- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.031
-
- Konu Sahibi Alonedark0
Aynı benimki. O da sürekli şu markadan bunu aldım şöyle zenginim böyle zenginim falan der ama işte ben de diyemiyorum ona kötü kokuyorsun diye.
Kırılsın bi zahmet gururu olsa yıkanırdı zaten yazın neler çekiyoruz arkadaşın gibiler yüzündenDirekt de söyleyemiyorum işte gururu kirılır diye.
Kırılsın bi zahmet gururu olsa yıkanırdı zaten yazın neler çekiyoruz arkadaşın gibiler yüzünden
Etraf puslanır mı :) işte benim dediğim gibi düşünüyorlarmış eskiden insanlar zararlı diye ondan da etraf puslanır demiş anneniz :)Anladim teşekkürler.annemde hep bana engel koyardı adetli iken yıkanılmaz diye sordum birgün niye etraf puslanır havluya değdirirsin demişti: ))
Geçen gün bir kozmetik markete girdik, Deotak aldım kendime. Evet zararlı içinde zararlı maddeler var ama neyin yok ki... En azından ceket vs giyeceğim zaman sürüyorum. Hatta oda yanımdaydı ne işe yarıyor bu filan diye sordu anlattım şöyle güzel böyle iyi hemde indirimde alayım bari dedim, başka bir arkadaş daha vardı benimde ter problemim var bir düşüneyim bende alayım dedi (kız tertemiz hiç kokmuyor), kokan arkadaş üstünde durmadı bile bastı gitti. İyi kız cidden insanlığı iyi seviyorum, mesela geçen misafiri gelecekti öğle arasında koştur koştur maniküre gitti, iyi hoş eyvallah ama yağlı saç pis kokan tene french yapsan ne olur.
Sizin gibi insanlari hic anlamiyorum..ima ettim ühü ühü vsvs... Sacma sapan triplere giriyorsunuz.
Kiz kotu kokuyormus yahu. Ele gune rezil olacagina arkadasin olarak soyle.
Ne bu cit kirildimliklar hic anlamiyorum..
Benim de öyle gelip otobüste yanıma otururlar bide süslenmiş püslenmiş genç kızlar ceset gibi kokmuyor muHaklısınız sadece bu arkadasım da değil birçok yerde karşılaşıyorum böyleleriyle. Hani insanın sevmedigi ot burnunun dibinde bitermiş ya aynen öyle benim takıntım var bu konuda ama nerde pis kokan biri var gelir beni bulur
Acaba depresyonda falan mı yoksa usengeclikten mi burcu neHiç sormayın çok kötü bir sey ya.
O olayı hiçmi hiç anlamamEtraf puslanır mı :) işte benim dediğim gibi düşünüyorlarmış eskiden insanlar zararlı diye ondan da etraf puslanır demiş anneniz :)
Benim de öyle gelip otobüste yanıma otururlar bide süslenmiş püslenmiş genç kızlar ceset gibi kokmuyor mu
Ben de çok dikkat ediyorum kilolu olduğumdan da daha fazla dikkat ediyorum bi ter kokmaktan bide ağzımın kokmasından çok korkarımama insanların umrunda değil hiç
Yüzüne pat diye söyleyince de kirılır diye korkuyorum.
Acaba depresyonda falan mı yoksa usengeclikten mi burcu ne
Benim adetim 1 hafta sürüyor. 7 gün yikanmasam ohooo. Düşünemiyorum yani korkunç.Adetliyken dusa girilmez diyen ekstra kokoş iki öğretmen tanıdım
Vallahi aynı benim hesap. Lise bitmişti oh derken üniversite de aynı şey oldu. Üniversite bitti de kurtuldum. Böyleleri bizim gibilere yapışıyor sankiHaklısınız sadece bu arkadasım da değil birçok yerde karşılaşıyorum böyleleriyle. Hani insanın sevmedigi ot burnunun dibinde bitermiş ya aynen öyle benim takıntım var bu konuda ama nerde pis kokan biri var gelir beni bulur
Vallahi aynı benim hesap. Lise bitmişti oh derken üniversite de aynı şey oldu. Üniversite bitti de kurtuldum. Böyleleri bizim gibilere yapışıyor sanki
Sen ahır gibi kokuyorsun denilse kırılmazmısınNiye kirilsin yahu. Senden sonra binlerce insanin burnunun diregini mi kirsin.
Valla bana soylense mutlu olurum hic kirilmam. Kirilirsa komplekslidir yani..bilemem. Ben direk soylerim boyle birsey olsa arkadaslarima..millete rezil olmasin diyerek.. İyi niyetli yani.
Tabi les kokuyorsun demeyeceksin
Guzellikle paketle sozleri. Direk ol ama yinede.
Aynı şeyi kv den duydum adetliyken banyo yapma dedi bana dedim aydın gibi yerde 45 derece sıcakta 7 gün banyo yapmadan durulur mu kokalım mı e ben haftada bir banyo yapıyorum ya dediBu da ayrı bir hurafemsi bir şeydir.
Adet bitene kadar yıkanmayan kadınlar hala var ne yazık ki burda sizin yazdığınız gibi.
Hayır bir de yani oturarak banyo yapmak biraz risk teşkil ediyor ama ayakta duş almak gayet de uygundur bunu bilmeyen çok kadın var ya da işlerine gelmiyor.
Aynı şeyi kv den duydum adetliyken banyo yapma dedi bana dedim aydın gibi yerde 45 derece sıcakta 7 gün banyo yapmadan durulur mu kokalım mı e ben haftada bir banyo yapıyorum ya dedisen yap ben yapamam dedim