- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 39
-
- Konu Sahibi Alonedark0
O gömleklerin kendi kokusu da bi acayip zaten ter kokusuyla birleşince bayıltıcı etki yapıyorBenim de duş almak yerine kötü kokusunu parfümle kapattığını zanneden ve sürekli polyester kumaşta bluzlar giyen bir arkadaşım vardı amanın böyle bir koku olamaz.Hatırlayınca bile şakaklarımdan acı giriyo.Söylenmiyor ki açık açık söyleseniz de yaşam tarzı olarak yıkanmamayı benimsedikleri için etki etmiyor.Söyleyerek birinin yaşam tarzını değiştirmek imkansız.
Bir paket kaya tuzu hediye edin.
Ciddiyim
Arkadaşınız farkında değil ama kendisini salamura yapmış
Geçen gün bitkisel bir roll on aldım terlemeyi önlemiyor ama orada bakteri oluşumunu engellediği için koku yapmıyor :) çok memnunum ve doğal olması da ayrı güzel. İsterseniz isim veririm arkadaşınıza da yeni çıkmış diye hediye edin burnunuz rahat etsin :) en büyük fobilerimden biri ter kokmaaaaak o yüzden okurken bile içim kalktı
Siveno markası Watsonsdan aldım. Birde %100 veganmış hayvanlarda filan denenmiyormuşBende kullanmıstım bi ara. Sizinkisinin markası ne?
Arkadasin yanina 3-5 yaş gurubu cocukla git.. Cocuklar tepkisini gosterir "ııı burasi pis kokuyor diye". Belki anlar arkadasiniz.
Burda da vardı öyle bi üye. 10-15 günde bir yıkanırım mutlaka gibi bişey demişti biride
Siveno markası Watsonsdan aldım. Birde %100 veganmış hayvanlarda filan denenmiyormuş
Hayır saçları da uzunmuş bitlenmiyor mu anlamadım. Bit vardır bence onda dikkat edin.
Ay çok fena oldum ya.Polyester zaten hem sağlıksız hem de çok kötü kokuyor.O gömleklerin kendi kokusu da bi acayip zaten ter kokusuyla birleşince bayıltıcı etki yapıyor
ay yok artık ya zihniyete bakar mısınız. o bunları böyle algılıyorsa direkt olarak söyleyin, ne münasebet bakımlı olmak, temiz kokmak kendini erkeklere beğendirmek mi, tiksiniyorum bu zihniyetten.Aynen arkadaşım da böyle sevgilisi yok ama karsı cinsten arkadaslari var ki bence kokuyu onlar da alıyor. Dediğiniz gibi kıl tüy olayını da çok önemsemiyor. Bu tür şeyleri önemsiz buluyor. Mesela ben tuylerimj hiç uzatmam 2 haftada bir ağda yaparım yaz kış neredeyse tüm vucüt, günaşırı banyo yaparım vucüt losyonu deodorant kullanırım. Ben bunları kendi kişisel bakımım olarak görürken o bunları kendini "erkeklere beğendirmek" olarak algılıyor.
Rica ederim :) hanımız biz ya çiçek gibiyiz zaten neden güzel kokmayalımTeşekkür ederim❤❤
Kendinizi bosuna yormayin o kendi istemedigi surece siz ne soylesenizde bos.benimde bir iki oyle tanidigim var.biri nisanlandi bi kac aya dugunu var bende kalbini kirmak istemiyorum diye guyaki tavsiyye veriyormusum gibi konusdumki bak kuzum erkekler temiz titiz kadin sever.sık sık yikan illaki her gun makiyajli geziceksin diye bir sey yok bakimlilik makiyajla degil yatmadan once dislerini fircalarsin kocanin yanina girmeden once falan filan hic orali olmadi kiz ))))) kendi kendime konusdum durdum.
Oturarak niye riskli ki.gercekten bilmiyorum.ben oturmamda merak ettimBu da ayrı bir hurafemsi bir şeydir.
Adet bitene kadar yıkanmayan kadınlar hala var ne yazık ki burda sizin yazdığınız gibi.
Hayır bir de yani oturarak banyo yapmak biraz risk teşkil ediyor ama ayakta duş almak gayet de uygundur bunu bilmeyen çok kadın var ya da işlerine gelmiyor.
Adetliyken dusa girilmez diyen ekstra kokoş iki öğretmen tanıdımIyyy benimde vardi öyle tanidigimm.adeti bitene kadar banyo yapmayi tercih etmiyomus.Allahimm bide insan adetken daha cok kokar.yanyana geldigimizde nefesimi tutardim
Bak bak pis ama abdestine önem veriyor paşa. Ulen temizlik imandan gelir hiç mi duymadın mikrop adam.
Pis insana tahammül edemiyorum pardon
Konu sahibi bu işin yolu öyle dümdük söylemek. Ama zor. benim de ünide bir arkadaşım vardı da söyleyememistim.
Bir de kaç yaşındasınız? Yani üniversite öğrencisiyseniz ve ailesinden yeni ayrildiysa kız belki sık çamaşır yikayamiyordur.
Bir olayı hatırladım bunu okuyunca :) bir gün otobüste yaşlı bir kadın genç bir kızın yanına oturdu. 15-20 dakika sürdü sürmedi kadın genç kıza bağırmaya başladı. "Bu ne biçim koku hiç mi banyo yapmazsın, senin yüzünden kaç durak önce iniyorum, midem bulandı" diye bağırıp indi. İlk defa öyle bir şeye şahit olmuştum
ay yok artık ya zihniyete bakar mısınız. o bunları böyle algılıyorsa direkt olarak söyleyin, ne münasebet bakımlı olmak, temiz kokmak kendini erkeklere beğendirmek mi, tiksiniyorum bu zihniyetten.