Arkadaşım eşime neden bunu sordu? Eşimin cevabı kafamı karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşınızın pat diye gelmesi evet saçma olmuş ama açıklamış durumu. Siz içeri kabul etmiş derdini dinlemiş alkol ikram etmiş üstüne yatılı kalmasını teklif etmişsiniz. Sorunun üslubu yanlış katılıyorum ama siz art niyet olmadığını düşündüğünüzü yazmışsınız. Herkesin arkadaşlık ilişkisi farklı ve kendi arkadaşınızı en iyi siz tanırsınız. Siz takılmıyorsunuz madem ben de konunun bu kısmına takılmayı gereksiz buluyorum.

Gelelim diğer noktaya eşiniz neden sizi kaybetmekten korkmasın? Bir ilişkiyi sağlam tutan şeydir zaten kaybetme korkusu. Eşiniz ne yaparsa yapsın onu terketmez misiniz? Etmem diyorsanız bu sizde bir sorun olduğunu gösterir. Aynısı eşiniz için d geçerli. Ne yaparsanız yapın eşiniz hep yanınızda mı kalır sanıyorsunuz? Mutsuz olsam baskalarına mı gideceğim demişsiniz evet gidersiniz mutsuz olan herkes gider. Bunu aldatmak olarak düşünmedim ama eşiniz sizi mutlu etmiyorsa boşanırsınız sonra da sizi mutlu edecek bir başkasına gidebilirsiniz. Eşiniz güzel bir cevap vermiş bence biraz anlamsız buldum buna takılmanızı

sizde bu saflik oldukca sizi cok uzerler. oncelikle benim arkadasim gelse, dertli bir sekilde benimle konusmak istese, esimi odasina gonderirim ve arkadasimla ben ilgilenirim. ayrica bana hic normal gelmedi bu arkadas, siz hala savunuyorsunuz.

Biraz daha gayret ederseniz olacak sanki. Cok zorlama olmus.

Kız o anki ruh hali ve alkolün de etkisiyle saçmalamış olabilir
Eşinizin cevabında bir yanlış göremedim
İnsan sevdiğini kaybetmek istemez zaten ve hep kutlu etmek için çabalar

Esinizin tepkisinde herhangi bir art niyet göremedim adam acikca size deger verdigi için böyle davrandigini sizi cok sevdigini belirtmek istemiş bence. Ama bazi kadinlar kendi mutsuzluklari karsisinda baskalarini mutlu görünce x kisisi bu mutlulugu benden cok hak edecek ne yapti moduna giriyor. Bence siz bu arkadasinizi evinize cok fazla davet etmeyin, benim pek hosuma gitmedi sordugu soru. Sanki sizi kiskaniyor gibi. Esinizi degil ama esinizin size olan ilgisini ve sevgisini kıskanıyor olabilir. Hem arkadaşınızın bu durumunu koruklememek adina hem kendi iliskinizin selameti icin siz esinizin olmadığı zamanlarda ve ortamlarda görüşün bence

Sizin çevrenizle çok az benzerliğim olduğu için böyle yorum yapıyorsunuz sanırım, çevreniz ve sizin adınıza üzülürüm ancak
Ego sızıntısı yorumu yapmıştı AnkaEnerjisi

Kendinizi öyle bir yerde görüyorsunuz ki buna ulaşamamış kim varsa kusurlu/noksan geliyor size ve ona üzülüyorsunuz.

Tesekkürler yorumunuz için. Evet herkesin arkadaşlığı da baska baska ben tolere etmiştim. Eşimin de açıkladığım gibi niyetini kötü düşünmüyorum ama kaybetmekten korkmasını da değil de hiç kaybetmeyeceğine emin olmasını isterdim galiba. Tabi ki eşim kötü bir şey yaparsa yanında kalmam, o da benim kalmaz ama benim odağım, birbirimize asla kötü bir şey yapmayacağımıza çoktan emin olmamız gerekir ki ben eminim. Belki o yüzden ben korkmuyorum diyorum ama sizin söylediklerinizi de anladım.
sizde bu saflik oldukca sizi cok uzerler. oncelikle benim arkadasim gelse, dertli bir sekilde benimle konusmak istese, esimi odasina gonderirim ve arkadasimla ben ilgilenirim. ayrica bana hic normal gelmedi bu arkadas, siz hala savunuyorsunuz.
Saf bir karakter olduğumu düşünmüyorum aslında. Eşimi göndermek vb aklımdan hiç geçmedi, kız kıza bir gece gibi değildi. Ama anladım bakıs açınızı, savunmuyorum şu an arkadaşımı :) tesekkurler.
Kız o anki ruh hali ve alkolün de etkisiyle saçmalamış olabilir
Eşinizin cevabında bir yanlış göremedim
İnsan sevdiğini kaybetmek istemez zaten ve hep kutlu etmek için çabalar
Teşekkürler cevabınız için. Evet ben de büyük ölçüde alkol etkisine verdim, ama biraz daha sorguluyorum şu an. Korkma konusunu da açıkladım :)
Yok ben de eşimin niyetinde bir art niyet hissetmedim ama cevabına şaşırdım, kaybetmekten korkmayacak kadar güvenmesini tercih ederdim ama yanlıs yorumladım herhalde. tesekkürler yorumunuz için.

