Arkadasım beni kullanıyor mu?

Yuh bence burada sizi kullanmayi gectim vicdan bile yapmamis kusura bakmayin ama bence bu kiz sizi sevmiyorda çünkü karşısındaki önemseyen bir insan hayatta o yağmurda bunları yaşamasını istemez..bitirin gitsin arkadaşlığınızı sizden daha önemli olmamalı bence..
Bence de öyle... Bes lira ıcın hatta daha önce de yazdım bır lıra ıcın neler yaptı

Suna bak yasa iyice alismis seni kullanmaya o cocuk da ona iyi yapmisss sende onu kullan biraz zengin cimrileri noolacak :-@

Kusura bakma canım ama ben bu olayda arkadaşlık falan göremedim.Gerçek arkadaşlıkta hesap muhabbet, olmaz. En azından ben böyle düşünüyorum.Birlikte ödeyelim der ya da herkes yediğini ödesin. Veya birinde sen birinde o ödesin. Devamlı bu huyunu kullanıyorsa bana arkadaşlıktan ziyade baska bır sey geldi.Hem zaten neyin suratını asıyomuş,yediği yemegin parasını verniyomuş ki nihayetinde. Bu kadar cimri olmaya gerek yok.3 günlük dünya kefenin cebi yok..

Kızız işine geliyor, kopar canım uzaklaş.. Şeş kaza gidersiniz alman usülü yapalım herkes kendi hesabını ödesin de şakayla karışık:KK48:

Aynen valla bundan sonra ben de onun gibi yapacagım yoksa iflas ederim :KK70:

Evi kaç kere teklif ettim ama dısarı çıkalım dedi :KK43:
Kullaniyor, seviyor olsa da insan sevdigini kullanmaz ya da herkesin dedigi gibi bir boozukluk var. Bozukluk varsa daha cok bunalirsin sen onun yüzünden, bu baslangic olabilir. Zor olsa da buna son ver, eminim hic umurunda olmayacak onun. yolacak baska biri bulur kendince. Bazi insanlar icin arkadasligin kiymeti olmuyor malesef..

Evi kaç kere teklif ettim ama dısarı çıkalım dedi :KK43:
O zaman bulusma?
Biraz sert olabilir uslubum ama, sen iyi kiz cok saf kiz temiz kiz diyorsun da arkadaşın bildigin çakal.
Saf insan cimri olabilir, yemez icmez disari cikmaz. Bu normal olabilir ama bu kiz luks mekanlara sarap icmeye gidip hesabi size kitliyor. Bunda nasil bi iyi niyet arayabiliriz?
Siz en yakin arkadasim diyorsunuz ama en yakin arkadaslar birbirine bunu yapmazlar. Pinti de olsalar ceplerinde akrep de olsa ya da bes kurus paralari da olmasa birbirlerini zor durumda birakmazlar.
Bu kiz sizi sömürüyor.
Ailevi problemlerimi anlatabiliyorum sadece ona diyorsunuz, sevgili muhabbetlerine girince surat asiyor konuyu degistiriyor kendi sevgilisini anlatmaya basliyor diyorsunuz.
Hangi en yakin arkadaslar arasinda vardir bu durum?
Biraz ters oldu sert oldu yazdiklarim ama gercekler bunlar.
Aynilarini ben yasadim beni de cok uyardilar ama keske daha sert dille uyarsalarmis kafama kafama vursalarmis da kendimi bu kadar kullandirtmasaymisim diyorum simdi.

Ay bi kere sey yapti ya gerci kucuktuk o zaman liseye yeni gececektik
Yemek yiyelim diye ciktik donerciye gidecektik bi de o teklif etti ben de tamam dedim
Giderken bakkala girdi bi cips bi kek aldi bi de babasinin hesabina yazdirdi
Bu ne oluyor diye sordum, yanimda para yok ben yolda gidene kadar bunlari yicem sen de yemek yersin ben seni beklerim dedi
Mosmor oldum gittik donercide cay ictik geri geldik galiba tek kelime etmedim ahahah rezaletime bak
Kiz karnini da doyurdu cipsle kekle ben aç açina cay ictim o da geri donelim demeye utandigimdan yani :KK53:
Cipsten sana ikram etmedi mii:KK57: ayy boyle anlatinca kucukken bana atilan iftiralar geldi aklima :KK43: yemek konusuyla alakasi yok ama baskasinin bize karsi yaptigi ayiplar olarak dusundum biran konuyu

Cipsten sana ikram etmedi mii:KK57: ayy boyle anlatinca kucukken bana atilan iftiralar geldi aklima :KK43: yemek konusuyla alakasi yok ama baskasinin bize karsi yaptigi ayiplar olarak dusundum biran konuyu
İkram etti mi hatirlamiyorum ama ettiyse bile yememisimdir
Cok rahat biriydi o carsinin ortasinda yururken koca paket cipsi bitirirdi
Cok utanirdim ben ya hala daha oyle tek lokma bi sey cignemem yolda

Ah ah cesit cesit insan var vallahi
Size ne yaptilarr?

