Arkadasım beni kullanıyor mu?

yok tecrubelerimi yazacağımda KÖR ŞEYTAN o kişilerde buraya üye falandırlar şimdi..bir daha yapışmasınlar :)))))))

Bu kadar rahatsiz oluyorsan neden görüşüyorsun? Isim cikti de kes gorusmeyi. Sizinki artik arkadasliktan cikmis sen bile en incs detaya kadar plan yapiyorsun arabasiz gideyim,corba iceyim vs vs diye. merak ettim gorustugunuzde ne oluyor ki? Degmez arkadasim isim var de git kafana göre takıl

Acık sözlü olun diycem ama o zamanda kırılır

Sanki siz onun yediklerini odemek zorundaymissiniz gibi bi de surat mi asiuo pess bundan sonra siz de ona kitleyin yanimda para yok diyin yaniniza aldiginiz parayi da saklayin odemezse de siz surat asin

Sanki siz onun yediklerini odemek zorundaymissiniz gibi bi de surat mi asiuo pess bundan sonra siz de ona kitleyin yanimda para yok diyin yaniniza aldiginiz parayi da saklayin odemezse de siz surat asin

Keske sadece kendiniz icin para yukleseydiniz param yok diyip o kendi almak zorunda kalsaydi bu ne yuzsuzluk yaa cok sinir oldum

Allahim ayni hikaye resmen.
Benim de vardi bu cinsten bi tane.
Yemekleri soyledikten sonra pahali geldi diye bi bahaneyle kalkip bes dakika sonra gelicem diyip beni masada biraktigi gunu biliyorum. İki kisilik donatilmis masada tek basima saatlerce bekledim.
Allahim kabus gibi.
Kaçın akliniz varsa.

Nasiiill bi de kacti miiiii bu ne adilik yaa hic mi dusunmuyolar bi daha yuz yuze bakicaz diye konu sahibi arkadas da boyle yapsa hic fena olmaz gerci

Ne?!

bence arkadaşınız işine nasıl gelirse öyle davranıyor.sizi benimle gezer tozar her istediğimi yapar her şeyi öder vs. gözüyle görüyor.telefonla görüştüğünüzde daha az görüşmek istediğinizi maddi açıdan tasarruf etmeniz gerektiğini birine yüklüce borç verdiğinizi vs söyleyin.

Nasiiill bi de kacti miiiii bu ne adilik yaa hic mi dusunmuyolar bi daha yuz yuze bakicaz diye konu sahibi arkadas da boyle yapsa hic fena olmaz gerci

Valla kizlar cok ciddiyim. Ve gelmedi. Cebimdeki para da odemeye yetmedi. Mekanin sahibiyle konustum utana sıkıla. Hicbi seye catal degmemisti ama buz gibi oldu tabi. Boyle boyle dedim arkadasimin acil bi isi cikti diyebildim anca. Param cikismadi oldugu kadarini vereyim kimlik birakayim sonra gelir oderim dedim kabul etmedi. Bes kurus para almadi vallahi. İsitip baskalarina verebilirdi anca o yemekleri.
Ama halimi garsondan musteriye herkes gordu kipkirmizi bi suratla, ne yapcam ben diye saatlerce dusundum.
Arkadasim ne yapti peki? Eve girerken karsidan gordu, aa naber dedi?
Cok iyiyim sagol bir de soruyo musun dedim noldu ya diyor.
Aa ben seni tamamen unutmusum iste annem aramisti da onun dedigini hallederken biriyle karsilastim da eve geldim de unutmusum da yan batti camura yatti falan yani..

Belki konu sahibi okur da akli basina gelir.
Boyle insanlar iyi karakterli falan degiller kendimizi kandirmayalim

Kullanmiyor sadece cimri :) kullananninsan kendide yer yer heaabi sana kitler gorusmek zorunda degilsin

şoklardayım yemin ediyorum

bu cimrilik değil rahatlık,bu cinsler çok uzun ömürlü olurlar dert yok tasa yok ego tavan yapmış onu yere indirmek size kalmış..çünkü onu zirveye taşıyan sizsiniz.Şimdi sıra sizde kimse vazgeçilmez değildir ben olsam arkadaşı lüks bir yere götürür karnımı doyurur hesabı ödemeden çıkar giderim gerisini o düşünsün

yazdıklarınızın hepsinin doğru olduğunu düşünrerek nacizane tespitim :

konu sahibini üzmek istemem ama bu kişinin sizi sevdiğini-değer verdiğini düşünmüyorum. bence siz onun için aklındaki dertleri anlatabileceği, kullanabileceği, normalde gitse para vereceği yerlere takılabileceği bir araçsınız.. sırf "iyi niyetli" diye düşünüp de böyle biriyle arkadaşlığınızı sürdurmeyin derim.. asalaklar gibi yeni bir konak bulursa o sizinle arkadaşlaığını bitirecek zaten. sonra çok pişman olursunuz..

E neden böyle yerlere gidiyorsunuz? Mesela arabayı almıyorum demişsiniz, yemeğe de gitmeyin? Evden çıkmadan tıka basa yiyin ben tokum sen istersen ye deyin? Böyle yapacağını bile bile kebapçılara gitmek bana garip geldi. Kimse parayı yoldan toplamıyor.

Nefret ediyorum boyle tiplerden ya kan emiciler!
Benimde 15 yillik arkadasim hayati boyunca hic para sikintisi çektiğini görmedim ama hesabini hep bana odetmeye calisir hesap gelir elini cebine götürürken 40 defa ddüşünür ya da başka şeylerle ilgileniyomus gibi yapar ödememek için .
Bende farkettim biraz geç oldu ama hep erkenden elim cebime gidiyor ben oduyorum onun hesabini sonra bende onun gibi bekledim kendi payima düşeni hesaba koydum. Hiçte rahatsız değil bu durumdan keyfi yerinde bide o calisiyo ben calismiyorum ama hesap benden cikiyo.
Bide 100 lirasi olduğu zaman parami bozdurmiyim bozdurunca harcaniyo dio sonra onun parasinida ben oduyorum
Artik bende parami kurusu kursuna ayarliyorum kendime düşen kismini ödeyip cekiliyorum

saglık sorunu varsa zorla yemesini beklemeyezsiniz ki...
sizle farklı yerlere gitmeye heves ediyordur ancak yiyemiyor olabilir.
kimisinde de hemen tuvaleti geliyor, dısarıda kullanmak istemedigi icin eve gitmesi gerekiyor, boyle birsey yasamamak icin yemeyen icmeyen arkadaslarım vardı, evdeyken problem yasamıyorduk. ancak maddi olarak hicbir cimriliklerini de gormedim.

onunla acıkca bu durumu konusun bence. ustelik 10yıllık arkadasınızmıs neden cekiniyorsunuz ki?
rahatsız oluyorsanız da dısarda gorusmezsiniz, onun soyledigi yerlere ayda yılda bir gidersiniz,
veya tumuyle iliskiyi kesmek de bir alternatif.

mesela bugun benden olsun diyin bakın bakalım ne yiyip icecek?

hahah iyi gaza geldin bence orucum de

Bosverin bu insani hic sevmedim yhaa ama uzaklasmak da istemiyorsunuz orucum de demis bir arkadas koptum ona

Belki erkek arkadaşınada sana yaptığını yaptıysa sürekli, çocukta sinirlenmiştir,yada kullanıldığını düşünmüştür intikam alıyordur ondan

Oruc da iyi fikir onu da denemek lazım yetmezse onu da deneyecegım :) valla dünkü cocuk benden akıllı çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…