ben size öyle düşünmüyorsunuz demedim ki ? işte neden öyle düşündünüz dedim. yanlış düşünüyorsunuz, o cümle bizim dediğimiz anlama gelir, öğrenmiş oldunuz. bundan sonra yine böyle bir cümle duyarsanız boşu boşuna gerilip de bebeksi evliliğinize zarar vermeyin diye dostane bir tavsiye vermek istedim... ve ben evli değilim, ama sizi kıskanmıyorum,vallahi kıskanmıyorum. kıskananlar o tahin hanım bi de pamuk hanım. kalbimi kırdınız size boynu bükük gül hediye edip gidiyorum...

Nasıl eminsiniz? Çok ütopik geldi bana yorumunuz. Bakın ben eşimi çok seviyorum mutlu da bir evliliğim var ama onu geçtim kendimden emin değilim. Emin olamam. Yarın bir gün Allah şaşırtmasın bir anlık kafa karışıklığına bakar. Bir anlık sinirle ağzımdan belki çıkacak bir söze bakar. Pat diye her şey mahvolabilir. Her erkek yapar veya Kemalim yapmaz demek doğru değil ikisinin ortasında düşünmelisiniz. Bu kadar yüzde yüz eminlikte doğru gelmiyor bana. Eşiniz sizi kaybetmeyeceğinden emin olsa şu an gördüğünüz adam olmaz ayrıca ondan emin olun. Öyle bir değişir, öyle istediği gibi at koşturur sizi önemsemez ki şaşırırsınız.

Son düzenleme:
Bi ara hastalarının anlattıklarını burada kendi başından geçiyormuş gibi anlatıp derman arayan bir psikolog vardı o aklıma geldi.
Bu çok ilginçmiş :))
Koş koş :))
Siz yorumlarınıza bu ironi ile devam ederseniz size de böyle yanıtlar yazabilirim. Ne yapabilirim ki :) sürekli konuyu kıskanclığa da yorum yapanlar getiriyor benim böyle bir düşüncem yok. Gül için de teşekkürler :))

Eeee siz eşinizle her şeyi ayrı ayrı yapmıyor muydunuz, ortak arkadaşınız da yoktu hani 3. bir kişiyle oturup beraberce içki mi içtiniz şimdi? Serin hikaye broooooo
Her şeyi ayrı yapmamız mümkün mü sizce? Önceki konuda da yazdım uzunca, eşimle bireysel yaptığımız şeyler daha çok, evet yalnız ve baskalarıyla daha çok şey yapıyoruz ama birbirimizle de tabi ki zaman geçiriyoruz :)) bunu açıklamak bile bana komik geliyor, siz hikaye olduğunu düşünebilirsiniz ne diyebilirim ki.

Mutlu bir evliliğiniz olduğuna sevindim, umarım dediğiniz gibi kafa karışıklıkları ikimiz için de olmaz :) Benim düşüncelerim ve hissim bu şekilde, büyük konuşmak gibi olmasın ama ne eşim bana ne de ben ona yanlış bir şey yapmam. İlişkimizde çok sınavlar verdik, çok sağlam bir temelimiz olduğunu düşünüyorum, bu yüzden yüzde yüz içim rahat ikimiz açısından da eminim.
Tabi hak da veriyorum size, hayatta ne olacağımız, başımıza ne geleceğinin hiçbir garantisi yok. Allah korusun sizin örneğinizdeki gibi şeyler yaşatmasın. Ama benim düşüncem bu şekilde.

Derdinizi eşinizin sizi cepte görmemesi diye özetliyorum şu an.
Bu iyi bir şey, tadını çıkarın.

Daha öncede sordum cevap vermedınız
Sizce ne demeliydi eşiniz

Siz olsaydınız yerıne ne derdınız
Çok özür dilerim yorumunuzu atlamışım. Yani eşim sadece severek yapıyorum deyip konuyu geçiştirebilirdi. Eşimin bana bir arkadaşı aynı şeyi sorsa, ben severek yapıyorum deyip geçerdim. kaybetme korkusu diye eklemesi garip geldi, bir de yanımda kalsın diye dedi, kaçıyor muyum ben bir yere :)) Ama yorumları okudukça yanlıs yorumladığımı da düşünüyorum şu an.
Ego sızıntısı yorumu yapmıştı AnkaEnerjisi

Kendinizi öyle bir yerde görüyorsunuz ki buna ulaşamamış kim varsa kusurlu/noksan geliyor size ve ona üzülüyorsunuz.
Hiç böyle düşünmüyorum. Siz benim yanıtlarımı dikkatle analiz ediyorsunuz ama bu kadar alaycı, çirkin yorumlara da bir göz atın. ben de cevaplarımı buna göre şekillendiriyorum.

Kusura bakmayın ama insan anasını babasını evladını kardeşini siliyor. Eş dediğin şeyi elbette kaybedersin. Bin türlü ihtimal var. Cool olmuyorsunuz böyle abartılı insan doğasına aykırı şeyleri yazınca komik oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…