Sistemli bir şekilde her yazdığımdan baska anlam çıkarıyorsunuz hanımefendi, sebebi ne? Ben ihtimal yok demiyorum, mesajımda da yazıyor, yarınımızın garantisi yok. Ama ben ne olursa olsun, birbirimize yanlıs yapmayacağımıza güçlü inanıyorum.Kusura bakmayın ama insan anasını babasını evladını kardeşini siliyor. Eş dediğin şeyi elbette kaybedersin. Bin türlü ihtimal var. Cool olmuyorsunuz böyle abartılı insan doğasına aykırı şeyleri yazınca komik oluyorsunuz
Peki eşinize sordunuz mu neden öyle düşündüğünüÇok özür dilerim yorumunuzu atlamışım. Yani eşim sadece severek yapıyorum deyip konuyu geçiştirebilirdi. Eşimin bana bir arkadaşı aynı şeyi sorsa, ben severek yapıyorum deyip geçerdim. kaybetme korkusu diye eklemesi garip geldi, bir de yanımda kalsın diye dedi, kaçıyor muyum ben bir yere :)) Ama yorumları okudukça yanlıs yorumladığımı da düşünüyorum şu an.
Hiç böyle düşünmüyorum. Siz benim yanıtlarımı dikkatle analiz ediyorsunuz ama bu kadar alaycı, çirkin yorumlara da bir göz atın. ben de cevaplarımı buna göre şekillendiriyorum.
Teşekkür ederim. Ama ben cepte görmesi gibi değil de güvensizlik gibi gelmişti, sanki bana güvenmiyor da korkuyor gibi... Ama şimdi yanlıs yorumladığımı da düşünüyorum.Derdinizi eşinizin sizi cepte görmemesi diye özetliyorum şu an.
Bu iyi bir şey, tadını çıkarın.
Ben de aslında bunu demek istiyorum, çok doğru nokta, teşekkür ederim. Yani eşim belki bana yardım ediyor, dün gece de gerçekten normalin üzerinde efor sarfetti ama bu eforun cevabı "yanımda kalsın diye, kaybetmekten korkmak.." vb şeyler olunca garip geldi.Peki eşinize sordunuz mu neden öyle düşündüğünü
Ben olsam sizi dinledim neden böyle düşünüyorsun diye sorardım
Belki bilmediğiniz korkuları var
Sizin gibi bakmıyor olabılır evliliğinize
Herkes sevdiğini kaybetmekten korkar ama tabak canak taşımadım diye kaybedeceğimi düşünmem
Burası forum yapacak bir şey yok. Ya yaşınız küçük deneyimsizsiniz. Ya fakesiniz. Yada eşiniz uyanık sizi manipüle etmiş siz de güzel yutmuşsunuz bireysel özgür fln diye ekmeğine yap sürüyorsunuz.Sistemli bir şekilde her yazdığımdan baska anlam çıkarıyorsunuz hanımefendi, sebebi ne? Ben ihtimal yok demiyorum, mesajımda da yazıyor, yarınımızın garantisi yok. Ama ben ne olursa olsun, birbirimize yanlıs yapmayacağımıza güçlü inanıyorum.
Cool falan olmaya çalışmıyorum, bu yazdıklarımın nesi cool zaten? kendi hislerimi yazıyorum, size komik geldiyse de sizin mizah anlayısınızdır bir şey diyemiyorum. Ama rica ediyorum her yazdığımdan farklı anlam çıkarmaya çalışmayın.
Ne olursa olsun benden vazgeçmez/beni bırakmaz/gitmez gibi söylemler cepte demek oluyor.Teşekkür ederim. Ama ben cepte görmesi gibi değil de güvensizlik gibi gelmişti, sanki bana güvenmiyor da korkuyor gibi... Ama şimdi yanlıs yorumladığımı da düşünüyorum.
