı şeyleri kaçırmışsınız, daha iyi gözlem yapmanızı tavsiye ederim.

Hakikaten yani hem adama üzülüyor hem de servis yaptıklarını zıkkımlanıyor adam alkol alıyor dışarı gidip bunun için. Madem elin kocasını neden zahmete sokuyosun adamın gözüne gözüne şov yapmış üzüldüm sana diye, e madem b*k iç git nerde zıkkımlanıyosan zıkkımlan başçavuşun eşşeği miyim ben bi de arkamdan adama fit vermeye çalışıyosun bas tekmeyi gitsin

Direkt yeni uyemisiniz diye baktim. Yeni uye yazmasa da 4 ekimde üye olmussunuz. Fantazi gibi geldi bana.

Genc kiz evli ciftin evine teselliye geliyor, alkol alinip gece evlerinde kaliyor. Genc kizin eşe sorusu...

Tabak çanak taşımadığı için eşini kayıpedeceğini düşünen bir erkekte değişik geldi doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…