Arkadasım beni kullanıyor mu?

buna benzer bi konu yüzünden 12 yıllık arkadaşımla arama mesafe koydum ki herkes buna çok şaşırmıştı... yani büyüyoruz değişiyoruz sadece hepsi bu
Ya bir de su var. Arkadaslarım ne yaparsa yapsın arkadasımdır canımdır kardeşimdir diyorum bır sey demiyorum hic ama üst üste kazık yıyorum bu sekılde devam ettikçe de. Sonra sınırım bozuluyor yanı. Ben kimsenin tribini çekmek zorunda degilim sonucta kendi öz kardesim bır hata yapsa salak napıyosun derim baskası yapınca tolere edıyorum. Iyi niyetimin suistimal edildiğini fark ettigim an soğuyorum bazı ınsanlardan, bu arkadasımı da severim sayarım ama ramak kaldı yani. Bır de yorumları okuyunca burada gözüm açıldı cidden

bi başkası bizim görmediğimizi görüyor emin ol...

bende bak mesela küçük bir örnek vereyim kıza a diyorsam onu evirir çevirir b yapardı ve kendi haklı çıkardı...

bende asla haksızlığa gelen bir insan değilim.. olamam da.

sende olma yoksa daha çok ütülürsün... onun ki para da seni ki pamuk mu??

Tabii canım orası oyle.. Yapılan hareket daha cok uzuyor benı, konusu para veya baska bır sey olsun onemlı degıl.

Üniversiteden bır arkadasım vardı, hep birbirinizin evinde kalırdık, hep birlikteydik, annelerimizi tanıstırmıstık bayagı da yakındık; ama okulun üçüncü senesi benim erkek arkadasım oldu, dıger bır yakın arkadasımız da birıyle çıkmaya basladı (ki ondan önce de flörtlerimiz oluyordu bizim hep) bu kız da fesatın önde gideni oldugu icin her fırsatta o cocukları bıze kötüledi, ayrılmamız ıcın gaza getirdi falan. Neyse bır sekılde cıdden ıkımız de ayrıldık. Sonra bu depresyona girdi, yok efendim on senedir platonik birine asıkmıs cocuk ona karşılık vermiyormuş, niye onun hıc sevgilisi olmuyormus, sorunlu miymiş bilmem ne. Bunalıma girip duran negatif bir kızdı, sonra beni diğer arkadasımıza, diğer arkadası da bana kötülemeye basladı. Sacma sapan hareketler yani. Sınava gireceğiz bana yanlıs kanunu soyluyor, kitap soruyorum yanlıs ısım soyluyor, acil bir sey soruyorum görüyor cevap vermiyor. Bir de her seyde gözünün kalması, nazarının değmesi cabası. Arkamdan atıp tutuyor sacımı kestirmemi bile kıskanıp bunun dedikodusunu yapan bir insan. Benim cevrem geniş surekli bir programım oluyor cok şükur kemik bir cevrem var, ama kendisi bütün gun evde oturup dizi izleyen dısarı çağırınca gelmeyen bir tip. Bana o kadar yanlıs hareketleri oldu ki, ben yine de kötü olmasın aramız kaç yıllık arkadaşlığımız hatırına, ayda yılda bir de olsa toplu görüşürüz diye ses çıkarmadım, çirkeflik yapmadım, ama mesafe koyacaktım okul bitince. Ama ne oldu, okul bitince kız beni de diğer arkadası da sildi resmen, arıyoruz acmıyor buluşmalara gelmiyor falan. Mesaj atıyorum uc gun sonra dönüyor vs... Sasırdım cunku onun bu kadar fesatlıklarına rağmen ben yavas yavas onu kırmadan uzaklaşmayı düşünüyorken kendisi sacma sapan triplere girdi. Kız surekli ailesine intihar edecegim nefret ediyorum hayattan diye söylenirdi, annesi ablası dk bası beni ararlardı kızı sormak ıcın, bu kız tedavı gördü yanında bır tek ben vardım. Kendi kıskançlığı ve kompleksi yüzünden arkadasımız bitti. Ablasına dogum gunü mesajı attım, ablası bile cevap vermedi bana ya, artık ne söylediyse. Bundan sonra da kimseye kolay kolay arkadas demem. Bitti yani. Sonra ben enayi oluyorum. Cok doluyum bu konuda.. O yüzden bu ana konudaki cimri arkadasımla iliskimi kesmeyı dusunmuyorum, cunku ici fesat bır kız degil, hesabı kitlese de bazı yönden kullansa da bu yönlerinin törpülenebilecegine inanıyorum. Benım cocuğum cimri olsa onu bırakmam, düzeltmeye çalışırım; cunku cimri degil de saygısız terbiyesiz olabilirdi. Bu arkadasım cimri ama ici kötü bir kız degil. Daha kötülerini gördüm çünkü. Okuduğun ıcın tesekkurler :)

rica ederim senin yazını okuyunca aynı yaşta olduğum kız geldi aklıma üst komşum olur kendisi ve bir gün terlik aldım nasıl mutluyum heryere koşarak gidiyorum bize geldi bi baktım ayağında aynı benim terliğimden tabi benim gözler

annesi patlattı bombayı benim kızımın senden ne farkı var diye

Of yemin ederim insanlar sorunlu

katılıyorum bütün çocukluğum kabus gibi geçti o canavarlar yüzünden..

aldığım tokayı sakladığımı bile hatırlıyorum yaa

Benım dışarıda yoktu da oyleleri, lisede ayrı üniversitede ayrı kabusum oldu. Bir de su hesap konusunda bız bır o bır ben seklinde oderdık, en son yemeğe çıktığımızda o ödedi simdi kendimi ona borçlu hıssedıyorum valla. Barı bır yemeğe cıkarsaydım da öyle küsseydi bana

aman boşver Allah aşkına..

kurtulduysan şükret öyle insanlar gölge yapmaktan başka işe yaramazlar...

benimde bir arkadaşım vardı, buna benzer... bir keresinde yemek yedik, cnm sen ver ben sana öderim sonra dedi... ne ödedi ne sordu...
o gün kızmıştım ama neyse dedim geçtim, yine bir defasında pastaneye gittik ikimiz... daha masaya otururken dedi ki, yaa biliyormusun ben cüzdanımı evde unutmuşum
yine neyse dedim yedi içti ben ödedim...
yine bir keresinde dört arkadaş yemeğe gittik, o da vardı... ve bu grubumuzla her zaman hesap gelince ortak öderiz..
yani farzedelim 40 lira hesap geldi, kişi başı 10 'ar lira veririz...
beraber otururyoruz yedik içtik, o da maşallah yedi içti bol bol, sohbet muhabbet gayet eğlendi bizle, sonra benim gitmem lazım işim var dedi, biz otururken kalktı gitti , biz sanıyoruz ki kendi yediğinin hesabını vermiştir çıkarken,
sonra hesap bi geldi, ödemeden gitmiş
yuhh dedik hepimiz artık... böyle parazit insanlar oluyor maalesef.. sırf dostum arkadaşım diye katlanmak aptallık bence.. çünkü dost olan dostuna bunu yapmaz.. terbiyesizlik resmen... ben o kişiyle dostluğumu kestim bu olaydan sonra...
siz de daha fazla asalakça sizden yararlanmasına mahal vermeyin... böyle dost olmaz...üstelik zenginmiş...
varyemez derler böylelerine...

Ayy yok artık benım de vardı böyle bır arkadasım hatta yıllar önce onunla ılgılı de bır konu acmıstım, ama zamanla düzeltti kendını neyse kı sımdı normal davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…