Şöyle davranıyorsunuz: hayat, evlilik, ilişki, fake olmak gerçek olmak... vb gibi her şeyin tanımını siz yazdınız ve mutlak doğru onun dışına çıkılırsa gerçek olamaz. Ama herkesin ilişkisi, evliliği farklı olabilir, sizin olmaz dediğiniz şeyi biz yaşıyoruz yani ne yapabilirim. Siz rahat edin diye yalan mı söyleyeyim, gerçekten biz bireysel çok zaman geçiriyoruz birlikte daha az zaman geçiriyoruz (%70- %30 diyelim), böyle de mutlu hissediyoruz, olamaz mı?Burası forum yapacak bir şey yok. Ya yaşınız küçük deneyimsizsiniz. Ya fakesiniz. Yada eşiniz uyanık sizi manipüle etmiş siz de güzel yutmuşsunuz bireysel özgür fln diye ekmeğine yap sürüyorsunuz.
Başka mantıklı açıklaması yok.
Totalde bireysel yaptıkların yüzde 70 beraber yaptığın yüzde 30 sa üzgünüm orda bir hata vardır bunun adı da evlilik değildir. Hayat böyle bir şey değil.
Ben böyle düşünsün de istemem tabi ki, beni üzerse kötülük yaparsa herkes gider ben de giderim tabi. Ama emin olması ve güvenmesi gereken şey ne olursa olsun beni bırakmaz değil de, zaten aramızda kötü bir şey yaşanmaz, ya ne o bana ne ben ona kötü bir şey yapmayız ki. Evet sadece seviyorum değer veriyorum dese hosuma giderdi zaten ama kaybetmemek için, yanımda kalsın diye de ekleyince garip geldi. O yüzden bu konuyu açtım zaten, yoksa herkesin hosuna gidebilecek şeyler söyledi zaten :) Benim takıldığım noktayı anladığınızı düşünüyorum bu yüzden yorumunuz benim için önemli, teşekkür ederim.Ne olursa olsun benden vazgeçmez/beni bırakmaz/gitmez gibi söylemler cepte demek oluyor.
Soru zaten güvenle ilgili değil.
Eşinin gönlünü neden hoş tutuyorsun?
Seviyorum, değer veriyorum, incitip, kırıp, bıktırıp kaybetmek istemem gibi..
Ben hoş tutmazsam başkasına gider demek istememiştir. Kendine saygısı olan demez en azından.
Aranızda kötü şeyler yaşanacak.Ben böyle düşünsün de istemem tabi ki, beni üzerse kötülük yaparsa herkes gider ben de giderim tabi. Ama emin olması ve güvenmesi gereken şey ne olursa olsun beni bırakmaz değil de, zaten aramızda kötü bir şey yaşanmaz, ya ne o bana ne ben ona kötü bir şey yapmayız ki. Evet sadece seviyorum değer veriyorum dese hosuma giderdi zaten ama kaybetmemek için, yanımda kalsın diye de ekleyince garip geldi. O yüzden bu konuyu açtım zaten, yoksa herkesin hosuna gidebilecek şeyler söyledi zaten :) Benim takıldığım noktayı anladığınızı düşünüyorum bu yüzden yorumunuz benim için önemli, teşekkür ederim.
Şöyle davranıyorsunuz: hayat, evlilik, ilişki, fake olmak gerçek olmak... vb gibi her şeyin tanımını siz yazdınız ve mutlak doğru onun dışına çıkılırsa gerçek olamaz. Ama herkesin ilişkisi, evliliği farklı olabilir, sizin olmaz dediğiniz şeyi biz yaşıyoruz yani ne yapabilirim. Siz rahat edin diye yalan mı söyleyeyim, gerçekten biz bireysel çok zaman geçiriyoruz birlikte daha az zaman geçiriyoruz (%70- %30 diyelim), böyle de mutlu hissediyoruz, olamaz mı?
Yani şöyle deseniz anlayacağım, size uygun değil, siz böyle bir şey yaşamazsınız, tercih etmezsiniz buna saygı duyuyorum. Ama sürekli böyle bir şey olamaz, mümkün değil, şu değil bu değil demenizi anlayamıyorum.
Eşimin beni neden kullansın, aynı şartlara sahibiz karşılıklı. Bu şartlara sadece o sahip olsa ben olmasam belki böyle düşünmenizi anlayacağım.
