- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.421
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Canım öyle bir kalemde silip atabileceğim biri degil maalesefcanım bırak görüşme o zaman ...
Ben ailemle yasıyorum, o da haftasonu ailesinin yanına geliyor haftaici okulda yurtta kalıyor; ama yurt derken özel üniversite yurdu zaten otel gibi..sen nerde yaşıyosun ?
Arkadaşımın arabası ile gezsek, mutlaka yediklerimizin hesabını ben öderim utanırım yahu.
Yemeği ödetmese sinemaya gidelim der biletleri ben öderim.
Sonuçta onun benzin parası gidiyor içim hayatta rahat etmez, hayatım boyunca kimsenin üzerinden geçinemedim.
Böyle tiplere şaşıyorum, bir de zenginmiş.
Yok artık diyorum.
Bence açık açık yaptığı ayıbı söyle, bizim arkadaşlığımızı sorgular oldum bir süre görüşmeyelim de.
arkadaşınla aran açılacaksa eğer açılmadan yedirdiklerinin intikamını al derim ve hemen oradan uzaklaşBen ailemle yasıyorum, o da haftasonu ailesinin yanına geliyor haftaici okulda yurtta kalıyor; ama yurt derken özel üniversite yurdu zaten otel gibi..
Evet simdi salı gunü oyle yapacagım buluşmadan önce evde yemek yiyip gidecegim buluştuğumuz zaman da karnım agrıyor rahatsızım falan demeyi dusunuyorumEvet kullanıyor.Çok ayıp yaptığı şey.Üstelik uzun yıllar arkadaşsınız kardeş gibi olmanız gerekirken böyle çıkarcı davranması hiç hoş değil bence sizde bir gün midem ağrıyor bir şey yemeyeceğim falan diyin
Aramın açılmasını ıstemıyorum ama en azından onu yola getirecek birkac öneri kaptım buradan :) onları deneyecegım baktım olmadı ıkıncı bır konu ile yıne bdv ye geri donerim :)arkadaşınla aran açılacaksa eğer açılmadan yedirdiklerinin intikamını al derim ve hemen oradan uzaklaş
Seni kullaniyor canim maddi durumu iyi olmasa insan anlarda "VARYEMEZLERDEN BUDA:)"kullandrma kendini dha fazla ya herkes yedigini icgini odesin ya da bulusmasin bu kadar basit...Menfaat uzerine arkadaslik yapilmaz...
merak ettim napacak yine uyanık arkadaş...Aramın açılmasını ıstemıyorum ama en azından onu yola getirecek birkac öneri kaptım buradan :) onları deneyecegım baktım olmadı ıkıncı bır konu ile yıne bdv ye geri donerim :)
Cnm senin iyi niyetini bildiğin kullanıyor. .biraz mesafe koy ya da onun sana yaptığının aynısını sen ona yap. Sakayla karışık laf çarp..anlasın biraz neyin ne olduğunu.
Aynen hatta kalın kızlar heyecanlı gelişmeleri yazacagım :)merak ettim napacak yine uyanık arkadaş...
Buluşmadan önce karnını doyur da gitSimdi aynısını ona erkek arkadası yapıyor cocuk icin demediğini bırakmadı. Salı gunü gorusecegız kızla ben de bır çorba ıcıp çorba parasının vereceğim sadece midem rahatsız demeyi dusunuyorum..
AynenBuluşmadan önce karnını doyur da git
Aynen hatta kalın kızlar heyecanlı gelişmeleri yazacagım :)
hahah iyi gaza geldin bence orucum deAynenEvde karnımı doyurur oyle giderim bir çorba bir cay bana yeter
Bosverin bu insani hic sevmedim yhaa ama uzaklasmak da istemiyorsunuz orucum de demis bir arkadas koptum onaEvet almaz tahmın edıyorum bır kere bana demıstı senın araba cok yakıyor nasıl bu kadar dolaşıyorsun gezıyorsun, halbukı hep onun ıstedıgı yerlere gıdıyoruz taksıyle gıdelım dıyınce de suratı asılıyor ben onunla her gıttıgımde 50 liralık benzın yakıyorum bır de ustune otopark parası vale parası. En masrafsızı eve gelmesı ama bızım eve gelmesı ıcın de bayagı taksı parası ödemesı lazım cunku baska yol hıc yok:)))
Belki erkek arkadaşınada sana yaptığını yaptıysa sürekli, çocukta sinirlenmiştir,yada kullanıldığını düşünmüştür intikam alıyordur ondanSimdi aynısını ona erkek arkadası yapıyor cocuk icin demediğini bırakmadı. Salı gunü gorusecegız kızla ben de bır çorba ıcıp çorba parasının vereceğim sadece midem rahatsız demeyi dusunuyorum..