İkram etti mi hatirlamiyorum ama ettiyse bile yememisimdir
Cok rahat biriydi o carsinin ortasinda yururken koca paket cipsi bitirirdi
Cok utanirdim ben ya hala daha oyle tek lokma bi sey cignemem yolda

Ah ah cesit cesit insan var vallahi
Size ne yaptilarr?
Ben cok acikirsam mecbur yiyorum cunku basim.agrimaya basliyo benim basim agriyimca da iki uc gun gecmez :KK43:
Ben kucukken on yaslarindayken falan yan komsumuzun kiziyla cok yakindik surekli beraber oynardik birbirimize gelip giderdik. Ama bana cok cektirdiler ya sanirim annesi benle gorusmesini istemiyodu turlu turlu cirkeflikler oyunlar. Cok net hatirliyorum cigerime islemisti olaylar. Kiza x diyim. Bi gun x in yanina gidicektim kosa kosa eve yaklasiyorum ayagimda terlik var bahce yagmur camur. Corabim camur oldu. Bende saloncaga tutundum egildim baktim bu ne diye oyle oldugunu gorunce utandim kosa kosa eve geldim. Bikac gun sonra ne duyiyim x in anneannesi demis ki hemsirebaayan bizim bahceye geldi izin almadan salincaga biniyodu beni gorunce korkup kosa kosa kacti. Kucukken cevap da veremiyosun cok uzulmustum. Bi keresinde x in dogum gunuydu on kiz falan toplanmistik evlerinde pasta yedik falan neyse bahceye ciktik. Oyun oynuyoruz kuyruk olduk birbirimizin arkasina dizildik sarki soyleyip yuruyoruz bahcede. Sonra birbirimizden uzaklasmaya basladik mesafeleri actik falan oyle dolaniyoruz. Kizin biri aglamaya basladi benim arkamda en arkada o vardi. En onde de x. Kiz aglayinca x da arkaya geldi dedi ne oldu. Kiz dedi ki hemsirebaayan az once bana su yerdeki caliyla vurdu beni itti senle arkadasligimi istemiyo falan ben şokk. Oyle bisey yapmamistim o da benim arkadasimdi. Sonra iste x bana bagirmaya basladi git burdan istemiyorum bidaha seni bu kiz sana ne yapti da vurdun gelme bidaha dogum gunume cagirmasaydim keske seni neler neler. Ben de aglayarak eve geldim. Sonra ogrendiikki kizin annesi ogretmis boyle boyle yapin diye. O gunden sonra daha gitmemistim zaten. Cok icime ialemisti bu iftiralar. X kucuktu annesi ogretiyodu ona cok suc bulmuyorum arada karsilasiyoruz iyi aramiz. Tasindilar zaten. Annesi her gorusunde sariliyo niye bize gelmiyosun x i ziyaret etmiyosun hatta gel kal falan diyo. Ama samimiyetine inanmiyorum. Fesatligini kizi cekiyo simdi kalp hastasi kalbinde pille yasamak zorunda.. :KK43:

"parası bol olmasına rağmen bana sürekli hesap kitliyor ama iyi biri"
"hesap söz konusu olduğu zaman surat asıp yemeği de gezmeyi de zehir ediyor ama iyi biri"
"ben çok elitim bilmem kim benim çevreme girmeye layık değil diye insan ayırıyor ama iyi biri"