Evet burası forum ben daha birkaç gündür buradayım, buradaki yorumlara değer veriyorum o yüzden yazıyorum.
O kadar anlamsız ki yorumlarınız, her şeyi birbirine karıştırıp bir yere varmaya çalışıyorsunuz, açık arar gibi. Bir önceki konudaki fake olma ihtimaliyle bu konunun bir ihtimali var mı? hem orada herkes diğer konularını da yorumlayıp fake baslık kişi demişlerdi ben de onlara katıldım, eşim grup sex istiyor normal mi diye sorulmustu ben de oraya eğer fake olarak yazdıysan... fake değilsen de şöyle şöyle yap diye yazmıstım. Yani bana yapılan gibi, bu gerçek olamaz sen fakesin sus deyip alay etmedim.Ilk konunuzu actiginiz zaman baska konuya gidip fake yazan siz degil miydiniz? O zaman elestirdiginiz seyleri siz de yapmayacaksiniz ki hakli bir elestiri olsun. Fake dediginiz konuda konu sahibi normal mi diye soruyordu ya sizin konulariniz da bir o kadar anormal. Daha dun baska konuya gelip es ailesine araba almayi ve kardesi evlendirip bileziklerini almayi cok normal goruyordunuz. Herkesin evliligi ayni olamaz, herkes ayni karakterde de olamaz ona kimsenin itirazi yok zaten. Her yazdiginiz ve her konunuz o kadar evlilikten uzak ki, o kadar dogalliktan uzak ki muhtemelen sizin bir evlilik tecrubeniz olmadigi icin aaa neden inanmiyorlar ki diyorsunuz. Ama sarjli konu hic olmamis benden soylemesi. Daha iyi kurgulayin derim. Ilk konunuzla hic ortusmuyor ama biz cok saapmadik zaten aynen devam.
İnşallah böyle şeyler yaşanmaz, ben yaşanmayacağına güçlü inanıyorum.Aranızda kötü şeyler yaşanacak.
Kesin bilgi yayın :))
Hayat böyle bir şey.
Aksini düşünmek toyluk olur.
Bilerek isteyerek yapar, kötü biri vs anlamında değil bu.
Yada aldatır, döver de değil. Kötü bir şey bunlarla sınırlı değil.
Canınızın sıkkın olduğu bir gün üzerinize gelir, siz bir yanlış anlaşılma sonucu istemediğiniz şeyler söylersiniz, bir olayda inatlaşasınız gelir vs vs…
Sevgilinizle değil, herkesle böyledir.
Ya ahahahahahah bayılıyorum sana, villa mı tutuyormuş kocası, eski konuyu bilmiyorum, bakmıcam da zaten, hiç canım istemiyor.Geçen konuda kocasına villa tutup Rus ayıklıyor dedik ya, hemen kocam bana aşık beni kaybetmek istemiyorrrr bana kul köleeeee diyerekten konu açmış.
Canım bu kul köle olanlar daha çok aldatıyor şimdi eminim Rus ayıkladığına. Daha bunun yeni yaptılar dizisini ya, ben çok güçlü kadınım tapılasıyım kocam da taşşşş gibi bana çok alık beni kaybetmek istemiyor.
Valla 20 cm, en az bir saat çıkarmadan beş desen belki kıskanırız kanka. Bi dahakine böyle seksli konu aç. Daha çok rağbet görür.
Allah’ın manyağı geliyor burada konu açıp kendini rahatlatıyor ya yazmayın şuna.
Gerçekten ne kadar çirkin yazıyorsunuz, bir önceki konuda da size cevap vermeme kararı almıştım, bu konuda da aynı şeyi yapacağım. Kusura bakmayın bizim aynı şeyi tartışıp, fikir alışverişinde bulunma ihtimalimiz hiç yok. Keşke olsaydı.Geçen konuda kocasına villa tutup Rus ayıklıyor dedik ya, hemen kocam bana aşık beni kaybetmek istemiyorrrr bana kul köleeeee diyerekten konu açmış.
