Arkadaşım çok kötü kokuyor

Iyyy benimde vardi öyle tanidigimm.adeti bitene kadar banyo yapmayi tercih etmiyomus.Allahimm bide insan adetken daha cok kokar.yanyana geldigimizde nefesimi tutardim
Bu da ayrı bir hurafemsi bir şeydir.
Adet bitene kadar yıkanmayan kadınlar hala var ne yazık ki burda sizin yazdığınız gibi.
Hayır bir de yani oturarak banyo yapmak biraz risk teşkil ediyor ama ayakta duş almak gayet de uygundur bunu bilmeyen çok kadın var ya da işlerine gelmiyor.

Haraketlerimle belli ediyorum uzaklaşıyorum bisey kokuyor diyorum ama üzerine alınmıyor.
Direkt söyle
“Arkadaşım, seni çok seviyorum. Samimiyetine güvenerek ve alınmayacağını bilerek söylüyorum. Biraz daha dikkat et, başkasından duyup üzüleceğine, en yakının olarak benden duy. Genç kızlarız, bakımlı ve hijyenik olmak en çok bize yakışır” vs deyin

Bence de tam tersi adet zamanlarında ılık bir duş çok iyi geliyor. Bahane bence o hurafeler.

Ona mis gibi kokan dus jeli öner bence merak etsin de yikansin kokusu güzel gelince bence devam eder böyle vanilyalı şekerli

eğer söylediğiniz halde umursamıyorsa uzak dururum, açıklama da yapmam
isterse dünyanın en iyi insanı olsun temiz olmayan insana katlanamam.İnsanın önce kendine saygısı olur.
kimsenin kokusuna katlanmak zorunda değiliz.

Ona mis gibi kokan dün jeli öner bence merak etsin de yikansin kokusu güzel gelince bence devam eder böyle vanilyalı şekerli

Ne kadar duş jeli varsa parfum varsa önerdim. Hatta beraber gidip kişisel bakım alişverisi yapmayi teklif ettim. Ama kız bakımi süs olarak algılıyor. Bana da süslü der hep. Ki benim takıntım vardır bakımıma.

Evet varmis gercekten.ben adetken daha cok duş almaya dikkat ederim ki hem kokudan hemde sıcak iyi gelir agrilarima.ve bunu yapan genc bi kizdi.hem terliyodu hemde adet bi yandan üzülüyodum durumuna ama söylersemde darilirdi eminim

Ay süsten ibaret sanıyorlar en önce kişisel temizlik. Kendinden örnek ver dicem de anlamıyor diyorsun şey gibi çok terledim ya eve gittiğin gibi dus alicam hiç duramam böyle diye belki anlar olmadi soyleyiver en yakınımsın alınma diyerekten

Ben de deodorant kullanmam :)
Her gün duş alıp çok terlemeyen birinin kullanması şart değil.
Yine saçı uzunsa her gün yukamak zorunda değil, toplasın saçını öyle girsin duşa.
Bence bir arkadaşın yazdığı gibi, arkadaşın olarak seni uyarıyorum kötü kokuyorsun diye direk söyleyin. Bakın imalarınızı hiç anlamamış.
Deodorant şart değil belki ama yine de bir ürün kullansa iyi olur, eğer kendisinden bir kokusu varsa, parfüm veya kolonya olabilir.

Yakınsa açık açık konuşun. Demek ki imadan anlamıyor.
Saçını yıkamak kurutmak zorsa sadece vücudunu her gün yıkayabilir. Benim saçlarım kurudur. İki gün üst üste yıkasam çalı gibi olur. Bende yazın her gün saçımı toplar, vücudumu yıkar çıkarım. Kışın hadi neyse yazın hiç çekilmez.

Öyle dersem kesinlikle alınır ama ne imalar ettim banyo yaparım kişisel temizligime dikkat ederim etmeyenleri anlamıyorum falan dedim. Ama yok kız anlamıyor.

Benim derdim de deodorent kullanmasi degil banyo yapması. Dediğiniz gibi banyo yapan

Aslında sorun saçları değil. Kiz banyoyu zaman kaybı olarak görüyor şu tüm gün ders calisan tiplerden kendisi.

Her şeye bir bahanesi var bence sen uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…