- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- Konu Sahibi Alonedark0
10-15 günde bir MUTLAKA! Lütfen dikkatinizi çekerimOlabilir bi deniyim
yok daha neler 10 15 günde bir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10-15 günde bir MUTLAKA! Lütfen dikkatinizi çekerimOlabilir bi deniyim
yok daha neler 10 15 günde bir mi?
10-15 günde bir MUTLAKA! Lütfen dikkatinizi çekerim
Bana da yazarmisiniz.ter problemi var bendedeGeçen gün bitkisel bir roll on aldım terlemeyi önlemiyor ama orada bakteri oluşumunu engellediği için koku yapmıyor :) çok memnunum ve doğal olması da ayrı güzel. İsterseniz isim veririm arkadaşınıza da yeni çıkmış diye hediye edin burnunuz rahat etsin :) en büyük fobilerimden biri ter kokmaaaaak o yüzden okurken bile içim kalktı
Suyun birikme halinden sanırım oturarak yıkanma riskli diye duymuştumOturarak niye riskli ki.gercekten bilmiyorum.ben oturmamda merak ettim
Yakın arkadaşının böyle biri olması şanssızlığın olmuş. Tüm yorumları da okudum yani maddi durumu da varmış olmasa hadi neyse imkanı yok dersin ama niye banyo yapmıyor hayret, nasıl bir üşengeçlik... Keşke derslerindeki çalışkanlığı banyoda da gösterse.
Eni sonu direk söylemen lazım. Başka kurtuluş görünmüyor...
Benim lisede ve üniversitede kokan arkadaşlarım vardı vallahi yollarından kaçıyordum. Midem kalkıyordu, lisedeki arkadaşım hayvancılıkla uğraşıyordu ve belli de edemiyordum koktuğunu ama olabildiğince kaçardım yolundan, pek arkadaşı yoktu acırdım valla bazılarının da teni kokuyor o da kötü bir durum.
Üniversite arkadaşım da kokuyordu ama bunu parfümle bastırdığını sansa da yanımdayken beynime oksijen gönderemezdim yani o derece ağır bir kokuydu.
Vallahi ne diyeyim uyarıdan anlamayıp dikkat etmiyorsa uzak kalman daha mantıklı.
Çeken bilir. Ben kurtuldum, darısı sana...
Ay Allahım kötü bir anımı hatırlattınız şimdi :)
Eski işyerimde bir kız vardı asla deodorant kullanmazdı ve bir haftalık saçla gezerdi.
Aman Allahımmm üç set ilerimde çalışırdı baygınlık gelirdi.
Koku hassasiyetim var migrenim tutardı yakında durursa.
Allahtan yakın arkadaş değildik.
Çözüm bulamadım ne yazık ki size.
Acaba yeni şampuanlar duş jelleri mi hediye etseniz.
Heh o öyle demişti evet herkes şok olmuştu. Şimdi varsa bile söylemez artıkSaksi_Degilim_Ben 10-15 gün muhabbetini hatırlayamadım ama özel günlerinde yıkanmadığını söyleyen bir üyeye tepki göstermişlerdi de, zaten sadece dokuz gün sürüyo demişti
Heh o öyle demişti evet herkes şok olmuştu. Şimdi varsa bile söylemez artık
Anladim teşekkürler.annemde hep bana engel koyardı adetli iken yıkanılmaz diye sordum birgün niye etraf puslanır havluya değdirirsin demişti: ))Suyun birikme halinden sanırım oturarak yıkanma riskli diye duymuştum
İzcimmmm şu saçlı emojinin sarı saçlısı yok mu :)Arkadaşlığını bırak ,sende onun yanında etkileniyorsun seni mimleyecekler
O zaman direk sen banyo yapmayı sevmiyorsun diye ceset gibi kokmanımı çekicez diceksin hiç acımam derim pis insanlar ya nefret ediyorum toplu taşımada kusasım geliyor
Direkt o üye olmasa bile aramızdalar ne yazıkkiBir de o üye burada oluyormuş yorumları okuyormuş falan
O da terbiyesizlik ama ya.Bir olayı hatırladım bunu okuyunca :) bir gün otobüste yaşlı bir kadın genç bir kızın yanına oturdu. 15-20 dakika sürdü sürmedi kadın genç kıza bağırmaya başladı. "Bu ne biçim koku hiç mi banyo yapmazsın, senin yüzünden kaç durak önce iniyorum, midem bulandı" diye bağırıp indi. İlk defa öyle bir şeye şahit olmuştum