- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- Konu Sahibi redvelvetcake
bunlarıda yapmaya hiç gerek yok bence..tamam kopar ipleri gitsin,bir iki sohbet için hiç değmez ( tecrube ile yazıyorum ) oturup kendi kendime konuşurum daha iyi :)))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acık sözlü olun diycem ama o zamanda kırılırArtık ne yıyeceksen onu soyle dıyorum gıdıp az bır sey ıstıyor en ucuz neyse o. Gercekten durumu kötu olsa anlayacağım ama tamamen cımrılıkten yapıyor bunu. O boyle yapınca da benım de hevesım kaçıyor ama onun gıbı surat asmıyorum
Sanki siz onun yediklerini odemek zorundaymissiniz gibi bi de surat mi asiuo pess bundan sonra siz de ona kitleyin yanimda para yok diyin yaniniza aldiginiz parayi da saklayin odemezse de siz surat asinYok canım aynı tabaktan yemıyor kımse, ortaya salata söylüyoruz mesela ya da bır meze ya da o tarz seyler herkes kendı tabağına alıp yıyor ya da garson servıs yapıyor. Genelde bız dıger arkadaşlarımızla yarı yarıya ödüyoruz hep, bu arkadasımın yaptıgını bıldıgım ıcın herkes kendı yedıgını oduyor onunlayken ama o kendı yediğini de nasılsa ben yemedım dıye bana kitliyor. Yanı nasıl desem kendısı ıstıyor, bıraz yıyor bırakıyor ben ödüyorum. Oyle sacma sapan bır sey. Basta anlamadım ama sonra dedım kı yemeyeceksen ortaya bır sey ıstemeyelım, ya da herkes kendım yediğini odesın, o zaman da surat asıyor
Sanki siz onun yediklerini odemek zorundaymissiniz gibi bi de surat mi asiuo pess bundan sonra siz de ona kitleyin yanimda para yok diyin yaniniza aldiginiz parayi da saklayin odemezse de siz surat asinYok canım aynı tabaktan yemıyor kımse, ortaya salata söylüyoruz mesela ya da bır meze ya da o tarz seyler herkes kendı tabağına alıp yıyor ya da garson servıs yapıyor. Genelde bız dıger arkadaşlarımızla yarı yarıya ödüyoruz hep, bu arkadasımın yaptıgını bıldıgım ıcın herkes kendı yedıgını oduyor onunlayken ama o kendı yediğini de nasılsa ben yemedım dıye bana kitliyor. Yanı nasıl desem kendısı ıstıyor, bıraz yıyor bırakıyor ben ödüyorum. Oyle sacma sapan bır sey. Basta anlamadım ama sonra dedım kı yemeyeceksen ortaya bır sey ıstemeyelım, ya da herkes kendım yediğini odesın, o zaman da surat asıyor
Keske sadece kendiniz icin para yukleseydiniz param yok diyip o kendi almak zorunda kalsaydi bu ne yuzsuzluk yaa cok sinir oldumMuhtemelen oyle der. Gecen tramvaya bınecegız benım kartımla geçıyoruz jeton da dört lıra mı ne galıba karttakı para bıttı o dıger tarafta kaldı, dedım kı bes lıra yükler mısın bende bozuk yok donunce de kullanırız. Gıdıp jeton almıs sadece kendıme bır tane. Zaten jetona dört berıyor karta da bes yükleyecek yanı. Bır liranın hesabını yapıyor. Kart da benım oldugu ıcın dönerken ben gıdıp para bozdurup yıkledım benım kartımla gectık yıne ıkımız de
Nasiiill bi de kacti miiiii bu ne adilik yaa hic mi dusunmuyolar bi daha yuz yuze bakicaz diye konu sahibi arkadas da boyle yapsa hic fena olmaz gerciAllahim ayni hikaye resmen.
Benim de vardi bu cinsten bi tane.
Yemekleri soyledikten sonra pahali geldi diye bi bahaneyle kalkip bes dakika sonra gelicem diyip beni masada biraktigi gunu biliyorum. İki kisilik donatilmis masada tek basima saatlerce bekledim.
