Arkadaşım çok kötü kokuyor

O gömleklerin kendi kokusu da bi acayip zaten ter kokusuyla birleşince bayıltıcı etki yapıyor

Bende kullanmıstım bi ara. Sizinkisinin markası ne?

ay yok artık ya zihniyete bakar mısınız. o bunları böyle algılıyorsa direkt olarak söyleyin, ne münasebet bakımlı olmak, temiz kokmak kendini erkeklere beğendirmek mi, tiksiniyorum bu zihniyetten.

Ayıp ama ya o adam ne çekiyordur şimdi8

Oturarak niye riskli ki.gercekten bilmiyorum.ben oturmamda merak ettim

Bir olayı hatırladım bunu okuyunca :) bir gün otobüste yaşlı bir kadın genç bir kızın yanına oturdu. 15-20 dakika sürdü sürmedi kadın genç kıza bağırmaya başladı. "Bu ne biçim koku hiç mi banyo yapmazsın, senin yüzünden kaç durak önce iniyorum, midem bulandı" diye bağırıp indi. İlk defa öyle bir şeye şahit olmuştum

17 yasındayım üniversiteye hazırlanıyoruz

Ama kız çok utanmıştır ya

ay yok artık ya zihniyete bakar mısınız. o bunları böyle algılıyorsa direkt olarak söyleyin, ne münasebet bakımlı olmak, temiz kokmak kendini erkeklere beğendirmek mi, tiksiniyorum bu zihniyetten.

Ben de çok sinir oluyorum bu düşünceye. Bana bu yaşta (17) bir kizın bunları yapmasına gerek yok vs. Diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…