Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Madem kendinizden bu kadar eminsiniz,neden her yoruma böyle uzun uzun cevaplar yazıyorsunuz?Hiç uşenmiyorsunuz da,üç cümleden fazla cümle kurup yazmak beni yorar mesela,bu kadar uzun uzadıya anlatmak yerine cevap vermeyerek ya da kısa cevaplar yazarak umursamadığınızı belli edebilirsiniz.Tamam en ideal çift sizsiniz bunu anladık zaten🤗.
İnsanlar bana hakaret etmediği sürece ben yazılanları cevaplıyorum, buraya yorum yazın diye konu açıyoruz, yorum gelince de cevaplamamak sanki ayıp gibi geliyor bana o yüzden hem kendimi açıklıyor hem de karşıdakini anlamaya çalışıyorum. Ben ideal çiftiz hiç demedim bunu sizin gibi yorum yapanlar söylüyor.
Tavsiyenize uyup umursamadığım kişilere cevap vermeyeyi de deneyebilirim.

Ben kendi adima sizin yaziklarinizda bir anlam aramiyorum cunku yok. Sizin fake dediginiz konular gercek hayatta hic olmuyor mu saniyorsunuz? Olmuyorsa bu tanimlar nerden cikmis olabilir sizce? O fake dediginiz konu ne kadar degisikse sizin evlilige dair anlattiklarinizla yarisir. Hani demissiniz ya dunya sizin yasadiginiz kadar degil kendi yazdiklarinizi yine kendiniz curutuyorsunuz. Ha fake deyip alay etmedim demissiniz dogru kendinize baska ugraslar bulmanizi tavsiye ederim demistiniz. 🙃
Bence siz benim diğer konudaki yorumumu gayet iyi anladınız, ben de sizin niyetinizi anlıyorum yazdıklarınızın amacını anlayamasam da. Siz de beni anlamsız buluyorsanız, uzatmayalım bu tartışmanın kimseye bir faydası olmayacak.

Oyun oynuyorlar güya kocası ve erkek arkadaşları yılda birkaç defa. Biosuna göre Antalya’da yaşıyor. Zaten ne olduğu belli değil adamın belki de bambaşka bir hayatı karışı çocuğu var. Korku filmi gibi.

Tabi gerçekse.
Kiralık villada her yıl birkaç kere ne oyunuymuş o öyle?🥴

Kari koca her konuşmalari da dizi gibi. 😂
İki tabak çanak taşidi diye kimse eşime niye bu kadar çaba harciyorsun demedi, keşke soran olsaydi
😬
Ama dayanamadim ben sordum eşime, boyle bir soru gelse ne cevap verirdin diye "Ciriyi seviyorum" derdim dedi. Kisa ve net
😂
Hiç laf bilmiyor ki yok kaybetmekten korktugum için, yanimda kalmaya devam etsin diye bu tabak catali taşiyorum desin. 🥺
Söyledikleri yemeğin karton kapağını koparıp paketin yanında gelen plastik çatal bıçak ile yemeği yediklerine yemin edebilirim ama ispat edemem🤣

Toplaşıyorlarmış pes fifa turnuvası yapıyorlarmış. Tamam da diğer adamların karılarının haberleri var mı acaba belli değil. Bir de adamı arayamıyor bile Napiyorsun ne ediyorsun diye. Haber yok kimle belli değil.

Bence siz benim diğer konudaki yorumumu gayet iyi anladınız, ben de sizin niyetinizi anlıyorum yazdıklarınızın amacını anlayamasam da. Siz de beni anlamsız buluyorsanız, uzatmayalım bu tartışmanın kimseye bir faydası olmayacak.

Tartisacak bir seyimiz yok zaten. Siz konu acmissiniz cevap yazmissiniz ben de sizin cevaplarinizla yaptiklarinizin ortusmedigini yazdim hepsi bu.

Toplaşıyorlarmış pes fifa turnuvası yapıyorlarmış. Tamam da diğer adamların karılarının haberleri var mı acaba belli değil. Bir de adamı arayamıyor bile Napiyorsun ne ediyorsun diye. Haber yok kimle belli değil.
Çok enteresan. O telefon 1 kere bile açılmazsa mevzu çıkarırım. Tamam siyam ikizi olmadık evlendik diye, o kadar da değil lakin.

Ayyy hayalimdeki evlilik modeli yazanlari ne cabuk unuttunuz :)

Çok enteresan. O telefon 1 kere bile açılmazsa mevzu çıkarırım. Tamam siyam ikizi olmadık evlendik diye, o kadar da değil lakin.
Aynen ya hayır ben çok mükemmelim demem bu konuda ben de çok panik bir insanım. Ama ulaşamazsam adama çıldırırım herhalde. Bir şey mi oldu öldü mü kaldı mı, kim yanında yani bu kadar mı umursanmaz adam.

