Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

İnsanlar bana hakaret etmediği sürece ben yazılanları cevaplıyorum, buraya yorum yazın diye konu açıyoruz, yorum gelince de cevaplamamak sanki ayıp gibi geliyor bana o yüzden hem kendimi açıklıyor hem de karşıdakini anlamaya çalışıyorum. Ben ideal çiftiz hiç demedim bunu sizin gibi yorum yapanlar söylüyor.
Tavsiyenize uyup umursamadığım kişilere cevap vermeyeyi de deneyebilirim.

Bence siz benim diğer konudaki yorumumu gayet iyi anladınız, ben de sizin niyetinizi anlıyorum yazdıklarınızın amacını anlayamasam da. Siz de beni anlamsız buluyorsanız, uzatmayalım bu tartışmanın kimseye bir faydası olmayacak.

Kiralık villada her yıl birkaç kere ne oyunuymuş o öyle?

Söyledikleri yemeğin karton kapağını koparıp paketin yanında gelen plastik çatal bıçak ile yemeği yediklerine yemin edebilirim ama ispat edemem

Toplaşıyorlarmış pes fifa turnuvası yapıyorlarmış. Tamam da diğer adamların karılarının haberleri var mı acaba belli değil. Bir de adamı arayamıyor bile Napiyorsun ne ediyorsun diye. Haber yok kimle belli değil.

Tartisacak bir seyimiz yok zaten. Siz konu acmissiniz cevap yazmissiniz ben de sizin cevaplarinizla yaptiklarinizin ortusmedigini yazdim hepsi bu.

Çok enteresan. O telefon 1 kere bile açılmazsa mevzu çıkarırım. Tamam siyam ikizi olmadık evlendik diye, o kadar da değil lakin.

Ayyy hayalimdeki evlilik modeli yazanlari ne cabuk unuttunuz :)

Çok enteresan. O telefon 1 kere bile açılmazsa mevzu çıkarırım. Tamam siyam ikizi olmadık evlendik diye, o kadar da değil lakin.
Aynen ya hayır ben çok mükemmelim demem bu konuda ben de çok panik bir insanım. Ama ulaşamazsam adama çıldırırım herhalde. Bir şey mi oldu öldü mü kaldı mı, kim yanında yani bu kadar mı umursanmaz adam.

Hayır sanki adam naptı ben anlamadım sanki mantı açtı. Masaya iki tabak çatal kaşık koymuştur şarabı açmıştır daha ne ben anlamadım. Arkadaş falan yok bu hikayede, eğleniyor bizle

Ben cevaplayayım size diğer üye yine yazmadığım şeyleri yazmış :)
Eşim çocuklar arkadaşlarıyla taa lise yıllarından beri bilgisayar oyunu oynuyor, eskiden okuldan kaçıp yaptıkları oyun oynama toplanmalarını, üniv döneminde ve sonrasında yıllarca online devam ettirdiler.
Yılda 1 kez bu arkadaşlarıyla toplanıp bir villa kiralayıp oyun turnuvası yapıyorlar, herkes baska ilden geliyor, bilgisayarlarını bile götürüyorlar, ekipler oluşuyor saatlerce oyun oynuyorlar . Bana da komik geliyor, kocaman adamlar çocuk gibi saatlerce oyun oynuyorlar. Tabi yüzüyorlar, mangallar yapıyorlar vb ama en çok oyun oynuyorlar. Geleneksel her yıl böyle. Ben ve eşler/sevgililer bu aktiviteye katılmıyoruz, çünkü sıkıcı bize göre :) Üyenin söylediği gibi haberimiz de yok değil, rahatsız etmemek için eşimi gün için de çok nadir ararım, sorarım. O da keyfine bakar, olay bu.
Tabi üyeye kalsa ruslar, 20 cmler, aldatmalar , diziler falan....

Kocani parmağınıda oynatıyorsun. Aferin.

Beton yetse bazı heykeller dikilir. Ama yetmiyor..

Sizi anladık da diğer adamların eşleri de hesapsızca gönderiyorlar yani eslerini "oyun turnuvasina"?

Ama misafiri birlikte agirlamislar ben sok falan oldum sizi bilmem

Sizi anladık da diğer adamların eşleri de hesapsızca gönderiyorlar yani eslerini "oyun turnuvasina"?
bizim dışımızda sadece bir arkadaşı evli, diğerlerinden ilişkileri olan var, bekar olan var. Evet eşler sorun çıkarmıyor "oyun tunuvasına".
Neden çıkarmamız gerekiyor bunu da anlamıyorum ama bu konuyu hiç tartışmayalım arkadaşlar çok kızıyor üzülüyorum :))
Yani ne güzel arkadaşlarıyla eğleniyor, bunun nesi kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…