Arkadaşım çok kötü kokuyor

Kokulara karşı çok hassas bir burnum var arkadaşım ve bazı insanların ten kokuları çok ağır oluyor diye başlayın sözlerinize. Sonra kırmadan ilerleyin, senin de kendine has bir kokun var ama biraz ağır geliyor acaba deodorant falan kullansan daha rahat hissetmez misin deseniz nasıl olur ki? Kaç yaşında arkadaşınız? Yaşı küçükse belki çok alınmaz umursamaz :KK48:

Bir olayı hatırladım bunu okuyunca :) bir gün otobüste yaşlı bir kadın genç bir kızın yanına oturdu. 15-20 dakika sürdü sürmedi kadın genç kıza bağırmaya başladı. "Bu ne biçim koku hiç mi banyo yapmazsın, senin yüzünden kaç durak önce iniyorum, midem bulandı" diye bağırıp indi. İlk defa öyle bir şeye şahit olmuştum
Birdaha öyle kokmaz böyle patavatsız teyzelere ihtiyacımız var :deli:

Benimde is yerimde calistigim ayni odayi paylaştığım biri vardi erkekti... oyyyy ölürdüm kokudan..en son dayanamadim müdürümle konustum ne olur odaya gelin bi bakin cok kotu kokuyor ben artik ayni odada kalamiyacam kusacam demistim...

Müdürüm ben konusurum dedi ama baktik degisen bisey yok odami degistirdi:KK66:)

Durust olun arkadasiniza direkt soyleyin ..is arkadasi ise bir uste anlatarak cozebilirsiniz...

Ayyy yaz kis demem hergun dus alirim...dus almadigim gun hic yoktur... regli gununde insan nasil yikanmaz ya :kusmuk::kusmuk:benim o gunlerde iki kere banyo yapasim geliyor..

Kokulara karşı çok hassas bir burnum var arkadaşım ve bazı insanların ten kokuları çok ağır oluyor diye başlayın sözlerinize. Sonra kırmadan ilerleyin, senin de kendine has bir kokun var ama biraz ağır geliyor acaba deodorant falan kullansan daha rahat hissetmez misin deseniz nasıl olur ki? Kaç yaşında arkadaşınız? Yaşı küçükse belki çok alınmaz umursamaz :KK48:

17 yaşında bilmiyorum ki kırılır mi

Sen ahır gibi kokuyorsun denilse kırılmazmısın
İnsanlar kırılır :KK43: bir sene ağzı çok kötü kokan bir arkadaşla yakın çalışmak zorunda kaldım kırılır diye hiç birşey söyleyemedim
Oyyy cook zor yaaaa iyi dayanmissiniz..

Sen ahır gibi kokuyorsun denilse kırılmazmısın
İnsanlar kırılır :KK43: bir sene ağzı çok kötü kokan bir arkadaşla yakın çalışmak zorunda kaldım kırılır diye hiç birşey söyleyemedim

Kirilirim tabi.. Ahir felan fazla.
Ama garip kokuyorsun veya kotu kokuyorsun denilse kizmam. İnsaniz sonucta. Kotu kokabiliriz.
İs arkadas baska..yani aslinda samimiyete gore degisir. Ama kendimize iskence etmek yerine tenha bir yerde goz goze oylelerime soyleyebilirsiniz. Yanlis birsey mi yedin kotu kokuyorsun..dis etlerinde veya midende sorun olabilir doktora gorunsen vs tadinda seyler soyleyebiliriz insanlara diye dusunuyorum.
Hijenik insanlarda kotu kokabilir sonucta birsuru hastaliklar var.

Kendinize bir yil boyunca iskence etmissiniz bence bosuna.. Ben olsam soylerdim yani. Tabi yukardaki aciklamalarima benzer yaklasimda.
Hijyen konusunda sorun varsa akli selim insan o saatten sonra kisisel temizligine dikkat eder. Yani hastaliklardan girin konuya cok cekiniyorsaniz..

Son düzenleme:
X