herkes "...ama iyi" anasını satayım kim o zaman bu kötüler

Ben cok acikirsam mecbur yiyorum cunku basim.agrimaya basliyo benim basim agriyimca da iki uc gun gecmez :KK43:
Ben kucukken on yaslarindayken falan yan komsumuzun kiziyla cok yakindik surekli beraber oynardik birbirimize gelip giderdik. Ama bana cok cektirdiler ya sanirim annesi benle gorusmesini istemiyodu turlu turlu cirkeflikler oyunlar. Cok net hatirliyorum cigerime islemisti olaylar. Kiza x diyim. Bi gun x in yanina gidicektim kosa kosa eve yaklasiyorum ayagimda terlik var bahce yagmur camur. Corabim camur oldu. Bende saloncaga tutundum egildim baktim bu ne diye oyle oldugunu gorunce utandim kosa kosa eve geldim. Bikac gun sonra ne duyiyim x in anneannesi demis ki hemsirebaayan bizim bahceye geldi izin almadan salincaga biniyodu beni gorunce korkup kosa kosa kacti. Kucukken cevap da veremiyosun cok uzulmustum. Bi keresinde x in dogum gunuydu on kiz falan toplanmistik evlerinde pasta yedik falan neyse bahceye ciktik. Oyun oynuyoruz kuyruk olduk birbirimizin arkasina dizildik sarki soyleyip yuruyoruz bahcede. Sonra birbirimizden uzaklasmaya basladik mesafeleri actik falan oyle dolaniyoruz. Kizin biri aglamaya basladi benim arkamda en arkada o vardi. En onde de x. Kiz aglayinca x da arkaya geldi dedi ne oldu. Kiz dedi ki hemsirebaayan az once bana su yerdeki caliyla vurdu beni itti senle arkadasligimi istemiyo falan ben şokk. Oyle bisey yapmamistim o da benim arkadasimdi. Sonra iste x bana bagirmaya basladi git burdan istemiyorum bidaha seni bu kiz sana ne yapti da vurdun gelme bidaha dogum gunume cagirmasaydim keske seni neler neler. Ben de aglayarak eve geldim. Sonra ogrendiikki kizin annesi ogretmis boyle boyle yapin diye. O gunden sonra daha gitmemistim zaten. Cok icime ialemisti bu iftiralar. X kucuktu annesi ogretiyodu ona cok suc bulmuyorum arada karsilasiyoruz iyi aramiz. Tasindilar zaten. Annesi her gorusunde sariliyo niye bize gelmiyosun x i ziyaret etmiyosun hatta gel kal falan diyo. Ama samimiyetine inanmiyorum. Fesatligini kizi cekiyo simdi kalp hastasi kalbinde pille yasamak zorunda.. :KK43:
Ay kiyamam yaa..
Kadinin vicdansizligina bak
Unutulmuyor boyle seyler canim ya hele cocukken olmussa akildan cikmiyor
Cocukken daha hassas oluyoruz sanirim

Ay kiyamam yaa..
Kadinin vicdansizligina bak
Unutulmuyor boyle seyler canim ya hele cocukken olmussa akildan cikmiyor
Cocukken daha hassas oluyoruz sanirim
Evet simdi olsa cevabimi yapistirirdim ama ben kucukken bana cok haksizlik yapiyolardi bi de cok cekingen bi cocuktum ben simdi oyle dehilim. Yas olmus yirmi hala unutamadim bana yapilanlari cok icime isledi ama hicbisey olmamis gibi selamimi esirgemem

Kızlar size bir konuda danışacağım. Benim ta ilkokuldan tanıdığım bir arkadasım var, kendisiyle lisede yakın olduk, üniversitede de ayrı okullarda okuduk ama hep görüştük. Simdi de onun okulu devam ediyor, ben mezun oldum ama ayda bir mutlaka görüşürüz bütün gunümüzü de birlikte geciririz.

Neyse, kızı seviyorum gercekten cok iyi niyetli bir kız görüştüğümüz zaman da iyi vakit geciririz. Benim problemim su, ne zaman görussek, buluştuğumuz zaman bir sürü sey söyleriz yemekler gelir sonra der ki "benim midem rahatsız, iştahım yok, canım istemiyor". Gelmeden önce o kadar heveslenip yemek programı yaparız, yapalım edelim yiyelim dediği hicbir seyi de yapmıyoruz yemiyoruz. Kendisi gelen yemeklerden birer çatal alıyor tadına bakıyor sonra hesap gelince "e bu seferlik sen öde bak zaten ben bir sey yemedim tadına baktım" diyor. Her seyı ben ödüyorum. Ne bıleyım kebapcıya gıdıyoruz sadece çorba ıcıyor. Benım de hıcbır sey yıyesım kalmıyor açıkcası. En son sefer yarı yarıya ödeyelım dedim onda da gunun geri kalanında yüzünü astı oturdu.

