Arkadasım beni kullanıyor mu?

Benimde böyle bir komşum var dı neyseki taşındı :) bizim olay hesap ödeme falan değildi.....Evde neyi eksikse herşeyi benden isterdi soğan domates salatalık vs. sigarası biterdi benden isterdi...........Giderkende büyük bir kazık atıp gitti en son istediğide yatak örtüsüydü ağladı sızladı ben bunları yaşamadım(kaçarak evlendi çeyizi olmadığı için) dedi 1 kaç gün kullanıp vericem tamam dedim verdim taşınalı 1 hafta oldu ve giderken bırak demiştim ve alıp gitmiş resmen..........şimdi yazıyorum watsaptan getir diye bakalım getirecekmi

ceylin caresiz bence.
annesinin cok yakininin kizi.
Kizdan uzaklasamaz da vermem de diyemez de kolay kolay.

O yönden bakinca haklisin ama bilmem birazda ben ondan giyineyim diye düşündüm
Biraz da denemekti amacim acikcasi bakalim.ne diyecek diye

Aynen kesinlikle..
Babamin kuzeninin kizi ama annelerimizin arkadasligi 20 yili asmistir.
Her aksam konuşurlar telefonda liseli asiklar gibi
Ben gorusmesem bile illa Ki aileler görüşüyor .
Eskiden durumları da yoktu çocukluktan beri hep benim kıyafetlerini verdi annem beraber giyindik.
Annem bana alirken ona da alirdi aynisindan ikiz gibi büyüdük biz aramizda da 1 yas var :)
Ondan da alisik ...
ceylin caresiz bence.

ceylin caresiz bence.

diyorum ya bende bir tuhaflık var herhalde.
evet ve hayır larım cok nettir, kardesim de olsa vermeyeceksem vermem,
bu paylasımcı olmamak, bu benim gofretim diye tutturmak gibi degil, özel esyalarımı paylasmayı sevmiyorsam karsı tarafın algısı ne olursa olsun soylerim "kusura bakma canım, simdiye kadar seni kırmamak icin birsey demedim ama ben yapamıyorum, buna istersen hastalık olarak bak ancak elimde degil işte" derim,
bundan sona bırakırım o dusunsun, bana niye dert olsun kendi esyam?

canim bazen boiyle cetrefilli durumlarla karsi karasiya kalabiliyorsun.
Ben de kolay hayir diyenlerdenim, ama her zaman olmuyor iste.

canim bazen boiyle cetrefilli durumlarla karsi karasiya kalabiliyorsun.
Ben de kolay hayir diyenlerdenim, ama her zaman olmuyor iste.

abla dogru diyorsun da böyle höt höt konusmaktan bahsetmiyorum,
insanlar cogunlukla "manyak, soguk, sert, hasta, anormal" olarak goruyorlarsa da "ayyy napayım elimde degil işte " diyip kıvırmaya calısıyorum.
ancak içime sorsan kucucuk birsey icin gemileri yakabilecek potansiyelim var da dizginlemeye calısıyorum. herkesin alıskanlıkları aynı olmak zorunda degil sonucta...
bir hırka icin dunyayı ayaga kaldırmaya, buyuk anlamlar cıkarmaya da gerek yok.
ancak ben "aaa istiyor, gorgusuz mudur nedir?" demiyor sacma sapan yorum yapmıyorsam o da bana saygı gostermek zorunda kafasındayım.

yemekte bile 1 kasıgı anlatamadıgımız, yenmiyor diye kırılıp uzulmelerin ve hayır kelimesini anlayamayan insanlarız maalesef. bir o kadar acsam soylemekten istemekten de cekinmem.
hayır=>evet , evet=>ac gozluluk baglantısını anlayamıyorum.

Sen kesinlikle çok netsin her konuda.
Ben kimse kirilmasin üzülmesin diye kendimi salak yerine koydurtuyorum.
Benim ki biraz da çocukluktan annem de ayni benim gibi çünkü...