Allahim kabus gibi.
Kaçın akliniz varsa.
Allahim ayni hikaye resmen.
Benim de vardi bu cinsten bi tane.
Yemekleri soyledikten sonra pahali geldi diye bi bahaneyle kalkip bes dakika sonra gelicem diyip beni masada biraktigi gunu biliyorum. İki kisilik donatilmis masada tek basima saatlerce bekledim.
Allahim kabus gibi.
Kaçın akliniz varsa.
bence arkadaşınız işine nasıl gelirse öyle davranıyor.sizi benimle gezer tozar her istediğimi yapar her şeyi öder vs. gözüyle görüyor.telefonla görüştüğünüzde daha az görüşmek istediğinizi maddi açıdan tasarruf etmeniz gerektiğini birine yüklüce borç verdiğinizi vs söyleyin.Kızlar size bir konuda danışacağım. Benim ta ilkokuldan tanıdığım bir arkadasım var, kendisiyle lisede yakın olduk, üniversitede de ayrı okullarda okuduk ama hep görüştük. Simdi de onun okulu devam ediyor, ben mezun oldum ama ayda bir mutlaka görüşürüz bütün gunümüzü de birlikte geciririz.
Neyse, kızı seviyorum gercekten cok iyi niyetli bir kız görüştüğümüz zaman da iyi vakit geciririz. Benim problemim su, ne zaman görussek, buluştuğumuz zaman bir sürü sey söyleriz yemekler gelir sonra der ki "benim midem rahatsız, iştahım yok, canım istemiyor". Gelmeden önce o kadar heveslenip yemek programı yaparız, yapalım edelim yiyelim dediği hicbir seyi de yapmıyoruz yemiyoruz. Kendisi gelen yemeklerden birer çatal alıyor tadına bakıyor sonra hesap gelince "e bu seferlik sen öde bak zaten ben bir sey yemedim tadına baktım" diyor. Her seyı ben ödüyorum. Ne bıleyım kebapcıya gıdıyoruz sadece çorba ıcıyor. Benım de hıcbır sey yıyesım kalmıyor açıkcası. En son sefer yarı yarıya ödeyelım dedim onda da gunun geri kalanında yüzünü astı oturdu.
Bu ödetme ısı bir oldu iki oldu sonrasında dedim ki "canım eger yemeyeceksen söylemeyelim". Ya da görüşüyoruz, oturduğumuz yerde sadece bir cay iciyoruz bes saat oturuyoruz. Sohbet edeceksek eve gidelim diyorum ona da yok diyor. Gittiğimiz yerler de cok kalabalık olan yerler degil, bir sey söylemeden o kadar saat oturunca göze batıyor. En son sefer ben o telefonda konuşurken gidip birkac tatlı söyledim, parayı ben o an ödedim garsona da dedim ki arkadasım dıyette ben dıyınce yemıyor ikram oldugunu söylerseniz belkı yer. O kadar saat oturuyoruz sonucta kıyıp bır ıkıncı cayı bıle icemiyor, ben orada ıcmekten çatlıyorum. Ustelık gideceğimiz yerleri de o seciyor.
Kendisinin ve ailesinin maddi durumu gayet iyi, kız koleksiyoner ve cok ünlü tablolar alıyor gercekten maddi durumları iyi ama cok cimri. Hatta kaç kisiyle görüştü simdiye kadar hepsini benim cevreme girebilecek seviyede degil diye reddetti.
Gecen gun konuşuyoruz, bir çocukla görüşmüş cocuk da aynı kendisinin bana yaptıgı seyi yapmış, bir sürü sey söylemis en sonunda da hesabın cogunu kıza kitlemis. O bana anlatınca komik geldi; cunku aynısını bana yapmıştı. Benim kırıldığım nokta su, cocuk her seferinde bunu yapıyor kız da görüşmeye devam ediyor, bizim iyi kötü on senelik arkadaşlığımız var benimle içtiği bir cayın hesabını yaparken gidiyor yeni tanıştığı cocuğun hesabını ödüyor. Sonra da bana gelip dert yanıyor. Allah'ın sopası yok iste.