Hayır sanki adam naptı ben anlamadım sanki mantı açtı. Masaya iki tabak çatal kaşık koymuştur şarabı açmıştır daha ne ben anlamadım. Arkadaş falan yok bu hikayede, eğleniyor bizle

Ben cevaplayayım size diğer üye yine yazmadığım şeyleri yazmış :)
Eşim çocuklar arkadaşlarıyla taa lise yıllarından beri bilgisayar oyunu oynuyor, eskiden okuldan kaçıp yaptıkları oyun oynama toplanmalarını, üniv döneminde ve sonrasında yıllarca online devam ettirdiler.
Yılda 1 kez bu arkadaşlarıyla toplanıp bir villa kiralayıp oyun turnuvası yapıyorlar, herkes baska ilden geliyor, bilgisayarlarını bile götürüyorlar, ekipler oluşuyor saatlerce oyun oynuyorlar . Bana da komik geliyor, kocaman adamlar çocuk gibi saatlerce oyun oynuyorlar. Tabi yüzüyorlar, mangallar yapıyorlar vb ama en çok oyun oynuyorlar. Geleneksel her yıl böyle. Ben ve eşler/sevgililer bu aktiviteye katılmıyoruz, çünkü sıkıcı bize göre :) Üyenin söylediği gibi haberimiz de yok değil, rahatsız etmemek için eşimi gün için de çok nadir ararım, sorarım. O da keyfine bakar, olay bu.
Tabi üyeye kalsa ruslar, 20 cmler, aldatmalar , diziler falan....

misafirimiz gelecekse ben misafir öncesi tüm hazırlıkları yaparım, yiyecekler-içecekler-siparişler vb kullanılacak servisler vb bile hazır olur. Misafir geldikten sonra da yerimden hiç kalkmam tüm servisi eşim yapar, ben konuklarla ilgilenirim. Aramuzda bu şekilde bir sorumluluk paylaşımı var ikimiz için de en kolayı böyle, hem ben daha sosyal, konuskan olduğum için misafirlerimi hiç yalnız bırakmamış oluyorum, hem de eşim öncesini planlamaktan hoslanmıyor hangi tatlı ne ile yenir, yemekler, tabak seçimi-masa düzeni vb çok anlamıyor :)
Kocani parmağınıda oynatıyorsun. Aferin.

Diğer konunuza gelen olumsuz yorumlardan sonra bakın kocam neler yapıyor, neler söylüyor benim için demek gibi birşey olmuş bu konunuz.

Eşinizin söylediklerinde rahatsız olacak birşey yok çünkü. O sözlerde sorun aramaya çalışmanız çok manasız olurdu tek başına.

Konu da cok hoş, aslında çok samimi olmadığınız arkadaşınızın şarjı bitiyor, ayakları sizin eve getiriyor kendini. Dizi sözleri gibi mübarek.
Sonra bir kahve içip kalkabilecek mevzuyu uzatıp sizde kalmasına kadar getirmeniz, siz çıkınca hemen eşinize soru sorması, sizin aslında tabi ki konuşulanları dinlemek istemeyip bir şekilde kulak misafiri olmanız falan.
Çok hoş konularınız masallah. :nazar:

Beton yetse bazı heykeller dikilir. Ama yetmiyor.. 💜💜

Ben cevaplayayım size diğer üye yine yazmadığım şeyleri yazmış :)
Eşim çocuklar arkadaşlarıyla taa lise yıllarından beri bilgisayar oyunu oynuyor, eskiden okuldan kaçıp yaptıkları oyun oynama toplanmalarını, üniv döneminde ve sonrasında yıllarca online devam ettirdiler.
Yılda 1 kez bu arkadaşlarıyla toplanıp bir villa kiralayıp oyun turnuvası yapıyorlar, herkes baska ilden geliyor, bilgisayarlarını bile götürüyorlar, ekipler oluşuyor saatlerce oyun oynuyorlar . Bana da komik geliyor, kocaman adamlar çocuk gibi saatlerce oyun oynuyorlar. Tabi yüzüyorlar, mangallar yapıyorlar vb ama en çok oyun oynuyorlar. Geleneksel her yıl böyle. Ben ve eşler/sevgililer bu aktiviteye katılmıyoruz, çünkü sıkıcı bize göre :) Üyenin söylediği gibi haberimiz de yok değil, rahatsız etmemek için eşimi gün için de çok nadir ararım, sorarım. O da keyfine bakar, olay bu.
Tabi üyeye kalsa ruslar, 20 cmler, aldatmalar , diziler falan....
Sizi anladık da diğer adamların eşleri de hesapsızca gönderiyorlar yani eslerini "oyun turnuvasina"?

Kocaları istediği zaman arkadaşlarıyla dışarı çıksa, haber vermeden sabahlasa, yıllık izninin büyük kısmını oyun oynamak için arkadaşlarına ayirsa kıyameti koparırlar ama sorsan hayallerindeki evlilik. :KK70:

Ama misafiri birlikte agirlamislar ben sok falan oldum sizi bilmem 🤣

Sizi anladık da diğer adamların eşleri de hesapsızca gönderiyorlar yani eslerini "oyun turnuvasina"?
bizim dışımızda sadece bir arkadaşı evli, diğerlerinden ilişkileri olan var, bekar olan var. Evet eşler sorun çıkarmıyor "oyun tunuvasına".
Neden çıkarmamız gerekiyor bunu da anlamıyorum ama bu konuyu hiç tartışmayalım arkadaşlar çok kızıyor üzülüyorum :))
Yani ne güzel arkadaşlarıyla eğleniyor, bunun nesi kötü

X