- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
- Konu Sahibi Alonedark0
Kaçıncı sınıfsın bu arada?Malesef kurtulamayacagız sanırım
Belliki şafak sayman gerek kardeşim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı sınıfsın bu arada?Malesef kurtulamayacagız sanırım
Kaçıncı sınıfsın bu arada?
Belliki şafak sayman gerek kardeşim :)
Temizlik imandan gelir sözü nerde kalmış ki o zaman ne varsa eskilerde var derlerEskilerin hurafeleri işte
Birdaha öyle kokmaz böyle patavatsız teyzelere ihtiyacımız varBir olayı hatırladım bunu okuyunca :) bir gün otobüste yaşlı bir kadın genç bir kızın yanına oturdu. 15-20 dakika sürdü sürmedi kadın genç kıza bağırmaya başladı. "Bu ne biçim koku hiç mi banyo yapmazsın, senin yüzünden kaç durak önce iniyorum, midem bulandı" diye bağırıp indi. İlk defa öyle bir şeye şahit olmuştum
O zaman Allah'tan sabır diliyorum sana :)11.sınıfım 1 senem var
Kokulara karşı çok hassas bir burnum var arkadaşım ve bazı insanların ten kokuları çok ağır oluyor diye başlayın sözlerinize. Sonra kırmadan ilerleyin, senin de kendine has bir kokun var ama biraz ağır geliyor acaba deodorant falan kullansan daha rahat hissetmez misin deseniz nasıl olur ki? Kaç yaşında arkadaşınız? Yaşı küçükse belki çok alınmaz umursamaz
Oyyy cook zor yaaaa iyi dayanmissiniz..Sen ahır gibi kokuyorsun denilse kırılmazmısın
İnsanlar kırılır bir sene ağzı çok kötü kokan bir arkadaşla yakın çalışmak zorunda kaldım kırılır diye hiç birşey söyleyemedim
Tam da şöyle demişti hepi topu 9 gün sürüyor@Saksi_Degilim_Ben 10-15 gün muhabbetini hatırlayamadım ama özel günlerinde yıkanmadığını söyleyen bir üyeye tepki göstermişlerdi de, zaten sadece dokuz gün sürüyo demişti
O zaman Allah'tan sabır diliyorum sana :)
Olur da bir gün dayanamaz, arkadaşına haklı isyanını yaparsan bizi de bilgilendir :)
Bu kişi sıra arkadaşın mı peki?
Umarım değildir
En az 7 gün sürse 1 hafta dus alinmicak yani iyyyAdetliyken dusa girilmez diyen ekstra kokoş iki öğretmen tanıdım
Tam tahmin ettiğim yaş. Güzelce söyle tatlım kırılmaz bence. Onu düşündüğünü ve kimsenin hakkında konuşmaması için uyarmak istediğini söylemeyi unutma.17 yaşında bilmiyorum ki kırılır mi
Bi ogretmeninizle paylasin bu konuyu .. ogretmen çekip konuşsun )Malesef ki sıra arkadaşm
Tam tahmin ettiğim yaş. Güzelce söyle tatlım kırılmaz bence. Onu düşündüğünü ve kimsenin hakkında konuşmaması için uyarmak istediğini söylemeyi unutma.
Bi ogretmeninizle paylasin bu konuyu .. ogretmen çekip konuşsun )
Sen ahır gibi kokuyorsun denilse kırılmazmısın
İnsanlar kırılır bir sene ağzı çok kötü kokan bir arkadaşla yakın çalışmak zorunda kaldım kırılır diye hiç birşey söyleyemedim
Yaralıyııımmmmm yaralıııMalesef ki sıra arkadaşm
Ben bana söylenilsin isterim ya öyle kokacağıma birşeyler yaparım :/Sen ahır gibi kokuyorsun denilse kırılmazmısın