- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
-
- Konu Sahibi Alonedark0
Benim derdim de deodorent kullanmasi degil banyo yapması. Dediğiniz gibi banyo yapan
Aslında sorun saçları değil. Kiz banyoyu zaman kaybı olarak görüyor şu tüm gün ders calisan tiplerden kendisi.
Valla açıkça soyle kendi iyiliği içinde lazim sonuctaAynen ne çekiyorum ya bugün midem kalktı kusacaktım.
Eskiden yaşasaymış ne yapacakmış acaba, öyle soba yakmalı banyolar olsa hadi hak verelim de, altı üstü çeşmeyi açıp sıcak su gelecek, her gün duş alsa öyle hamamdaymış gibi bir saat çitilenmesine de gerek kalmaz zaten.
Bence direk söyle, böyle olmaz. Her gün duşunu alsın. 10 dakikadan sınıfta kalmaz merak etmesin.
Valla açıkça soyle kendi iyiliği içinde lazim sonucta
KesinlikleÖyle yapacağım sanırım.
Herkese merhaba. En yakın arkadaşlarımdan biri gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisine bunu kırmadan söylemek istedim ima ettim ama parfüm kullanmayı sevmediğini söyledi. Bu sefer de kişisel bakımı ima ettim saçlarının çok uzun olduğunu bu yüzden banyo yapmasının onun için bir yük oluğunu söyledi. Ama gerçekten midem kalkıyor ki başkası da bu kokuyu duyuyordur onun bu duruma düşmesini de istemiyorum. Nasıl desem böyle ahır kokusu gibi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl uyarmalıyım? Yardım edin lütfen
Burda da vardı öyle bi üye. 10-15 günde bir yıkanırım mutlaka gibi bişey demişti birideIyyy benimde vardi öyle tanidigimm.adeti bitene kadar banyo yapmayi tercih etmiyomus.Allahimm bide insan adetken daha cok kokar.yanyana geldigimizde nefesimi tutardim
Boyle yazinca aklima eski evimiz geldi sobaliydi sadece enerjimiz vardi kisin banyo yapmak cok kotuydu annem su isitirdi bazende soguk suyla yapardim pis gezmektense titreye titreye banyo yapardim.ortaokul donemimdi.o yasta bile cok ozenirdim insanin imkani varken nasil banyo yapmaz hic anlamiyorum.Eskiden yaşasaymış ne yapacakmış acaba, öyle soba yakmalı banyolar olsa hadi hak verelim de, altı üstü çeşmeyi açıp sıcak su gelecek, her gün duş alsa öyle hamamdaymış gibi bir saat çitilenmesine de gerek kalmaz zaten.
Bence direk söyle, böyle olmaz. Her gün duşunu alsın. 10 dakikadan sınıfta kalmaz merak etmesin.
Burda da vardı öyle bi üye. 10-15 günde bir yıkanırım mutlaka gibi bişey demişti biride
Boyle yazinca aklima eski evimiz geldi sobaliydi sadece enerjimiz vardi kisin banyo yapmak cok kotuydu annem su isitirdi bazende soguk suyla yapardim pis gezmektense titreye titreye banyo yapardim.ortaokul donemimdi.o yasta bile cok ozenirdim insanin imkani varken nasil banyo yapmaz hic anlamiyorum.
Bak bak pis ama abdestine önem veriyor paşa. Ulen temizlik imandan gelir hiç mi duymadın mikrop adam.Bir de sevişmeyi banyoyla aynı güne getiricem diye kırk takla atan erkekler varmış, burada öğrendim onu da
Bak bak pis ama abdestine önem veriyor paşa. Ulen temizlik imandan gelir hiç mi duymadın mikrop adam.
Pis insana tahammül edemiyorum pardon