Arkadaşım çok kötü kokuyor

Aynen.banyo yapmaktan bile aciz iste bazilari

Bence artik huymu desen ne desem bilemiyorum aliskanlik olmus belkide kendide hiss ediyor kokdugunu ama dus almak istemiyor.Allahima bin sukur ediyorum oyle bir olmadigim icin
Hep dikkat ederim.aksam yatmadan once mutlaka dislerimi fircalarim ama gun icinde disari ciksam dislerimi fircalarim .olurda kokar kimseyi rahatsiz etmek hakkimiz yok

Konu sahibi bu işin yolu öyle dümdük söylemek. Ama zor. benim de ünide bir arkadaşım vardı da söyleyememistim.

Bir de kaç yaşındasınız? Yani üniversite öğrencisiyseniz ve ailesinden yeni ayrildiysa kız belki sık çamaşır yikayamiyordur.

ben bunu anlayamıyorum ya zaruri durumlar dışında. banyo yapmak, güzel kokmak dünyanın en güzel, en muhteşem olayı. yani bu nasıl söylenir bilemedim başkası üzerinden örnek verseniz "bir arkadaşım var doğru düzgün banyo yapmıyor, kokuyor, insanlar yanına yaklaşamıyor" deseniz belki faydası olur.

Benim de bir arkadaşım vardı kız çok bakımlıydı. Her gün uyumlu giyinir, saçlarına maşasını yapar, makyajını yapar okula gelirdi. Dışarıdan bakınca “ooo” derdin ama yanına yaklaşınca keskin bir ter kokusuuu. Ay yine aklıma geldi o koku midem kalktı.

Hatta bir keresinde vedalaşırken sarılmıştık, sırtı biraz açık bir şey giymişti elim sırtına yapıştı. Travmatik bir olaydı aklımdan çıkmıyor kimseye de anlatamadım

Yani kısacası insanın içinde yoksa kimse o insanı zorla duşa sokamaz Bütün gün ağdasıyla, makyajıyla uğraşıp saçlarını yıkayan kız vücudunu yıkamıyordu. Arkadaşlığımız bitti neyse ki

Aynen oyle.Benim bi kurs arkadasim vardi dislerim sap sari dudakda kirmizi ruj iyyy iyrenc gozukuyordu. saclar fonledi makiyaj yapildi bakimli zannendiyor her halde

Benim de duş almak yerine kötü kokusunu parfümle kapattığını zanneden ve sürekli polyester kumaşta bluzlar giyen bir arkadaşım vardı amanın böyle bir koku olamaz.Hatırlayınca bile şakaklarımdan acı giriyo.Söylenmiyor ki açık açık söyleseniz de yaşam tarzı olarak yıkanmamayı benimsedikleri için etki etmiyor.Söyleyerek birinin yaşam tarzını değiştirmek imkansız.

Aynı benimki. O da sürekli şu markadan bunu aldım şöyle zenginim böyle zenginim falan der ama işte ben de diyemiyorum ona kötü kokuyorsun diye.

Sizinki lohusalıkmış ama özel bir durum:) takmayın bosverin sonuç olarak şuan bakımlısıniz

Samimi, değer verdiğiniz biriyse açık açık söyleyin. Ya espriye vurup söyleyin yada ciddi ciddi söyleyin. Sonuçta onun iyiliğini düşünüyorsunuz, rencide olabilir belki ama yapacak birşey yok.

Aynen arkadaşım da böyle sevgilisi yok ama karsı cinsten arkadaslari var ki bence kokuyu onlar da alıyor. Dediğiniz gibi kıl tüy olayını da çok önemsemiyor. Bu tür şeyleri önemsiz buluyor. Mesela ben tuylerimj hiç uzatmam 2 haftada bir ağda yaparım yaz kış neredeyse tüm vucüt, günaşırı banyo yaparım vucüt losyonu deodorant kullanırım. Ben bunları kendi kişisel bakımım olarak görürken o bunları kendini "erkeklere beğendirmek" olarak algılıyor.

Reactions: KV_
Geçen gün bitkisel bir roll on aldım terlemeyi önlemiyor ama orada bakteri oluşumunu engellediği için koku yapmıyor :) çok memnunum ve doğal olması da ayrı güzel. İsterseniz isim veririm arkadaşınıza da yeni çıkmış diye hediye edin burnunuz rahat etsin :) en büyük fobilerimden biri ter kokmaaaaak o yüzden okurken bile içim kalktı

Bence de ki kac kere ima ettim anlamaması garibime gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…