Arkadaşım çok kötü kokuyor

Aynı benimki. O da sürekli şu markadan bunu aldım şöyle zenginim böyle zenginim falan der ama işte ben de diyemiyorum ona kötü kokuyorsun diye.

Geçen gün bir kozmetik markete girdik, Deotak aldım kendime. Evet zararlı içinde zararlı maddeler var ama neyin yok ki... En azından ceket vs giyeceğim zaman sürüyorum. Hatta oda yanımdaydı ne işe yarıyor bu filan diye sordu anlattım şöyle güzel böyle iyi hemde indirimde alayım bari dedim, başka bir arkadaş daha vardı benimde ter problemim var bir düşüneyim bende alayım dedi (kız tertemiz hiç kokmuyor), kokan arkadaş üstünde durmadı bile bastı gitti. İyi kız cidden insanlığı iyi seviyorum, mesela geçen misafiri gelecekti öğle arasında koştur koştur maniküre gitti, iyi hoş eyvallah ama yağlı saç pis kokan tene french yapsan ne olur.

Kırılsın bi zahmet gururu olsa yıkanırdı zaten yazın neler çekiyoruz arkadaşın gibiler yüzünden

Haklısınız sadece bu arkadasım da değil birçok yerde karşılaşıyorum böyleleriyle. Hani insanın sevmedigi ot burnunun dibinde bitermiş ya aynen öyle benim takıntım var bu konuda ama nerde pis kokan biri var gelir beni bulur

Anladim teşekkürler.annemde hep bana engel koyardı adetli iken yıkanılmaz diye sordum birgün niye etraf puslanır havluya değdirirsin demişti: ))
Etraf puslanır mı :) işte benim dediğim gibi düşünüyorlarmış eskiden insanlar zararlı diye ondan da etraf puslanır demiş anneniz :)

Bir de ima ettiğiniz halde ustüne alınmamaları yok mu

Sizin gibi insanlari hic anlamiyorum..ima ettim ühü ühü vsvs... Sacma sapan triplere giriyorsunuz.
Kiz kotu kokuyormus yahu. Ele gune rezil olacagina arkadasin olarak soyle.
Ne bu cit kirildimliklar hic anlamiyorum..

Benim de öyle gelip otobüste yanıma otururlar bide süslenmiş püslenmiş genç kızlar ceset gibi kokmuyor mu
Ben de çok dikkat ediyorum kilolu olduğumdan da daha fazla dikkat ediyorum bi ter kokmaktan bide ağzımın kokmasından çok korkarım ama insanların umrunda değil hiç

Etraf puslanır mı :) işte benim dediğim gibi düşünüyorlarmış eskiden insanlar zararlı diye ondan da etraf puslanır demiş anneniz :)
O olayı hiçmi hiç anlamam yıkanınca insan rahatlıyor o durumda bir kere cıkarkende peçete sıkıştırıyorum hiç biryere bulaşmıyor hurafeden başka birşey degil

Ben de buna şaşırıyorum biz bu kadar dikkat ederken millet nasıl dikkat etmiyor? Benim acil durunlar için yanımda parfümüm kremim naneli şekerim bulunur. İnsan istediği kadar dis gorunusunu düzeltsin önce bi temiz olmalı.

Yüzüne pat diye söyleyince de kirılır diye korkuyorum.

Niye kirilsin yahu. Senden sonra binlerce insanin burnunun diregini mi kirsin.
Valla bana soylense mutlu olurum hic kirilmam. Kirilirsa komplekslidir yani..bilemem. Ben direk soylerim boyle birsey olsa arkadaslarima..millete rezil olmasin diyerek.. İyi niyetli yani.
Tabi les kokuyorsun demeyeceksin
Guzellikle paketle sozleri. Direk ol ama yinede.

Vallahi aynı benim hesap. Lise bitmişti oh derken üniversite de aynı şey oldu. Üniversite bitti de kurtuldum. Böyleleri bizim gibilere yapışıyor sanki

Oyyyyy saçı uzun daha sık yıkanması gerekirken ona yük oluyormuş bide parfüm sevmiyormuymus yahu bu nedir ima ettiniz yerin dibine girmek yerine bunu mu söyledi pes doğrusu bence 8 senelik arkadaş demeyin söyleyin açık açık

Sen ahır gibi kokuyorsun denilse kırılmazmısın
İnsanlar kırılır bir sene ağzı çok kötü kokan bir arkadaşla yakın çalışmak zorunda kaldım kırılır diye hiç birşey söyleyemedim

Aynı şeyi kv den duydum adetliyken banyo yapma dedi bana dedim aydın gibi yerde 45 derece sıcakta 7 gün banyo yapmadan durulur mu kokalım mı e ben haftada bir banyo yapıyorum ya dedi sen yap ben yapamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…