-
- Konu Sahibi Alonedark0
Aynen.banyo yapmaktan bile aciz iste bazilariYa dimi,
Bizim de sobalıydu bir dönem, gene de bahane etmezdik. He tabi her gün olmazdı ama kokmazdık da yani.
Şu devirde insan pisliğini geçtim, insan rahatlayayım diye duşa girer çıkar ya, mis gibi hem de kolaycacık
Burda da vardı öyle bi üye. 10-15 günde bir yıkanırım mutlaka gibi bişey demişti biride
Bir de sevişmeyi banyoyla aynı güne getiricem diye kırk takla atan erkekler varmış, burada öğrendim onu da
Piiiii bide o kısmı var demi evlerden ırakHayır bir de düşün, pisliğinin zirvesinde sevişiyorsun, insanın hayat arkadaşına hiç mi saygısı olmaz - kendisine yok hadi.
Bu kk insanın ufkunu açıyorAyy...Nasıl insanlar var böyle...
Bu kk insanın ufkunu açıyor
Aynen oyle.Benim bi kurs arkadasim vardi dislerim sap sari dudakda kirmizi ruj iyyy iyrenc gozukuyordu.Benim de bir arkadaşım vardı kız çok bakımlıydı. Her gün uyumlu giyinir, saçlarına maşasını yapar, makyajını yapar okula gelirdi. Dışarıdan bakınca “ooo” derdin ama yanına yaklaşınca keskin bir ter kokusuuu. Ay yine aklıma geldi o koku midem kalktı.
Hatta bir keresinde vedalaşırken sarılmıştık, sırtı biraz açık bir şey giymişti elim sırtına yapıştı. Travmatik bir olaydı aklımdan çıkmıyor kimseye de anlatamadım
Yani kısacası insanın içinde yoksa kimse o insanı zorla duşa sokamazBütün gün ağdasıyla, makyajıyla uğraşıp saçlarını yıkayan kız vücudunu yıkamıyordu. Arkadaşlığımız bitti neyse ki
Yorumlara baktımda siz ima etmişsiniz anlamamış. Açık açık kokuyorsun diye nasıl denir bir insana bilemedim...
Benimde bir arkadaşım var saçları belinde. Terleyince çok pis kokuyor asıl koku yapan aslında aynı kıyafeti 2.kez giymesi. Hatta bir defa işyerinde odasına gittiğimde tüm odayı kokutmuştu. Oda saçları uzun olduğu için yıkamaya üşendiğini, hatta kocasından uzak durduğunu söylemişti, banyo yapmak zorunda olur diye.... Ama lafa gelince şu marka saat aldım şu marka çanta aldım şurdan ayakkabı giyerim der. Der de ben kötü kokuyorsun diyemem
8 yıl iyi dayanmışsın.
Bu kız iyi meslek sahibi olsa ne olur ki iş hayatında sorun yaşar hep.
Ayy asil adet doneminde insanin yikanmasi lazim. Insanin poposu kokmaz Mi butun gun ped yuzunden.
Ben simdi diyorum eskiden bir gomlegi hergun nasil giymisim ogrenciyken.
Temizlik aliskanligi kazanmak, kafasina Dank etmeden duzelemez.
Ben de lohusayken cok terler kokardim, esim demisti bir kere neden yaklasamiyorsun diyince Ben ayyy ne fena oldum, tabi cavladim ona bes dakka tut bebegi de dus alayim dedim. Enerji de yerlerde su bile oyle yoruyordu ki Beni.
Pismisim demek diyorum, gercekten suyun aktigi yerde kokmayi nasil becermisim...
Simdi iki gunde bir alirim dusun, bazen hergun. Saclarim popomda bu arada.kil Zug temizligini de ihmal etmemak lazim.
Evde dogal Deodorant yaptim, emziriyorum kimyasal kokudan uzak durmaya calisiyorum. Ama disari cikarken. Iki Fis Parfum sikiyorum Tenime degdirmeden.
Eskiden ne kadar Pis oldugumu goruyorum ve de utaniyorum.
Benim kuzenim de aynı. Yıllarca ruh hastası oldum yanında. İma ettim, söyledim, rahatsız olduğumu dile getirdim bir şey değişmedi. Geçen bana geldi kalmaya. O gidince evdeki her şeyi yıkadım. İki gün temizlik yaptım ardından. Sinirden ağladım :) sözde yıkanıyor ama su tutup çıkıyor. Zira beş dakika duş alması. Deodorant kullanmıyor ama en önemlisi ve bence kokunun asıl kaynağı, kıl tüy temizliğine önem vermiyor. Çim biçme makinesine sokucam bir gün hatunu.
Böyleleri söylesen de değişmez. Kokularıyla gayet mutlular. Ancak sevgili ya da eşleri söylerse değişirler. Benim kuzende de sevgiliyi bırak karşı cins tanıdığı yok neredeyse. Kokusuyla ilişkisi var.
Yıl olmuş 2018. Deodorant var, su var, sabun var. İnsan gibi olmak varken teke gibi kokmak neden?
Benim de duş almak yerine kötü kokusunu parfümle kapattığını zanneden ve sürekli polyester kumaşta bluzlar giyen bir arkadaşım vardı amanın böyle bir koku olamaz.Hatırlayınca bile şakaklarımdan acı giriyo.Söylenmiyor ki açık açık söyleseniz de yaşam tarzı olarak yıkanmamayı benimsedikleri için etki etmiyor.Söyleyerek birinin yaşam tarzını değiştirmek imkansız.