Sen kesinlikle çok netsin her konuda.
Ben kimse kirilmasin üzülmesin diye kendimi salak yerine koydurtuyorum.
Benim ki biraz da çocukluktan annem de ayni benim gibi çünkü...

benim annem de aynıydı ceylin,
onu goree gore... "ben boyle olmayacagım!" dedim.
hatta bana ogutledigi seylere de belli bir yastan sonra itiraz ettim "sen oyle yapabilirsin ancak insanları direkt terslemedigim, kabalasmadıgım surece kendi hayatımın sınırlarını cizebilmeliyim" demistim.
hatta cosup "yıllardır sen boyle yapmadıgın icin uzuldun" de dedim, o oldu, ne halin varsa gor moduna gecti :/ : ))

Atkadasinizla araniz nasil oldu???
son zamanlarda ayni dert bnde de var.
son bir senedir idare ediyordum ama artik tak dedi.
bir insan hergun mu cuzdan unutur bir olur iki olur

Biz arkadaşımla 1 yere gitsek herkes kendı ne canı isterse onu alır ve öder sorunda yaşanmaz .İlklerden ortaklaşa ödeyelim dedi olmaz brnim içim rahat etmez fiyatlar sonucta aynı değil aynı yrmekde değil baştan söyle benim yanımda ancak kendime yetecek kadar param var herkes kendi ödesin de daha oturmadan

Atkadasinizla araniz nasil oldu???
son zamanlarda ayni dert bnde de var.
son bir senedir idare ediyordum ama artik tak dedi.
bir insan hergun mu cuzdan unutur bir olur iki olur
Senin yerine olsam yola çıkmadan sakın cüzdanını unutma derdim birde yemeğe oturmadan lütfen bakarmısın cüzdanına yoksa hiç girmeyelım derdim

Senin yerine olsam yola çıkmadan sakın cüzdanını unutma derdim birde yemeğe oturmadan lütfen bakarmısın cüzdanına yoksa hiç girmeyelım derdim

yooo oyle degil iste
arkadasim diyor ki nio ben cok aciktim surdan sunu yiyelim ama benim param yok"
yada nio suranin felani cok guzel yiyelim mi? ama cuzdanimi unutmusum.
yahut yeriz iceriz cocugunu alir el yuz yikamaya goturur hesap edenmeden de getirmez...
marketten bisey alir sen ode ben sana sonra veririm der vermez.
yani gayet acik :)

Para kolay kazanılmıyor ,baktım arkadaş beni enayi yerine koymak istiyor hesabı üzerime yığmak istıyor kusura bakma ben ancak kendi yediklerimi ödeyecek kadar para getırdim garsona hesabını nasıl ödeyeceksen öde bendede yok derim onun oyununu orada bozarım

Reactions: nio
Valla açık ve net bende derim madem paran yok hiç girmeyelim benim karnım aç değil derim yalan olmaz çünkü konuşması iştahımı gidermiştir zatende tanıyorsam huyunu cüzdanına bak öyle oturalım canım derim hesap gelmeden herkes kendi yediğini ödesin ben haksızlığı sevmem derim gercekten kullanılmayıda kulllanmayıda sevmem zaten benimle dışarı çıkacak insan bilir huyumu cesaret edemez beni keriz yerine koymaya!

bir yildir bu boyle bende biraz safim galiba ilk cuzdana elini atan ortamda ben oluyorum.
ama son zamanlar sikildim ve care ariyorum.
mesafe koyucam galiba

bir yildir bu boyle bende biraz safim galiba ilk cuzdana elini atan ortamda ben oluyorum.
ama son zamanlar sikildim ve care ariyorum.
mesafe koyucam galiba
Düşündümde 1kere ortak ödemiştik benim sipariş ettiğimin fiyatı az idi ama hesap gelince 2 misli ödedim mecburen ortak ödeyelim diye konuşulmuştu kendimi okadar kullanılmış hisettimki Ogün bugün kendı hesabımı kendim ödemek istiyorum diyorum miss gibi içim rahat.

ayni seyi bende teklif ettim belli bir sure sonra..arkadasim cuzdan unuttugu icin oda mumkun olmuyor...
ama ben yeni yeni farkediyotum orasi ayri..
hatta dahada farketmezdim ama ben bisey istedim parasini istedi halbu ki ben ondan siparis verdiginde hic para almam.

O uyanıksa sen ondan daha uyanık olacaksın neler yapabileeğini az çok düsünmelisin önceden hem cüzdanını unutmuşsa onun sorunu ayy bende sadece kendi hesabımı ödeyecek kadar param var derim yanımdada hiç başka birşey yok gitsin bulaşık yıkasın sen niye ödüyorsunki ben olsam oralı olmam banane rezil olacak kendi hem ders olur onada bir daha ınsanları keriz yerine koymayı aklına getirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…