Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Zaten ilişkiler üzerine konuşmuşsunuz.sanirim erkek arkadaşıyla sorunu var.esiniz ve sizin aranızdaki ilişkiyi görünce imrenmiş olabilir.takilmanizi anlamadım.bunu geçtim, eşim neden beni.kaybetmekten korkuyor demissiniz?yahu insan sevdiğini hep kaybetmekten korkar. Sonrasında sarfettiğiniz cümleler ve buna takilmaniz çok manasiz geldi.ne yani ,esiniz sizi kaybetmekten korkmasın mi?korkmuyorsa sevmiyor demektir.

eşiniz olması gereken cvbı vermiş. sizi mutsuz etse sıkıntı çıkarsa bırakırsınız.benimde eşim bana problem çıkarsa bende giderim mustsuz yaşamaktansa gideriz

Arkadaşınıza ne eşinizle sizin aranızdaki muhabbetten?
Böyle erkek pof poflayıcı kadın yerici kadınlardan nefret ederim araya nifak tohumu ekmek ister gibi
Gitsin acısını evinde yaşasın yanınıza vakitli vakitsiz gelmesin

Tüh neden söylediniz, tüm niyetimi herkes anlamış oldu şimdi, ben söylediğiniz gibi çoğunluk anlamaz sanıyordum, sizi atlamışım. arkadaşlar şaka falan ama neden böyle bir şey yaptığımı düşünüyorsunuz? yani bu bana, size ne verebilir ki? :)

Çok yaratıcısınız, tabi ki ben bu konuyu çalışır, yazarım siz de okur üzerine konusursunuz. Sizi mi kıracağım. Ama siz de hiç fena değilsiniz , bir düşünün kariyerinizde.

Evet ben de bu şekilde düşündüm arkadaşım hakkında ilk, ama şimdi burada bu kadar tepki gelince sorguluyorum :) eşimin de kötü niyetle söylemediğini biliyorum ama tuhaf geldi korkması gerçekten, ben de onu çok seviyorum ama kaybetmekten korkmuyorum :) teşekkürler yorumunuz için.

Daha öncede sordum cevap vermedınız
Sizce ne demeliydi eşiniz

Siz olsaydınız yerıne ne derdınız

ben olsam o arkadaşla arama mesafe koyardım öyle biri evinize gelmemeli bence . arkanızdan hemen fitne fesatlık peşine girmiş sıkıntılı tip ne gereksiz konuşmuş

Kendinize sorun.
Kendinizi olmayan biri gibi gösteren sizsiniz. Bize ne verecek

Ben arkadasınız denılen kişinin tavrını normal bulmadım. Esınız de samımıyetınre sasırıp cevap vermıs olabılır

Bi ara hastalarının anlattıklarını burada kendi başından geçiyormuş gibi anlatıp derman arayan bir psikolog vardı o aklıma geldi.

Bencede yahu, bence üyenin yorumlarına hiç cevap yazılmamalı, buradaki e-günlüğüne yazıp yazıp dursun, o derece irite eden bir kişilik. Prim vermeye zerre gerek yok.
O kişilikte biri gelip buraya o demek istedi,bu ne yapmaya çalıştı diye sormaz.İki konuda o kadar çelişkili ki,dediğiniz gibi cevap yazmaya bile gerek yok ama geyiğe sardi tabi biraz da burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…