Bu ödetme ısı bir oldu iki oldu sonrasında dedim ki "canım eger yemeyeceksen söylemeyelim". Ya da görüşüyoruz, oturduğumuz yerde sadece bir cay iciyoruz bes saat oturuyoruz. Sohbet edeceksek eve gidelim diyorum ona da yok diyor. Gittiğimiz yerler de cok kalabalık olan yerler degil, bir sey söylemeden o kadar saat oturunca göze batıyor. En son sefer ben o telefonda konuşurken gidip birkac tatlı söyledim, parayı ben o an ödedim garsona da dedim ki arkadasım dıyette ben dıyınce yemıyor ikram oldugunu söylerseniz belkı yer. O kadar saat oturuyoruz sonucta kıyıp bır ıkıncı cayı bıle icemiyor, ben orada ıcmekten çatlıyorum. Ustelık gideceğimiz yerleri de o seciyor.

Kendisinin ve ailesinin maddi durumu gayet iyi, kız koleksiyoner ve cok ünlü tablolar alıyor gercekten maddi durumları iyi ama cok cimri. Hatta kaç kisiyle görüştü simdiye kadar hepsini benim cevreme girebilecek seviyede degil diye reddetti.

Gecen gun konuşuyoruz, bir çocukla görüşmüş cocuk da aynı kendisinin bana yaptıgı seyi yapmış, bir sürü sey söylemis en sonunda da hesabın cogunu kıza kitlemis. O bana anlatınca komik geldi; cunku aynısını bana yapmıştı. Benim kırıldığım nokta su, cocuk her seferinde bunu yapıyor kız da görüşmeye devam ediyor, bizim iyi kötü on senelik arkadaşlığımız var benimle içtiği bir cayın hesabını yaparken gidiyor yeni tanıştığı cocuğun hesabını ödüyor. Sonra da bana gelip dert yanıyor. Allah'ın sopası yok iste.

Ya da bir yere gideceğiz mesela, konuşuyoruz sözlesiyoruz, bir onceki aksam ben diyorum ki ben arabayla gelmeyecegim seninle buluşur oradan taksıyle gideriz. Birden 180 derece dönüyor sabahında ben hastayım iste kendimi iyi hissetmiyorum sonra gidelim dıyor. Gecen gun de buluştuk trafiğe kapalı alan orası dedim arabayla gidemeyiz zaten, o zaman baska yere gidelim ta karşıya gittik dedı. Bir yere gideceğiz hemen diyor ki benim de dayım oraya yakın dayıma bırakırsın beni o zaman. Ben şoförü muyum onun artık ozellıkle onunla buluşacaksam arabasız gıdıyorum gelirken soylemıyorum da. Ben normalde rahatsız olmam böyle seylerden arkadasımdır canımdır ama o benım yerımde olsa benzın parasının hesabını yapar.

Bazı insanlar yapı olarak cimri olabilir belki bilmiyorum ama kendisi biraz bedavacı dediğimiz türlerden. Hep guzel yerlere gidiyor ama ona ısmarlayacak insanlarla. Ben her seferinde ona bir seyler ısmarlamak zorunda degilim sonucta. Kızı seviyorum da birlikte güzel zaman geçiriyoruz ama böyle yapması beni cok rahatsız ediyor. Ne yapmam lazım sizce?

aslında mesafeni koruma... onun sana yaptığını sende ona yap... hatta madem yemiyor yine söylesin sende bi güzel ye tam hesap zamanı aaaa cüzdanımı unutmuşum bu seferlik sen ver de. baktın yine 5 karış surat o da senin elinde artık bir daha konuşmaz mısın yoksa yola mı getirirsin bilemem :KK51:

Maddi durumu iyi olduğu halde eline cebine atmayıp, üstüne size masraf çıkaran insandan mümkün mertebe uzak durun.
Onun yerine gariban birine bi yemek ısmarlamak hem sizi mutlu eder hem onu...
Bazı insanlar cimridir, bencildir. Bu bazen zenginlik veya fakirlikle ilgili olmayabilir. Durumu kötü olsa da ekmeğini samimiyetle paylaşan insanlar da var, yediği önünde yemediği arkasında olmasına rağmen lokmanızı sayan insan da vardır.

Giderken benı bırak da ne demek kıza bak ya hem zengın hem cımrı hem varyemez hem kaprıslı ıyyy hemen ıletısımı kessene canım baska arkadaslarınla vakıt gecır..Ben ıkı bulusmayla bırakırdım valla hemen bu kızı.