Canım bu kul köle olanlar daha çok aldatıyor şimdi eminim Rus ayıkladığına. Daha bunun yeni yaptılar dizisini ya, ben çok güçlü kadınım tapılasıyım kocam da taşşşş gibi bana çok alık beni kaybetmek istemiyor.
Valla 20 cm, en az bir saat çıkarmadan beş desen belki kıskanırız kanka. Bi dahakine böyle seksli konu aç. Daha çok rağbet görür.
Allah’ın manyağı geliyor burada konu açıp kendini rahatlatıyor ya yazmayın şuna.
Fantezi değil ki gerçek bunlar, sana müstahak bu dil.Gerçekten ne kadar çirkin yazıyorsunuz, bir önceki konuda da size cevap vermeme kararı almıştım, bu konuda da aynı şeyi yapacağım. Kusura bakmayın bizim aynı şeyi tartışıp, fikir alışverişinde bulunma ihtimalimiz hiç yok. Keşke olsaydı.
Sizi eğlendirecek bir konu açmak isterdim ama inanın fantezileriniz benim kurgulayamayacağım kadar çirkin.
O yüzden diğer üyelerin konu isteklerini belki dikkate alırım, takipte kal ama kesin.
Madem kendinizden bu kadar eminsiniz,neden her yoruma böyle uzun uzun cevaplar yazıyorsunuz?Hiç uşenmiyorsunuz da,üç cümleden fazla cümle kurup yazmak beni yorar mesela,bu kadar uzun uzadıya anlatmak yerine cevap vermeyerek ya da kısa cevaplar yazarak umursamadığınızı belli edebilirsiniz.Tamam en ideal çift sizsiniz bunu anladık zatenO kadar anlamsız ki yorumlarınız, her şeyi birbirine karıştırıp bir yere varmaya çalışıyorsunuz, açık arar gibi. Bir önceki konudaki fake olma ihtimaliyle bu konunun bir ihtimali var mı? hem orada herkes diğer konularını da yorumlayıp fake baslık kişi demişlerdi ben de onlara katıldım, eşim grup sex istiyor normal mi diye sorulmustu ben de oraya eğer fake olarak yazdıysan... fake değilsen de şöyle şöyle yap diye yazmıstım. Yani bana yapılan gibi, bu gerçek olamaz sen fakesin sus deyip alay etmedim.
Yani sizi inandırmaya çalışacak değilim gerçekten, ne yapayım evlilik cüzdanımı mı paylaşayım? :)) Siz de inanmayıverin ne yapayım yani.
Ama şu açıdan bakın bence, dünya sizin yaşadığınız kadar değil, böyle hayatlar da var ve yaşanıyor.
Oyun oynuyorlar güya kocası ve erkek arkadaşları yılda birkaç defa. Biosuna göre Antalya’da yaşıyor. Zaten ne olduğu belli değil adamın belki de bambaşka bir hayatı karışı çocuğu var. Korku filmi gibi.Ya ahahahahahah bayılıyorum sana, villa mı tutuyormuş kocası, eski konuyu bilmiyorum, bakmıcam da zaten, hiç canım istemiyor.
O kadar anlamsız ki yorumlarınız, her şeyi birbirine karıştırıp bir yere varmaya çalışıyorsunuz, açık arar gibi. Bir önceki konudaki fake olma ihtimaliyle bu konunun bir ihtimali var mı? hem orada herkes diğer konularını da yorumlayıp fake baslık kişi demişlerdi ben de onlara katıldım, eşim grup sex istiyor normal mi diye sorulmustu ben de oraya eğer fake olarak yazdıysan... fake değilsen de şöyle şöyle yap diye yazmıstım. Yani bana yapılan gibi, bu gerçek olamaz sen fakesin sus deyip alay etmedim.
Yani sizi inandırmaya çalışacak değilim gerçekten, ne yapayım evlilik cüzdanımı mı paylaşayım? :)) Siz de inanmayıverin ne yapayım yani.
Ama şu açıdan bakın bence, dünya sizin yaşadığınız kadar değil, böyle hayatlar da var ve yaşanıyor.