- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Ya bir de su var. Arkadaslarım ne yaparsa yapsın arkadasımdır canımdır kardeşimdir diyorum bır sey demiyorum hic ama üst üste kazık yıyorum bu sekılde devam ettikçe de. Sonra sınırım bozuluyor yanı. Ben kimsenin tribini çekmek zorunda degilim sonucta kendi öz kardesim bır hata yapsa salak napıyosun derim baskası yapınca tolere edıyorum. Iyi niyetimin suistimal edildiğini fark ettigim an soğuyorum bazı ınsanlardan, bu arkadasımı da severim sayarım ama ramak kaldı yani. Bır de yorumları okuyunca burada gözüm açıldı ciddenbuna benzer bi konu yüzünden 12 yıllık arkadaşımla arama mesafe koydum ki herkes buna çok şaşırmıştı... yani büyüyoruz değişiyoruz sadece hepsi bu
Ya bir de su var. Arkadaslarım ne yaparsa yapsın arkadasımdır canımdır kardeşimdir diyorum bır sey demiyorum hic ama üst üste kazık yıyorum bu sekılde devam ettikçe de. Sonra sınırım bozuluyor yanı. Ben kimsenin tribini çekmek zorunda degilim sonucta kendi öz kardesim bır hata yapsa salak napıyosun derim baskası yapınca tolere edıyorum. Iyi niyetimin suistimal edildiğini fark ettigim an soğuyorum bazı ınsanlardan, bu arkadasımı da severim sayarım ama ramak kaldı yani. Bır de yorumları okuyunca burada gözüm açıldı cidden
bi başkası bizim görmediğimizi görüyor emin ol...
bende bak mesela küçük bir örnek vereyim kıza a diyorsam onu evirir çevirir b yapardı ve kendi haklı çıkardı...
bende asla haksızlığa gelen bir insan değilim.. olamam da.
sende olma yoksa daha çok ütülürsün... onun ki para da seni ki pamuk mu??
rica ederim senin yazını okuyunca aynı yaşta olduğum kız geldi aklıma üst komşum olur kendisi ve bir gün terlik aldım nasıl mutluyum heryere koşarak gidiyorum bize geldi bi baktım ayağında aynı benim terliğimden tabi benim gözler
annesi patlattı bombayı benim kızımın senden ne farkı var diye
Of yemin ederim insanlar sorunlu
katılıyorum bütün çocukluğum kabus gibi geçti o canavarlar yüzünden..
aldığım tokayı sakladığımı bile hatırlıyorum yaa
Benım dışarıda yoktu da oyleleri, lisede ayrı üniversitede ayrı kabusum oldu. Bir de su hesap konusunda bız bır o bır ben seklinde oderdık, en son yemeğe çıktığımızda o ödedi simdi kendimi ona borçlu hıssedıyorum valla. Barı bır yemeğe cıkarsaydım da öyle küsseydi bana
aman boşver Allah aşkına..
kurtulduysan şükret öyle insanlar gölge yapmaktan başka işe yaramazlar...
Aynen öyle, bazen kendımı vefasız gıbı hıssedıyorum ama bana düşman gıbı davranan ınsana vefa gösterip ne yapacagım, belamı mı arıyorum
Ayy yok artık benım de vardı böyle bır arkadasım hatta yıllar önce onunla ılgılı de bır konu acmıstım, ama zamanla düzeltti kendını neyse kı sımdı normal davranıyorbenimde bir arkadaşım vardı, buna benzer... bir keresinde yemek yedik, cnm sen ver ben sana öderim sonra dedi... ne ödedi ne sordu...
o gün kızmıştım ama neyse dedim geçtim, yine bir defasında pastaneye gittik ikimiz... daha masaya otururken dedi ki, yaa biliyormusun ben cüzdanımı evde unutmuşum
yine neyse dedim yedi içti ben ödedim...
yine bir keresinde dört arkadaş yemeğe gittik, o da vardı... ve bu grubumuzla her zaman hesap gelince ortak öderiz..
yani farzedelim 40 lira hesap geldi, kişi başı 10 'ar lira veririz...
beraber otururyoruz yedik içtik, o da maşallah yedi içti bol bol, sohbet muhabbet gayet eğlendi bizle, sonra benim gitmem lazım işim var dedi, biz otururken kalktı gitti , biz sanıyoruz ki kendi yediğinin hesabını vermiştir çıkarken,
sonra hesap bi geldi, ödemeden gitmiş
yuhh dedik hepimiz artık... böyle parazit insanlar oluyor maalesef.. sırf dostum arkadaşım diye katlanmak aptallık bence.. çünkü dost olan dostuna bunu yapmaz.. terbiyesizlik resmen... ben o kişiyle dostluğumu kestim bu olaydan sonra...
siz de daha fazla asalakça sizden yararlanmasına mahal vermeyin... böyle dost olmaz...üstelik zenginmiş...
varyemez derler böylelerine...
Ayy yok artık benım de vardı böyle bır arkadasım hatta yıllar önce onunla ılgılı de bır konu acmıstım, ama zamanla düzeltti kendını neyse kı sımdı normal davranıyor
Salı görüşeceğim bakalım, eve döner dönmez yazacagım buraya herkes haber beklıyor :)böyleleri pek düzelmez canım, eminim yakın bir zamanda yine yapar varyemezliğini :) sen yine de temkinli ol...
Salı görüşeceğim bakalım, eve döner dönmez yazacagım buraya herkes haber beklıyor :)
Hatta kalın yazacagımbana da haber ver çok merak ettim
Vallahi konunu yeni okudum sekerim ve merakla gelismeleri bekliyorum.hayatimda boyle bir insan modeli gormedim.bedava bulsa mezara girecek turden....buraya yazda hepimiz okuyalim gelismeleri.Hatta kalın yazacagım
İtinayla cimri bırıni eğiteceğiz kk olarak ınsallah :)Vallahi konunu yeni okudum sekerim ve merakla gelismeleri bekliyorum.hayatimda boyle bir insan modeli gormedim.bedava bulsa mezara girecek turden....buraya yazda hepimiz okuyalim gelismeleri.