Ya da bir yere gideceğiz mesela, konuşuyoruz sözlesiyoruz, bir onceki aksam ben diyorum ki ben arabayla gelmeyecegim seninle buluşur oradan taksıyle gideriz. Birden 180 derece dönüyor sabahında ben hastayım iste kendimi iyi hissetmiyorum sonra gidelim dıyor. Gecen gun de buluştuk trafiğe kapalı alan orası dedim arabayla gidemeyiz zaten, o zaman baska yere gidelim ta karşıya gittik dedı. Bir yere gideceğiz hemen diyor ki benim de dayım oraya yakın dayıma bırakırsın beni o zaman. Ben şoförü muyum onun artık ozellıkle onunla buluşacaksam arabasız gıdıyorum gelirken soylemıyorum da. Ben normalde rahatsız olmam böyle seylerden arkadasımdır canımdır ama o benım yerımde olsa benzın parasının hesabını yapar.
Bazı insanlar yapı olarak cimri olabilir belki bilmiyorum ama kendisi biraz bedavacı dediğimiz türlerden. Hep guzel yerlere gidiyor ama ona ısmarlayacak insanlarla. Ben her seferinde ona bir seyler ısmarlamak zorunda degilim sonucta. Kızı seviyorum da birlikte güzel zaman geçiriyoruz ama böyle yapması beni cok rahatsız ediyor. Ne yapmam lazım sizce?
Nasiiill bi de kacti miiiii bu ne adilik yaa hic mi dusunmuyolar bi daha yuz yuze bakicaz diye konu sahibi arkadas da boyle yapsa hic fena olmaz gerci
Valla kizlar cok ciddiyim. Ve gelmedi. Cebimdeki para da odemeye yetmedi. Mekanin sahibiyle konustum utana sıkıla. Hicbi seye catal degmemisti ama buz gibi oldu tabi. Boyle boyle dedim arkadasimin acil bi isi cikti diyebildim anca. Param cikismadi oldugu kadarini vereyim kimlik birakayim sonra gelir oderim dedim kabul etmedi. Bes kurus para almadi vallahi. İsitip baskalarina verebilirdi anca o yemekleri.
şoklardayım yemin ediyorumValla kizlar cok ciddiyim. Ve gelmedi. Cebimdeki para da odemeye yetmedi. Mekanin sahibiyle konustum utana sıkıla. Hicbi seye catal degmemisti ama buz gibi oldu tabi. Boyle boyle dedim arkadasimin acil bi isi cikti diyebildim anca. Param cikismadi oldugu kadarini vereyim kimlik birakayim sonra gelir oderim dedim kabul etmedi. Bes kurus para almadi vallahi. İsitip baskalarina verebilirdi anca o yemekleri.
Ama halimi garsondan musteriye herkes gordu kipkirmizi bi suratla, ne yapcam ben diye saatlerce dusundum.
Arkadasim ne yapti peki? Eve girerken karsidan gordu, aa naber dedi?
Cok iyiyim sagol bir de soruyo musun dedim noldu ya diyor.
Aa ben seni tamamen unutmusum iste annem aramisti da onun dedigini hallederken biriyle karsilastim da eve geldim de unutmusum da yan batti camura yatti falan yani..
Belki konu sahibi okur da akli basina gelir.
Boyle insanlar iyi karakterli falan degiller kendimizi kandirmayalim
Bır kere oyle de dedı, bagırsaklarımda problem var yiyemiyorum dedı, halbukı bır oncekı gece boy boy makarna pizza resımlerı koyup yemekten çatladık yazan ınsan, neyse, benımleyken bağırsakları dugumlenıyor.
Evet reproduksıyon dogru, kelımeyı unuttum bır an :)
hahah iyi gaza geldin bence orucum de
Bosverin bu insani hic sevmedim yhaa ama uzaklasmak da istemiyorsunuz orucum de demis bir arkadas koptum ona
Belki erkek arkadaşınada sana yaptığını yaptıysa sürekli, çocukta sinirlenmiştir,yada kullanıldığını düşünmüştür intikam alıyordur ondan