Arkadasım beni kullanıyor mu?

Kız kötü bir kız degil, kendisini seviyorum da, cimri evet ama bunu düzeltebilir ben de rahatsız oluyorum bu huyundan nasıl düzeltebilirim diye danışmak ıstedım. O bana o kadar hesabı kitliyor benim hesap yapmam plan yapmam cok normal ben kendimi korumak ıcın yapıyorum...

Sanki siz onun yediklerini odemek zorundaymissiniz gibi bi de surat mi asiuo pess bundan sonra siz de ona kitleyin yanimda para yok diyin yaniniza aldiginiz parayi da saklayin odemezse de siz surat asin

Keske sadece kendiniz icin para yukleseydiniz param yok diyip o kendi almak zorunda kalsaydi bu ne yuzsuzluk yaa cok sinir oldum

Hem de nasıl bır kere et yemeye gittik menü yok garson soyledı bız sectik orada bütün yemek suratını astı gergin bir sekilde yedi garson ne getirdiyse geri gönderdi gereksiz bu falan dıye hesap gelınce sok olmamak ıcın. Hahahah ben de söylemedim bunlar ikram diye:)) o kadar cok para hesabı yapıyor ki yemeği zehir oluyor dogal olarak.

Nasiiill bi de kacti miiiii bu ne adilik yaa hic mi dusunmuyolar bi daha yuz yuze bakicaz diye konu sahibi arkadas da boyle yapsa hic fena olmaz gerci

Benim lisede böyle bir arkadasım vardı dort bes kisi yemeğe gittik, cocuk yemeği ıstedı yedı sonra da ben lavaboya gidiyorum dedı çıktı gıttı gelmedı bır daha. Beklendik bekledık gelmedı aradık telefonu kapalı. Ertesi gün aradım doymuştum zaten kalktım dedi e bize kitleseydin dedim ne olacak ısmarlarsın bır seferlik dedı:)))

Evet o hep dıyor tablo ıcın para biriktiriyorum dıye ben de doyeyım bır elbıse begendım onun ıcın para biriktiriyorum dıye.

Saglık sorunu olan ınsan başkalarıyla da yemez ama, benımle buluşmadan önce makarna pızza resımlerı koyup yemekten çatladık dıyor, bana gelınce çorba. Salı gunü gorusecegız ben de o gun çorba ıcecegım en azından tepkisini görmek ıcın. Sonra ona gore bır taktık ızlerım

Haklısınız kızlar. Sayenızde aklıma birkac sey geldı bu hafta görüşünce bunları uygulayacagım. Sonucta ne kadar seversem seveyım kendımı enayi gıbı hıssetmeye basladım, ve bunun herkes farkında. Tesekkur ederim :)

Yuh bence burada sizi kullanmayi gectim vicdan bile yapmamis kusura bakmayin ama bence bu kiz sizi sevmiyorda çünkü karşısındaki önemseyen bir insan hayatta o yağmurda bunları yaşamasını istemez..bitirin gitsin arkadaşlığınızı sizden daha önemli olmamalı bence..

Suna bak yasa iyice alismis seni kullanmaya o cocuk da ona iyi yapmisss sende onu kullan biraz zengin cimrileri noolacak :-@

Kusura bakma canım ama ben bu olayda arkadaşlık falan göremedim.Gerçek arkadaşlıkta hesap muhabbet, olmaz. En azından ben böyle düşünüyorum.Birlikte ödeyelim der ya da herkes yediğini ödesin. Veya birinde sen birinde o ödesin. Devamlı bu huyunu kullanıyorsa bana arkadaşlıktan ziyade baska bır sey geldi.Hem zaten neyin suratını asıyomuş,yediği yemegin parasını verniyomuş ki nihayetinde. Bu kadar cimri olmaya gerek yok.3 günlük dünya kefenin cebi yok..

Kızız işine geliyor, kopar canım uzaklaş.. Şeş kaza gidersiniz alman usülü yapalım herkes kendi hesabını ödesin de şakayla karışık

Terbiyesiz yaa bi de yuzsuz yuzsuz aa naber diyo. İntikam aldiniz mi

Sen yedin mi peki alip sen yeseydin o ikramlari

Terbiyesiz yaa bi de yuzsuz yuzsuz aa naber diyo. İntikam aldiniz mi
Yok ne intikami ilk degildi son da olmadi :))
Az salaklik yapmadim dusundukce kendimi dovesim geliyor
Ama neyse ki kurtuldum ondan seneler sonunda da olsa koydum mesafemi simdi yolda gorsem canim isterse selam veririm o moddayim

Yok ne intikami ilk degildi son da olmadi :))
Az salaklik yapmadim dusundukce kendimi dovesim geliyor
Ama neyse ki kurtuldum ondan seneler sonunda da olsa koydum mesafemi simdi yolda gorsem canim isterse selam veririm o moddayim
Neler yapti baska? Ay ben tutamazdim kendimi ben de aynisini yapardim ona

Neler yapti baska? Ay ben tutamazdim kendimi ben de aynisini yapardim ona
Ay bi kere sey yapti ya gerci kucuktuk o zaman liseye yeni gececektik
Yemek yiyelim diye ciktik donerciye gidecektik bi de o teklif etti ben de tamam dedim
Giderken bakkala girdi bi cips bi kek aldi bi de babasinin hesabina yazdirdi
Bu ne oluyor diye sordum, yanimda para yok ben yolda gidene kadar bunlari yicem sen de yemek yersin ben seni beklerim dedi
Mosmor oldum gittik donercide cay ictik geri geldik galiba tek kelime etmedim ahahah rezaletime bak
Kiz karnini da doyurdu cipsle kekle ben aç açina cay ictim o da geri donelim demeye utandigimdan yani

Dışarda buluşmayı kabul etme. Eve gelsi. Istemiyorsa yol ver gitsin.

Arkadasinda adini bilmedigim ama bariz bir psikolojik rahatsizlik var . Bilen biri varsa yardimci olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…