Arkadaşım çok kötü kokuyor

Benim derdim de deodorent kullanmasi degil banyo yapması. Dediğiniz gibi banyo yapan

Aslında sorun saçları değil. Kiz banyoyu zaman kaybı olarak görüyor şu tüm gün ders calisan tiplerden kendisi.

Eskiden yaşasaymış ne yapacakmış acaba, öyle soba yakmalı banyolar olsa hadi hak verelim de, altı üstü çeşmeyi açıp sıcak su gelecek, her gün duş alsa öyle hamamdaymış gibi bir saat çitilenmesine de gerek kalmaz zaten.

Bence direk söyle, böyle olmaz. Her gün duşunu alsın. 10 dakikadan sınıfta kalmaz merak etmesin.

Sanırım böyle devam ederse direkt söylemek zorunda kalacağım.

Yorumlara baktımda siz ima etmişsiniz anlamamış. Açık açık kokuyorsun diye nasıl denir bir insana bilemedim...

Benimde bir arkadaşım var saçları belinde. Terleyince çok pis kokuyor asıl koku yapan aslında aynı kıyafeti 2.kez giymesi. Hatta bir defa işyerinde odasına gittiğimde tüm odayı kokutmuştu. Oda saçları uzun olduğu için yıkamaya üşendiğini, hatta kocasından uzak durduğunu söylemişti, banyo yapmak zorunda olur diye.... Ama lafa gelince şu marka saat aldım şu marka çanta aldım şurdan ayakkabı giyerim der. Der de ben kötü kokuyorsun diyemem

Ayy asil adet doneminde insanin yikanmasi lazim. Insanin poposu kokmaz Mi butun gun ped yuzunden.
Ben simdi diyorum eskiden bir gomlegi hergun nasil giymisim ogrenciyken.
Temizlik aliskanligi kazanmak, kafasina Dank etmeden duzelemez.
Ben de lohusayken cok terler kokardim, esim demisti bir kere neden yaklasamiyorsun diyince Ben ayyy ne fena oldum, tabi cavladim ona bes dakka tut bebegi de dus alayim dedim. Enerji de yerlerde su bile oyle yoruyordu ki Beni.
Pismisim demek diyorum, gercekten suyun aktigi yerde kokmayi nasil becermisim...
Simdi iki gunde bir alirim dusun, bazen hergun. Saclarim popomda bu arada.kil Zug temizligini de ihmal etmemak lazim.
Evde dogal Deodorant yaptim, emziriyorum kimyasal kokudan uzak durmaya calisiyorum. Ama disari cikarken. Iki Fis Parfum sikiyorum Tenime degdirmeden.
Eskiden ne kadar Pis oldugumu goruyorum ve de utaniyorum.

Benim kuzenim de aynı. Yıllarca ruh hastası oldum yanında. İma ettim, söyledim, rahatsız olduğumu dile getirdim bir şey değişmedi. Geçen bana geldi kalmaya. O gidince evdeki her şeyi yıkadım. İki gün temizlik yaptım ardından. Sinirden ağladım :) sözde yıkanıyor ama su tutup çıkıyor. Zira beş dakika duş alması. Deodorant kullanmıyor ama en önemlisi ve bence kokunun asıl kaynağı, kıl tüy temizliğine önem vermiyor. Çim biçme makinesine sokucam bir gün hatunu.

Böyleleri söylesen de değişmez. Kokularıyla gayet mutlular. Ancak sevgili ya da eşleri söylerse değişirler. Benim kuzende de sevgiliyi bırak karşı cins tanıdığı yok neredeyse. Kokusuyla ilişkisi var.

Boyle yazinca aklima eski evimiz geldi sobaliydi sadece enerjimiz vardi kisin banyo yapmak cok kotuydu annem su isitirdi bazende soguk suyla yapardim pis gezmektense titreye titreye banyo yapardim.ortaokul donemimdi.o yasta bile cok ozenirdim insanin imkani varken nasil banyo yapmaz hic anlamiyorum.

Kendinizi bosuna yormayin o kendi istemedigi surece siz ne soylesenizde bos.benimde bir iki oyle tanidigim var.biri nisanlandi bi kac aya dugunu var bende kalbini kirmak istemiyorum diye guyaki tavsiyye veriyormusum gibi konusdumki bak kuzum erkekler temiz titiz kadin sever.sık sık yikan illaki her gun makiyajli geziceksin diye bir sey yok bakimlilik makiyajla degil yatmadan once dislerini fircalarsin kocanin yanina girmeden once falan filan hic orali olmadi kiz ))))) kendi kendime konusdum durdum.

Ya dimi,
Bizim de sobalıydu bir dönem, gene de bahane etmezdik. He tabi her gün olmazdı ama kokmazdık da yani.
Şu devirde insan pisliğini geçtim, insan rahatlayayım diye duşa girer çıkar ya, mis gibi hem de kolaycacık

Gecen haftalarda isyerinden bir kıza "canim sen cok sentetik seyler mi giyiyorsun tuhaf bir koku geliyor senden" dedim, sonra giysilerini bir kereden fazla giymemesi ve daha sık duş almasi konusunda uyardim. Ki ben sirkette yeniyim... yakin arkadasim olsa dan diye soylerim, dunyada kokan insan kadar korkunc bir sey dusunemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…