Kullaniyor, seviyor olsa da insan sevdigini kullanmaz ya da herkesin dedigi gibi bir boozukluk var. Bozukluk varsa daha cok bunalirsin sen onun yüzünden, bu baslangic olabilir. Zor olsa da buna son ver, eminim hic umurunda olmayacak onun. yolacak baska biri bulur kendince. Bazi insanlar icin arkadasligin kiymeti olmuyor malesef..

O zaman bulusma?
Biraz sert olabilir uslubum ama, sen iyi kiz cok saf kiz temiz kiz diyorsun da arkadaşın bildigin çakal.
Saf insan cimri olabilir, yemez icmez disari cikmaz. Bu normal olabilir ama bu kiz luks mekanlara sarap icmeye gidip hesabi size kitliyor. Bunda nasil bi iyi niyet arayabiliriz?
Siz en yakin arkadasim diyorsunuz ama en yakin arkadaslar birbirine bunu yapmazlar. Pinti de olsalar ceplerinde akrep de olsa ya da bes kurus paralari da olmasa birbirlerini zor durumda birakmazlar.
Bu kiz sizi sömürüyor.
Ailevi problemlerimi anlatabiliyorum sadece ona diyorsunuz, sevgili muhabbetlerine girince surat asiyor konuyu degistiriyor kendi sevgilisini anlatmaya basliyor diyorsunuz.
Hangi en yakin arkadaslar arasinda vardir bu durum?
Biraz ters oldu sert oldu yazdiklarim ama gercekler bunlar.
Aynilarini ben yasadim beni de cok uyardilar ama keske daha sert dille uyarsalarmis kafama kafama vursalarmis da kendimi bu kadar kullandirtmasaymisim diyorum simdi.

pinti paçoz bundan arkadaş mı olur ?

böyle arkadaşlıklmı oluryaa çok uzun zamandır tanıyrosanuz dıye tölerans göstermeyın

"parası bol olmasına rağmen bana sürekli hesap kitliyor ama iyi biri"
"hesap söz konusu olduğu zaman surat asıp yemeği de gezmeyi de zehir ediyor ama iyi biri"
"ben çok elitim bilmem kim benim çevreme girmeye layık değil diye insan ayırıyor ama iyi biri"

herkes "...ama iyi" anasını satayım kim o zaman bu kötüler

aslında mesafeni koruma... onun sana yaptığını sende ona yap... hatta madem yemiyor yine söylesin sende bi güzel ye tam hesap zamanı aaaa cüzdanımı unutmuşum bu seferlik sen ver de. baktın yine 5 karış surat o da senin elinde artık bir daha konuşmaz mısın yoksa yola mı getirirsin bilemem :KK51:

Maddi durumu iyi olduğu halde eline cebine atmayıp, üstüne size masraf çıkaran insandan mümkün mertebe uzak durun.
Onun yerine gariban birine bi yemek ısmarlamak hem sizi mutlu eder hem onu...
Bazı insanlar cimridir, bencildir. Bu bazen zenginlik veya fakirlikle ilgili olmayabilir. Durumu kötü olsa da ekmeğini samimiyetle paylaşan insanlar da var, yediği önünde yemediği arkasında olmasına rağmen lokmanızı sayan insan da vardır.

Giderken benı bırak da ne demek kıza bak ya hem zengın hem cımrı hem varyemez hem kaprıslı ıyyy hemen ıletısımı kessene canım baska arkadaslarınla vakıt gecır..Ben ıkı bulusmayla bırakırdım valla hemen bu kızı.

Kızlar valla haklısınız dışarıdan bakınca durum cidden dediğiniz gibi vahim, ben herhalde kendisiyle görüşmekten ya da kendisini sevdigim icin bazı kusurlarını göremedim zamanında. Salı gunü buluşup bulusmama konusunda bıle kararsızım su an, ne kadar nadir o kadar iyi

Kızlar valla haklısınız dışarıdan bakınca durum cidden dediğiniz gibi vahim, ben herhalde kendisiyle görüşmekten ya da kendisini sevdigim icin bazı kusurlarını göremedim zamanında. Salı gunü buluşup bulusmama konusunda bıle kararsızım su an, ne kadar nadir o kadar iyi

buna benzer bi konu yüzünden 12 yıllık arkadaşımla arama mesafe koydum ki herkes buna çok şaşırmıştı... yani büyüyoruz değişiyoruz sadece hepsi bu

X